ave1112 Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 To si mal ale nic sa nedeje tieto na predaj niesu takze hocikedy;-)
Bells Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Teda ty pěkně prokoukli, vážně jako nové a zase máš na nějakou dobu vystaráno. Stejně jsou ty PO krásné, sice dost vysoké, třeba oproti SMP jsou dle mého hůře nositelné, ale až budu mít jednou svojí vysněnou Omega rodinku, tak tam nejspíš budou muset být Btw: někde jsem zahlédl fotku s tou tvojí kočkou v pozadí, hele tu bys sem mohl taky občas dát pro zpestření
Daemonultimate Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Parádní je máš, sám si na ně nejednou vzpomenu, ale zas ne tak často ... černá je vlastně modrá Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
ave1112 Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 V 19. 4. 2016 v 6:37, Bells napsal: Teda ty pěkně prokoukli, vážně jako nové a zase máš na nějakou dobu vystaráno. Stejně jsou ty PO krásné, sice dost vysoké, třeba oproti SMP jsou dle mého hůře nositelné, ale až budu mít jednou svojí vysněnou Omega rodinku, tak tam nejspíš budou muset být Btw: někde jsem zahlédl fotku s tou tvojí kočkou v pozadí, hele tu bys sem mohl taky občas dát pro zpestření Diky Bellsi;-) pocitam ze par rockou bude pokoj:-) vysoke? Co ja viem si skus novy model a az potom uvidis co je to vysoke;-) mne sa nosia perfektne a vrelo ti ich odporucam;-) ku kocke len jedno nerada sa velmi foti:-))) nejake fotky tu urcite dam casom;-)
ave1112 Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 V 19. 4. 2016 v 6:44, Daemonultimate napsal: Parádní je máš, sám si na ně nejednou vzpomenu, ale zas ne tak často ... černá je vlastně modrá 2.jpgPekna fotka;-) a samozrejme dakujem:-)
Daemonultimate Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 V 19. 4. 2016 v 6:37, Bells napsal: sice dost vysoké, třeba oproti SMP jsou dle mého hůře nositelnéNení to tak strašný, tenhle model je ok, ale 8.500 to jsou komíny.
Bells Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 V 19. 4. 2016 v 6:56, ave1112 napsal: Diky Bellsi;-) pocitam ze par rockou bude pokoj:-) vysoke? Co ja viem si skus novy model a az potom uvidis co je to vysoke;-) mne sa nosia perfektne a vrelo ti ich odporucam;-) ku kocke len jedno nerada sa velmi foti:-))) nejake fotky tu urcite dam casom;-) Tím chceš říct, že nové jsou ještě vyšší? Já se přiznám, že jsem je naživo ještě neviděl, takže nevím, ale už právě straší mi přijdou proporcemi takové nevyvážené. Respektive u 45 je to ještě v pohodě, ale ty by na mě byly velké a u 42 je ta výška opravdu výrazná vůči velikosti hodinek. Ideál by tedy byl asi GMT, které mají cca 43, ale to už je zase vzdálené cenovkou.Nejlépe mi sedí SMP a proti nim jsou na tom PO prostě hůř, ale v Omega rodině by prostě být měli, stejně tak jako AT a bylo by u mě vyřízeno Fotit musíš na tajňačku...už jsem našel tu fotku, o které jsem mluvil (z nákupu), ta byla taky 100% na tajňáka že
Tichus Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Ty jo, já osobně nemám rád vysoké hodinky a ještě míň mám rád těžké hodinky, ale POčka 42 s 8500 se mi subjektivně nosily líp než bondovky. Nevím, jak je to možné, ale průběžně jsem je střídal a fakt že jo... Ale jinak jsou už fakt dost vysoké, je to jako bys nosil pingpongový míček na provázku
ave1112 Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Vsetky novsie su vyssie, kaliber 8500 aj 9300 je podstatne vetsi ved ked budem mat cas tak sa na to pozri, ani tie GMT na tom nebudu inak a to nehovorim o chrono tam je vyska 2cm skoro:-) ja to mam podobne asi ako ty, este Moony a AT a mozem to tu zabalit i ked...Nooo na tajnaka to bolo ale fotku som jej ukazal :-)
ave1112 Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 V 19. 4. 2016 v 7:07, Murphy97 napsal: Také na ně nedám dopustit Palec hore Murphy, NADHERA;-)
Bells Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Mrknu na to schválně, ale předem je jasné, že pokud někdy PO, tak jedině starší. Každopádně díky za osvětu, poslední dobou nějak není čas se vším probírat, takže jsem to s tou narůstající výškou vůbec nevěděl.Nic neukazuj, víš jak to je, pak akorát do všeho moc kecají
ave1112 Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Bellsi moja nekeca mam ju dobre vycvicenu:-D :-D :-D a nieje zac dakovat, rado sa stalo;-)
ave1112 Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Je to moje slniecko;-) Bobi to su moje dve lasky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se