ave1112 Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Líbí se mi tihle definitivkáři, zatím se k tomu marně snažím dopracovat. POčka mám v hledáčku, tak jestli se zadaří, uvidím jestli vydrží nebo to bude jen další zoufalej pokus.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Copyright, nějaký něco (vodoznak, cojávím), aby fotky zůstaly tvoje....Ja to fotim pre seba, hodinky su to moje vysnivane ktore zdedi neskor moj syn a velmi ma neserie ze by fotky niekto pouzil ako svoje takze asi takto by som to povedal, som rad ze sa fotky pacia to je vsetko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 ked ich milujes neni co riesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 To sou pěkný fotky. Takový z toho EDC života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 DAKUJEM MOC PEKNE ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Nechces si uz koupit neco jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 A vies Ondro ze ani mi nic nechyba? Som proste OWG ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 ja jen nevim, jestli te mam litovat, nebo ti zavidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Je to klud Ondro, nic mi nechyba a takto som happy, nemusim riesit ziadne dilema ci a kedy predat, ci nieco kupit, proste som spokojny parchant:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 skvělá nálož fotek - a není nad to ustálit se takhle na definitivních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 3. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Dakujem, ja som vedel hned ako som ich kupoval ze to budu definitivne a je to skvelý pocit Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Zavidim, takove Omegy jsou snem snad kazdeho tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Ufff... že by hodina či dvě.. fakt nevím jak dlouho jsem v tomto vláknu ležel.. Ale klobouček, fakt krásné fotky, krásné hodinky a té radosti!! Super prostě. Já řeším už delší dobu kup hodinek do komba k TH 44mm a chci primárně potápky a nejlépe Omegy. A konkrétně nad tímto modelem jsem přemýšlel od prvopočátku ( Po 45,5 cal. 2500 ), ale bál jsem se těch 45,5mm ( mám hodinky v 42/44/45mm), tak jsem si vzal do hlavy Moony.. Tak asi změním názor, fakt super. No každopádně si je po shlédnutí Tvého vlákna dojedu někam vyzkoušet... Upraveno 8. února 2019 uživatelem Starous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Dakujem, takto to má byť z hodiniek treba mať radosť, aj ked sú sice len jedne o to vätšiu radosť z nich mám.To ti neviem poradiť ktoré všetko záleži ake hodinky máš rád či menší alebo vätší priemer, ale naj je si ich vyskušat priamo na ruke, potom budeš vedieť ktoré ti sedia najlepšie. Potom sa pochvaľ čo si vybral :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Dakujem, takto to má byť z hodiniek treba mať radosť, aj ked sú sice len jedne o to vätšiu radosť z nich mám.To ti neviem poradiť ktoré všetko záleži ake hodinky máš rád či menší alebo vätší priemer, ale naj je si ich vyskušat priamo na ruke, potom budeš vedieť ktoré ti sedia najlepšie. Potom sa pochvaľ čo si vybral :-DDnes jsem zkoušel.. jsem hodně nalomenej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 ked ich das este na gumu tak to potom ta polame uplne:-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 ked ich das este na gumu tak to potom ta polame uplne:-DDDNo právě :-) I na gumě a i na té kůži vypadají fakt super!!! A ta guma a kůže co na nich máš je originál ? Nebo je lepší se orientovat na neorigo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Mam aj jedno aj druhe, oba su origo Omega, no TOP su na tom kaucuku s preklapackou;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Mam aj jedno aj druhe, oba su origo Omega, no TOP su na tom kaucuku s preklapackou;-)Ahoj, jeslti se mohu zeptat, tak kde nejlépe to koupit a cena cca? Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 12. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Skus ebay tam sem tam nieco vyskoci, chrono24 alebo u AD, no dopredu ti pisem je ranec:-) spona sa da zohnat od 100-150? a vyssie a ten kaucuk od 190? a vyssie, vsetko orginal mam na mysli, ale ked nechces origo tak samozrejme cena bude o dost nizsia:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se