Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 9. 2016 v 10:46, MJ. napsal:

žádná myšlenka, prach sprostej stud že má to co má. Ale to že pak vypadá jako idiot si nechce připustit

tak asi takový lidi nechápu,nevím co je špatného na Hjundéj....jasně že se každému nemusí líbit,ale určo je to lepší než pak vypadat jako kkt když tam dá logo audi :lol2:

Odesláno
  V 22. 9. 2016 v 12:05, VasekN napsal:

Tak abych pravdu řekl, já bych kolikrát ty auta od sebe ani nepoznal :-) Kuga nebo IX něco přijde mi to stejný :-)

my uz vime, ze ty rozlisujes jen passat a Z4 a slus :D

Odesláno (upraveno)
  V 22. 9. 2016 v 12:14, sibirnaya napsal:

my uz vime, ze ty rozlisujes jen passat a Z4 a slus :D

Hele ani toho Passata od Superba nepoznám :-)

Ještě tu tvoji Corvettu bych rozlišil :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno
  V 22. 9. 2016 v 10:46, MJ. napsal:

žádná myšlenka, prach sprostej stud že má to co má. Ale to že pak vypadá jako idiot si nechce připustit

No, nebo si z toho jen dela prdel, zejo.

Odesláno

Mercedes-Maybach S 600...?? :notworthy:600-ka síce neviem či robí aj 4matic ale každopádne TLAK auto!!

Odesláno

Tak jsem dneska najel s Oldsmobilem 200km po okreskách z Prahy přes Vysočinu na jižní Moravu a vzalo si to cca 25litrů, tak na 7,5l motor kolem 12l/100km je docela slušný.

Odesláno (upraveno)

Něco pro místní Petrolheady co jsem točil minulej týden, tohle skoro nový Diablo je jen slabej odvar oproti tomu co budu ještě brzy točit :-)

Upraveno uživatelem midloch
Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

fuj takové krásné auto a naprosto strašlivé video kamera zvuk vše špatně ale to neva to polovina videi na youtube ale ta angličtina proboha to se nedá poslouchat nehledě na to že ten chlap drží volant jak koště

Upraveno uživatelem Jagman
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nahodou, mluvi jak Milos Zeman, rozumim mu skoro kazdy slovo. :D

Odesláno
  V 23. 9. 2016 v 19:15, M3maniac napsal:

Holky se nemůžou dočkat až pořádně zaschne ta podlaha v garáži :-) včera.... a dnes :) mam fakt vánoce a splněnej sen :)

Krasna garaz-mam asi stejnou podlahu.Kam ti bude odtejkat voda z aut?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...