Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

po zralé úvaze tu poprvé cosi vložím....

Přiznám se, jsou to za dobu tady na fóru mé zcela první funglovky a myslím, že nedonutí li mě něco nepředvídatelného, tak asi i DEFINITIVNÍ kousek....pár "tikadel" jsem tu už měl a zkusil, ale prvně se mi den ode dne nějaké líbí víc a víc...pohled na denním světle je prostě nádhera, ve slunku boží ;).?

před časem jsem tu založil vlákno TUDOR FASTRIDER v sekci ?pomoc s výběrem? a toto je výsledek...u chrona od TUDORU jsem zůstal, ale drobátko jiného..

základní známé info které kopíruji u Tudoru :

- vodě odolné do hloubky 150 m (500 stop)

- 42 mm pouzdro z nerez oceli

- obousměrnou lunetu (super chod, žádné cvaky, ale jako by loupnutí-že by nějaké keramické ložisko jako na tahu) s modrou eloxovanou vložkou

- jasně že safír

- výrazná středová šroubovací koruna s modrým lakovaným štítem TUDOR a dvě korunky chronografu zdobené vroubkovaným šroubovacím zajištěním

- Tudor kalibr - Eta 2892 + DD chrono modul pro chronograf, 55 šutrů, 28.800 kmitů, 42 hodin reserva

- na pozici 3 základní vteřinovka

- na pozici 9 subcifr pro 45 minut chrono

- centrální vteřinovka pro chrono

- na pozici 6 datum

...co víc dodat, ten hadr jsem na to zatím nezkusil, ale někdy se určitě přemluvím ;)

...v průběhu času sleduji přesnost?porovnávám ?pouze? s netem, ale v prvních pár dnech dělají cca 9sec za den do plusu, po cca čtyřech týdnech se to snižuje, po šesti týdnech cca 4sec denně a dnes se drží na krásných asi 2sec za den?.

Tu a tam spustím chrono, aby se též trochu procvičilo :-)

Víc asi komentovat netřeba, jsou prostě super a vidím to tak, že spolu vydržíme dlooouho J?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak nakonec namísto Black Baye toto.. :) moc pekne chrona, a jak psal Jarett, na všechny příležitosti. Moc nemusím oranžovou barvu, ale tady vypada super. Na tom Natu budou IMHO jeste lepsi, a zvážil bych i zakoupení nějakého Hirsch Performance remenu.

Odesláno (upraveno)

Diky džentlpaánni ;-) ... a hadr bude, uz se k tomu nejakou dobu premlouvam ;-)...

Upraveno uživatelem 7jerry7
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Krasne, ale....na hadr s nima ! :)

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Paradni Tudory, gratulace !! Za mne urcite na tahu, sekne jim to.

Návštěvník Snow
Odesláno

Skvělé, jerry to jsi se vytáhl. Doufám, že nepodlehneš nějaké mánii a neprodáš. Vsadím se, že bys časem mlátil hlavou o zeď. Mám s tím trpké zkušenosti  :( .

Odesláno

Dekuju....prvni i kdyz jen prohlidka byly Tve Omegy Snowe a pak proslo par kusu, vsechny super, ale u techto skutecne setrvam, proste pro mne jsou cool

Odesláno

Tak tyhle Tudory a ještě k tomu v tomto barevném provedení mě vždycky hodně brali, nemít už dvoje chrona a ještě k tomu jedny v hledáčku asi bych do nich šel. Takže dodatečná gratulace a ať ti co nejdýl dělaj radost!

PS- v létě je určitě občas hoď i na Nato strap, Tudor je dělá úžasný

Odesláno

....jj uz je to tak, kazdy nemusi mit oko pro vsechno ;) ....ja zkusil cenou verzi a nakones kdyz prisla volba, sel jsem do modre, slunecni paprsky s ni totiz delaji psi kusy ;) ale chapu messiahi.....

Odesláno

Nemám zrovna slabost pro chrona, ale tohle jsou tak neskutečně krásný a přitom svébytný a originální hodinky, že i já musim smeknout - parádní volba! A čistě subjektivně, líbí se mi moc i na tahu, samotné hodinky jsou tak výrazné, že nepotřebují rozptylovat pozornost podobně výrazným "hadrem", jakkoliv je to v tomto případě klasická kombinace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...