Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nikdy jsem klíč od Hyundaie neviděl, ale jestli je to tento, tak tipuju, že se zmáčkne to malé stříbrné tlačítko a vytáhneš ten nerez kus...

Takže vlastně "to" co strkám do zapalování...? Šmarjá já jsem lama, myslel jsem že to má mít neco spešl a šťourám se v dálkáči...

Odesláno

Aha, to má klasický klíč, jen vystřelovací, jo? Myslel jsem, že i startuješ tlačítkem... v takovém případě bývá klíč právě skrytý uvnitř dálkáče...

Odesláno

Aha, to má klasický klíč, jen vystřelovací, jo? Myslel jsem, že i startuješ tlačítkem... v takovém případě bývá klíč právě skrytý uvnitř dálkáče...

Tak to je problém, protože jediný, na co jsem přišel, je baterka v dálkáči...

Odesláno

Uz ted se tesim na rozuzleni :D

Jinak teda smutny, ze se v tomhle vlakne opet probira Chujaven.

Napínavější je tady už jen ivanovo čekání na barbour bundy... :D

Odesláno

Teď už k autu nejdu - v noci s čelovkou o berlích se štrachat u zámku, ještě na mě zavolaj benga. Vidím to na odtahovku s ramenem (automatická elektrická ručka...).

Odesláno

u Oktávky vytáhnu kliku u řidiče a držím vytaženou. Na dveřích zůstane ten bobek vpravo. Zespoda do dírky strčím klíč od zapalování a zapáčím nahoru. Odskočí krytka a pod ní je normální vložka, kterou odemknu klíčem do zapalování. Kratku můžu zase dát zpátky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Tak nějak začínám chápat problem se zapojením xboxu:)

Odesláno (upraveno)

Tak nějak začínám chápat problem se zapojením xboxu:)

Nono :-) Žena šla pro podsedáky do auta, řekla že to nejde a já holt nevim...

Edit: mimochodem XBOX ještě zapojenej neni... :D

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Jinak ten princip je krasne popsanej tady:

Je to mega jednoduchy, sice u kazdyho auta trosku jinak, ale princip stejnej. Kdyz jsem to zvladnul ja, tak zvladnes taky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...