Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové vybírám hodinky na kolo. Chci samozřejmě quartz, ale ne digi. Musí být odolné a ideálně mít gumový řemen. Navíc když dojedu na kole do práce, tak musí i obstojně vypadat. 

Chci moc? :D díval jsem se na Luminox, Traser. Dá se něco od nich nebo jsem úplně blbě?

Upraveno uživatelem Bonder
Odesláno

Nepracuji v kanclu, ale ve sportu, takže by se daly tolerovat řekl bych :D

Možná bych v práci z šuplete vytáhnul nějaké obstojnější :D

Odesláno (upraveno)

Ty jsem taky zvažoval. Mám, ale asi problém najít nějaké normální. Zadám G-shock a vyletí na mě miliarda barev a černošští rapeři, kteří je nosí.

Doporučíte mi nějakou kontrétní modelovou řadu? Asi neumím hledat

Edit: našel jsem asi co by se mi líbilo http://www.gshock.com/watches/Classic/GA150-1A

Design snesu ale dělají se menší než 50mm?

Upraveno uživatelem Bonder
Odesláno

takže do užšího výběru jdou GA150, GA100

a GA1400 díky menší velikosti a Soláru.  :)

Asi to bude ještě zajímavé. 

Jsou tu i nějací majitelé Traserů a Luminoxů, kteří by mohli poreferovat? 

Odesláno

No otazka zni na jake kolo? Na traily to asi nebude. Co od těch hodinek očekáváš? Pouze měření času nebo i něco víc? Odolné mají být vůči čemu? nárazu, vodě, blátu ....?

Nezvládne to nějaký sporttester, cyklocomputer, mobil?

Zadání je opravdu moc široké.

Vyber něco pořádného co vytáhneš se šuplete nebo batohu ...

Odesláno

Já se na kolo kloním ke klasickým digi.

Vyzkoušel jsem i Trasery ( a ztratil je), několikery casia a po zkušenostech- čím nižší-plošší, tím lepší. Úzké rukávy dresu, úzké rukavice.. nic na obr hodinky. Navíc semotamo je to doslova  "o hubu", proto i cena by měla být "spotřební."

Nejvíc se mi osvědčily staré klasické Casia GW 056, bohužel už nesehnatelné. Potom jsem dlouho jezdil s DW 290. Navíc možnost radia a solaru.. já to prostě  můžu.

Teď jsem přesedlal ke stáji Timex- hranaté Expediční jsou taky dobrá volba.

K těm Trasérům.. někde je tu k vidění i padlá ručka právě z cyklohrátek, já moje ztratil, nebudu pitvat proč ( zřejmě moje chyba), ale prostě nevydržely.

A nebo, pokud to kolo myslíš trochu vážně, tak nějaký sporttester včetně pásu a možností komunikace s PC. Ale to já neřeším.

Odesláno

Už jsem s tím asi ohranej, ale také bych doporučil Géčka. Sám jezdím hodně a nic jiného si nedokážu představit ... Když chceš analog, tak máš v podstatě vybráno, volil bych GA-150.

Odesláno

Zadání jsem napsal tak, aby mi zdejší kolegové napsali svá doporučení a já si z toho poskládal střípky, což se mi povedlo, protože se mám od čeho odrazit :)

sporttester, mobil atd. čas taky zvládnou. Já chci ale hodinky.

No otazka zni na jake kolo? Na traily to asi nebude. Co od těch hodinek očekáváš? Pouze měření času nebo i něco víc? Odolné mají být vůči čemu? nárazu, vodě, blátu ....?

Nezvládne to nějaký sporttester, cyklocomputer, mobil?

Zadání je opravdu moc široké.

Vyber něco pořádného co vytáhneš se šuplete nebo batohu ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...