7jerry7 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 po zralé úvaze tu poprvé cosi vložím....Přiznám se, jsou to za dobu tady na fóru mé zcela první funglovky a myslím, že nedonutí li mě něco nepředvídatelného, tak asi i DEFINITIVNÍ kousek....pár "tikadel" jsem tu už měl a zkusil, ale prvně se mi den ode dne nějaké líbí víc a víc...pohled na denním světle je prostě nádhera, ve slunku boží .? před časem jsem tu založil vlákno TUDOR FASTRIDER v sekci ?pomoc s výběrem? a toto je výsledek...u chrona od TUDORU jsem zůstal, ale drobátko jiného.. základní známé info které kopíruji u Tudoru :- vodě odolné do hloubky 150 m (500 stop)- 42 mm pouzdro z nerez oceli- obousměrnou lunetu (super chod, žádné cvaky, ale jako by loupnutí-že by nějaké keramické ložisko jako na tahu) s modrou eloxovanou vložkou- jasně že safír- výrazná středová šroubovací koruna s modrým lakovaným štítem TUDOR a dvě korunky chronografu zdobené vroubkovaným šroubovacím zajištěním- Tudor kalibr - Eta 2892 + DD chrono modul pro chronograf, 55 šutrů, 28.800 kmitů, 42 hodin reserva- na pozici 3 základní vteřinovka- na pozici 9 subcifr pro 45 minut chrono- centrální vteřinovka pro chrono- na pozici 6 datum ...co víc dodat, ten hadr jsem na to zatím nezkusil, ale někdy se určitě přemluvím ...v průběhu času sleduji přesnost?porovnávám ?pouze? s netem, ale v prvních pár dnech dělají cca 9sec za den do plusu, po cca čtyřech týdnech se to snižuje, po šesti týdnech cca 4sec denně a dnes se drží na krásných asi 2sec za den?.Tu a tam spustím chrono, aby se též trochu procvičilo :-) Víc asi komentovat netřeba, jsou prostě super a vidím to tak, že spolu vydržíme dlooouho J? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kluk jako buk Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Perfektní, tohle je ta hezčí barevná varianta. A co nejdřív je prosím nafoť na tom hadru.
Jarett Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Chronograph a 150m vodotěsnost .... Ideální hodinky na všechno
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Tak nakonec namísto Black Baye toto.. moc pekne chrona, a jak psal Jarett, na všechny příležitosti. Moc nemusím oranžovou barvu, ale tady vypada super. Na tom Natu budou IMHO jeste lepsi, a zvážil bych i zakoupení nějakého Hirsch Performance remenu.
Ondras_CZ Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Gratuluji, pro tyhle chrona mam slabost!
Petr77 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Take se zalibenim sleduji a gratuluji!!! Vubec cela kolekce Heritage chrono je muj salek . A skvele Ti sednou!!!
7jerry7 Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Diky džentlpaánni ;-) ... a hadr bude, uz se k tomu nejakou dobu premlouvam ;-)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2015 uživatelem 7jerry7
fred8888 Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Hodně zajímavý kousek taky jsem na něho koukal ale ještě asi nepřišla ta pravá chvíle no uvidíme každopádně gratuluji a ať šlapou
Návštěvník Alda Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Krasne, ale....na hadr s nima ! Upraveno 26. března 2015 uživatelem Alda
tano Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Paradni Tudory, gratulace !! Za mne urcite na tahu, sekne jim to.
Pavelpu27 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Ještě před půl rokem se mi vůbec nelíbily, teď je považuji za jedny z úplně nejhezčích hodinek. Gratuluji!
Návštěvník Snow Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Skvělé, jerry to jsi se vytáhl. Doufám, že nepodlehneš nějaké mánii a neprodáš. Vsadím se, že bys časem mlátil hlavou o zeď. Mám s tím trpké zkušenosti .
7jerry7 Odesláno 27. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Dekuju....prvni i kdyz jen prohlidka byly Tve Omegy Snowe a pak proslo par kusu, vsechny super, ale u techto skutecne setrvam, proste pro mne jsou cool
sashator Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Tak tyhle Tudory a ještě k tomu v tomto barevném provedení mě vždycky hodně brali, nemít už dvoje chrona a ještě k tomu jedny v hledáčku asi bych do nich šel. Takže dodatečná gratulace a ať ti co nejdýl dělaj radost! PS- v létě je určitě občas hoď i na Nato strap, Tudor je dělá úžasný
7jerry7 Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2015 tuhle jsem musel vlozit.....Diky za gratulace a hadr urcite nasadim, ale pockam fakt na slunko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Messiah Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Jsou hezky jen barevna kombinace nic moc :-/
7jerry7 Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 ....jj uz je to tak, kazdy nemusi mit oko pro vsechno ....ja zkusil cenou verzi a nakones kdyz prisla volba, sel jsem do modre, slunecni paprsky s ni totiz delaji psi kusy ale chapu messiahi.....
Hamilton Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Nemám zrovna slabost pro chrona, ale tohle jsou tak neskutečně krásný a přitom svébytný a originální hodinky, že i já musim smeknout - parádní volba! A čistě subjektivně, líbí se mi moc i na tahu, samotné hodinky jsou tak výrazné, že nepotřebují rozptylovat pozornost podobně výrazným "hadrem", jakkoliv je to v tomto případě klasická kombinace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se