kuncák7 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Ta svata trojka? Ale jo,ujde :-)))). Ne,moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Velmi pekne dakujem Kuncaku:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 kurna Tome mas to vymakany, tahle trojice ti zustat tak uz sem prakticky ani nemusis chodit cuchat po dalsich ale jen publikovat krasny fotky PO jsou me velikosti sympatictejsi ale se SD je tezky neco porovnavat celkove. Nejlepsi je mit vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dakujem:-))) ked ti mám pravdu povedať, mne sa tieto seadwellery zdaju malé, už som nejak zvykol na vetsí priemer, skôr by som zobral asi SDDS v 44 nehovrím že tieto niesu krásne, to by som klamal, no proste mne prídu malé:-D ale na druhej strane na ruke sedia skvelo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Chvilu bys Tome POcka na ruce nemel a bys videl jak by sis zvyknul na tu mensi velikost Ale vybrat si mezi mensim a vetsim prumerem tak u potapek bych volil vetsi. 42tak na EDC ale do vody vic Kdy je vracis rollby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Možné to je že by som si zvykol:-) Fakt ten Rolex má svoje čaro to musím uznať, ale ako som písal pre mna idealnejsie by bolo SDDS ak sa mi toto postasti, už budem fakt len pridávať fotky a kochať sa :-D Nemám časový limit na ich vrátenie, povedal mi že ich môžem mať koľko chcem a ked ma prestanú baviť tak mu ich vrátim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Ako sa Vam pozdavaju niesu mi male? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Domace foto:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Malé niesu určite.. Mat na ne ruku rozmýšľam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dakujem Kubo :-) chcel som aby mi to niekto potvrdil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Malý nejsou rozhodně a zdají se mě čím dál hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 To viem ze niesu male a nezacali sa pacit len tebe:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Priprava na svadbu dnes to bude super den:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vždycky se mi tak nějak automaticky líbily v šedé variantě, ale projel jsem teď celý toto vlákno a prostě černá je černá Navíc to pak jde i černým řemenem/kaučukem. Jinak 42 mm je imho už na potápky málo, ale samozřejmě záleží na celkových proporcích člověka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vždycky se mi tak nějak automaticky líbily v šedé variantě, ale projel jsem teď celý toto vlákno a prostě černá je černá Navíc to pak jde i černým řemenem/kaučukem. Jinak 42 mm je imho už na potápky málo, ale samozřejmě záleží na celkových proporcích člověka Prepac ale v šedej variante? To myslíš ktoré? Plus toto je veľkosť 45.5mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Kubo nechaj to tak mozno sa len pomylil:-) pridavam par bw fotiek:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vždycky se mi tak nějak automaticky líbily v šedé variantě, ale projel jsem teď celý toto vlákno a prostě černá je černá Navíc to pak jde i černým řemenem/kaučukem. Jinak 42 mm je imho už na potápky málo, ale samozřejmě záleží na celkových proporcích člověka Ahoj Kubo to napisal dokonale to neva sem tam ten cifr dava taky otien sivej asi si toto myslel mam pravdu lebo inak je cifr cierno cierny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Prepac ale v šedej variante? To myslíš ktoré?Plus toto je veľkosť 45.5mm Ahoj Kubo to napisal dokonale to neva sem tam ten cifr dava taky otien sivej asi si toto myslel mam pravdu lebo inak je cifr cierno cierny:-) Právě že jsem vždycky tak nějak automaticky uvažoval o těchto hodinkách v šedé a příjemně mě překvapily tyhle tvoje černý. Velikost 42 jsem myslel ohledně těch rolád. Takže jsme si jen trochu neporozuměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Právě že jsem vždycky tak nějak automaticky uvažoval o těchto hodinkách v šedé a příjemně mě překvapily tyhle tvoje černý. Velikost 42 jsem myslel ohledně těch rolád. Takže jsme si jen trochu neporozuměli Pohoda.. Ale šedé sa nerobia.. Sú čierne alebo oranžové.. Plus dámsky model celý biely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se