exBURN Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Tohle mě přijde zábavnější/zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Doufam, ze je to zrychleny. V pred FL NBcku jsem kdysi rok jezdil a normalne se mi z toho videa chce na zachod. Je to velkej borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 To prirovnani k domine je vynikajici! Co mi to tak pripomina z hodinkoveho sveta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Mně teda na tom videu s Passerem přijde nejvíc bizar, jak tam stojí ta jeho banda do kolečka a děkujou ježíšovi. Jinak neomezená dálnice, tak jel neomezeně, za co ho chtějí perzekuovat? Ale přijde mi to osobně taky úplně zbytečnej rozmar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Zapomnel na zlate pravidlo. Žrát můžeš, ale nesmíš při to mlaskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Srnčí perkelt s lesnymi hubami a červenom vine(alibernet).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Mňam! U mě dorazil balík made in England, takze dělám upgrade výukového potrubí na XJS. Původně tam bylo těch tlumičů zbytečně moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Hez před 3 hodinami, varjag napsal: Mňam! U mě dorazil balík made in England, takze dělám upgrade výukového potrubí na XJS. Původně tam bylo těch tlumičů zbytečně moc Hezká práce, přidej zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Právě teď, Irwinek napsal: Hez Hezká práce, přidej zvuk Ani mě nemluv.... Nahrál jsem zvuk, auto dal do garáže, pod plachtu, odpojil baterku... a doma jsem zjistil, že jsem to blbě zmáčknul a že se nic nenahrálo. Ubral jsem jen stredovy tlumice, koncovy zůstaly. Neni to zadnej brutal, ani nemel byt, preci jen je to aristokrat, ale soudruzi z Coventry to fakt utlumili az moc. Ted je to znatelne hutnejsi a pri rychlym ubrani plynu si malinko odfoukne. V otáčkách jsem to ještě netestoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 1 hodinou, varjag napsal: Ani mě nemluv.... Nahrál jsem zvuk, auto dal do garáže, pod plachtu, odpojil baterku... a doma jsem zjistil, že jsem to blbě zmáčknul a že se nic nenahrálo. Ubral jsem jen stredovy tlumice, koncovy zůstaly. Neni to zadnej brutal, ani nemel byt, preci jen je to aristokrat, ale soudruzi z Coventry to fakt utlumili az moc. Ted je to znatelne hutnejsi a pri rychlym ubrani plynu si malinko odfoukne. V otáčkách jsem to ještě netestoval. Nepředpokládám nejakej rachot, spíš takovou tu skrytou sílu, ale jemnější než brumlani velkoobjemové USA v8 Tak příště to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Super! Za me to udela docela hodne a rozhodne chvalim. A co si budeme povidat k aristokratovi nejde Akrapovic, tady staci zvuk trosku zhutnit. Tesim se na zvuk pred a po... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 6 hodinami, varjag napsal: Mňam! U mě dorazil balík made in England, takze dělám upgrade výukového potrubí na XJS. Původně tam bylo těch tlumičů zbytečně moc good job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 V 5. 2. 2022 v 17:18, ewolucionar napsal: Srnčí perkelt s lesnymi hubami a červenom vine(alibernet).... Ostrihom? Kde schovavas to krásne Turbo, že som ho ešte naživo nevidel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 před 2 hodinami, Tag Heuer LV napsal: Ostrihom? Kde schovavas to krásne Turbo, že som ho ešte naživo nevidel? Ano cca 20 km od Ostrihomu v horach,Turbo casto jazdi,tak ako sa patrí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 před 2 hodinami, ewolucionar napsal: Ano cca 20 km od Ostrihomu v horach,Turbo casto jazdi,tak ako sa patrí:-) Dobre robíš, že jazdí na to je...a je mi jasné, že vidieť ho veľmi nemôžem keďže určite nejazdí po meste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Včerejší cesta po D1 a dovoz GTV6 3,0. Splnil se mi zase jeden sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Gratulace, přesně toto jsem popisoval v topicu o autech na baterku Už vidím jak někdo kdo miluje auta sní o kia soul nebo renault zoe. Mimochodem jako kluk jsem tuto alfu měl jako hračku v modré barvě. Užívej si ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 1335 koni v garážach...a všetky chcú žrať.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 36 minutami, M3maniac napsal: Gratulace, přesně toto jsem popisoval v topicu o autech na baterku Už vidím jak někdo kdo miluje auta sní o kia soul nebo renault zoe. Mimochodem jako kluk jsem tuto alfu měl jako hračku v modré barvě. Užívej si ji Díky, budu neboj. Opravím pár drobností a pak budu čekat na vhodné počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se