ricous Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Nikdy jsem klíč od Hyundaie neviděl, ale jestli je to tento, tak tipuju, že se zmáčkne to malé stříbrné tlačítko a vytáhneš ten nerez kus...Takže vlastně "to" co strkám do zapalování...? Šmarjá já jsem lama, myslel jsem že to má mít neco spešl a šťourám se v dálkáči...
m.n. Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Aha, to má klasický klíč, jen vystřelovací, jo? Myslel jsem, že i startuješ tlačítkem... v takovém případě bývá klíč právě skrytý uvnitř dálkáče...
ricous Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Aha, to má klasický klíč, jen vystřelovací, jo? Myslel jsem, že i startuješ tlačítkem... v takovém případě bývá klíč právě skrytý uvnitř dálkáče...Tak to je problém, protože jediný, na co jsem přišel, je baterka v dálkáči...
Lion Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Však zo odemkne tím co strká do zapalování ne?
m.n. Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Já nevím, co strká do zapalování. Byl jsem přesvědčen, že všechny i40 mají keyless start/stop tlačítko.
honza71 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Uz ted se tesim na rozuzleni Jinak teda smutny, ze se v tomhle vlakne opet probira Chujaven.
m.n. Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Uz ted se tesim na rozuzleni Jinak teda smutny, ze se v tomhle vlakne opet probira Chujaven. Napínavější je tady už jen ivanovo čekání na barbour bundy...
ricous Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Teď už k autu nejdu - v noci s čelovkou o berlích se štrachat u zámku, ještě na mě zavolaj benga. Vidím to na odtahovku s ramenem (automatická elektrická ručka...).
pebe Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 u Oktávky vytáhnu kliku u řidiče a držím vytaženou. Na dveřích zůstane ten bobek vpravo. Zespoda do dírky strčím klíč od zapalování a zapáčím nahoru. Odskočí krytka a pod ní je normální vložka, kterou odemknu klíčem do zapalování. Kratku můžu zase dát zpátky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 jeden telefon do servisu :-)V pul osmý ráno si přijde kolega pro auto, to ještě v servisu nejsou.
hedonista Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Tady máš manuál https://carmanuals2.com/d/63454
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Tak nějak začínám chápat problem se zapojením xboxu:)
M3maniac Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 V pul osmý ráno si přijde kolega pro auto, to ještě v servisu nejsou.No u beznych dealeru jede servis od 7 :-)
ricous Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 (upraveno) Tak nějak začínám chápat problem se zapojením xboxu:)Nono :-) Žena šla pro podsedáky do auta, řekla že to nejde a já holt nevim... Edit: mimochodem XBOX ještě zapojenej neni... Upraveno 8. února 2018 uživatelem ricous
Lion Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 (upraveno) Tu krytku vpravo od kliky zespodu vyloupni, a pak odemknes klíčem... Startovací kabely máš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. února 2018 uživatelem Lion
uff Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Tak nějak začínám chápat problem se zapojením xboxu:)Tak tohle me super pobavilo. Sorac, Ricous!
uff Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Jinak ten princip je krasne popsanej tady: Je to mega jednoduchy, sice u kazdyho auta trosku jinak, ale princip stejnej. Kdyz jsem to zvladnul ja, tak zvladnes taky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se