Návštěvník Snow Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Alpina Introduces new in-house flyback chronograph Parádní klasický chronograph s bezvadným rozvržením subsčítačů a navrch in-housem. Teď budu za vola, ale je mi to fuk, pro mě má větší cenu než škaredý Tudor Pelagos Blue. Tudor North Flag je ovšem už někde jinde. zdroj - http://professionalwatches.com/2015/03/alpina-introduces-new-in-house-flyback-chronograph.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 pekne univerzalne hodiny, mohli ale dat rezervu natahu vacsiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Hodně dobrý, ale asi budou dost tlusté soudě z fotek kalibru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Ten strojek je náádhernéééj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 To se Alpině povedlo, jsou krásné, vyvážené a kalibr je třešnička na dortu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Moc dobry,jeste mohli udelat cernej cifr,nechat bily subdialy a byla by to jeste vetsi parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Vybornej pocin. Vyvazenej cifr. Pekne. Budou mit tak 20mm na vysku. Spatenka do kosile:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) Strojek je docela vysoký, ale možná to nebude tak tragické, jeho průměr je podle všeho o dost menší než průměr hodinek, odhadem končí zhruba na vnějším okraji černých okruží subdialů (vycházím z polohy hřídelek). Průměr pouzdra 45mm, WR 100, ale o výšce jsem nic nenašel Upraveno 21. března 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Dvě fotky z Twitteru, Alpina. Jeden wristshot - vypadá to na opravdové macky - a černá verze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Krásný hodinky. Nějak pod tlakem skutečností budu muset začít brát alpinu na milost. Rozpačitě hodnotím přišroubovaný rotor - i když - ono to s tím ložiskem nebude tak žhavý problém, jak tvrdí odmítači primu. A líbí se mi velice, jak je vykrojený a takový mašinistický - zajímavá estetika rubové strany síly, bravo, alpine. Vysoko hodnotím, že pro inhouse zvolili netradiční funkci subciferníku na 6, inhouse pozná se tak na první pohled a je to o hodně hezčí datumka, než klasické okýnko - i když - to do velké míry ztíží přehled a intuitivní odčítání subciferníků, vypadají stejně ( vždycky mě nejvíc štve, když průběžná vteřinovka má taky jen tři čísla, jako sčítač, jen dvojnásobné hodnoty, což mi pidlovocí nerozlišujeme vůbec ), ale ukazují každý údaj z úplně jiného hrnce - uvítal bych odlišení, třeba barvou obruče, nebo ručky - asi by to pak i vypadalo živěji. Jináč panda ála daytona je ňamina. Upraveno 30. března 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 http://webstore.alpina-watches.com/products/alpiner-4-manufacture-ref-al-760bs5aq6b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se