stando Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 ....na cisto pracone hodinky to ponuka aj sam vyrobca.....mal som foliu nalepenu na Suunto D6 a dostala poriadne zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Na sportovních hodinkách to mám od koupě. Pekne jsem fólii vyrezal a sedi. A jsem s tim spokojeny. Ale to jsou hodinky na sport. U normálních hodinek by mi to urcite vadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Nejak me tohle ani ve snu nenapadlo,asi proto,ze hodinky mam na noseni a ne na vystavku,takze se se sramem musi obcas pocitat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Si myslím, že třeba na plochý safír by se to mohlo ujmout. Nemyslím fólie, ale tvrzené sklo . Mám na druhém mobilu ( LG G2 ) přidané 0,3 mm temperované sklo a je to fakt super. Když vezmu, že se aplikuje elekrostaticky, je voděodpudivé , má oleofobický povrch ( skoro žádné mastné otisky prstů ) , tvrdost 9H a je téměř 100% transparentní, tak by to nebyl špatný nápad. Stálo to pár šupů na e-bayi... Samozřejmě by si každý mohl vybrat i barvu AR dle svého gusta. Upraveno 26. března 2015 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se