Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám. Tam vše funguje. Ale jistý je jen to, že to není v hodinkách. Jinak druhý telefon má android 5 a na něm vše funguje tak jak má. Honor8 má zatím android 6. Ale na šestce u jiných telefonů connect funguje normálně. Honor má dále nástavbu emui, ale tu mají i jiné telefony a tam také connect funguje normálně. Jen na mém ne. :furious:  V Garminu na to také koukali a kdybych jim tenhle problém jen popsal aniž by to viděli, nevěřili by tomu. 

Odesláno

Nebýt tvého videa, asi bych taky těžko věřil :) Je to vážně záhada. Tak přeji, ať se to zlepší s další aktualizací.

Odesláno
  V 11. 1. 2017 v 16:20, tomy.22 napsal:

Takto to vypadá v reálu:

To vypadá, že to Connect neuloží do nějaké paměti v Androidu a při refreši obrazovky to načítá z oné paměti.

V androidu se moc neorientuju, ale tak mi to připadá z toho videa. To je spíš task pro programátory Connectu.

Odesláno

Mám dotaz. Opět něco přestalo fungovat, co fungovalo dříve.

Používám ve webovém Connectu automatický cíl pro denní kroky. Dříve, když jsem nesplnil, tak se cíl na další den nepatrně snížil, když jsem splnil naopak zvýšil. Teď jsem si všiml, že už několik dní neplním, ale cíl zůstává pořád stejný.

Všimli jste si této, pro mě nepříjemné, změny taky?

Odesláno
  V 12. 1. 2017 v 21:42, Beet napsal:

Používám ve webovém Connectu automatický cíl pro denní kroky. Dříve, když jsem nesplnil, tak se cíl na další den nepatrně snížil, když jsem splnil naopak zvýšil. Teď jsem si všiml, že už několik dní neplním, ale cíl zůstává pořád stejný.

Zapsal jsem si údaje a dám zítra vědět.

Jinak můj problém je zdá se na mrtvém bodě. Vývojáři Connectu mlčí v Garminu jsem byl odkázán na Huawei a v Huawei na Connect.

Odesláno

Klasické kolečko.. Když nešel connect vs android 6 u LG,tak bylo to samé LG nic to Garmin vs Garmin mi nic to LG.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak než jsem se stihl pochlubit svými novými F3 HR a podělit se o zkušenosti, tak po 14 dnech nošení reklamace. Nejprve se zbláznilo ukazování nadmořské výšky, po kalibraci ať ruční nebo přes GPS následuje kalup na nesmyslný údaj (o tisíce metrů do plusu nebo mínusu). Další den se zbláznila teplota (na ruce ukazovaly hodinky teplotu pod nulou). Vyzkoušel jsem tovární nastavení, ale při nastavování už to nedokázalo nastavit čas podle GPS, když jsem to obešel GPS nefungovalo a ostatní popsané závady přetrvávaly. Mrzí mě to, protože těch 14 dní maximální spokojenost. Jsem zvědavý, jak bude probíhat reklamace. Doručeno do Garminu na Evropské.

Odesláno
  V 13. 1. 2017 v 18:51, Jindra_JLM napsal:

Tak než jsem se stihl pochlubit svými novými F3 HR a podělit se o zkušenosti, tak po 14 dnech nošení reklamace. Nejprve se zbláznilo ukazování nadmořské výšky, po kalibraci ať ruční nebo přes GPS následuje kalup na nesmyslný údaj (o tisíce metrů do plusu nebo mínusu). Další den se zbláznila teplota (na ruce ukazovaly hodinky teplotu pod nulou). Vyzkoušel jsem tovární nastavení, ale při nastavování už to nedokázalo nastavit čas podle GPS, když jsem to obešel GPS nefungovalo a ostatní popsané závady přetrvávaly. Mrzí mě to, protože těch 14 dní maximální spokojenost. Jsem zvědavý, jak bude probíhat reklamace. Doručeno do Garminu na Evropské.

Někde jsem četl, že o problémech s nadmořskou výškou Garmin ví. Je to softwarová chyba a měla by být vyřešena v dalších aktualizacích. O problémech s teplotou nevím. Tak držím palce ať vše dobře dopadne.

Odesláno
  V 12. 1. 2017 v 21:42, Beet napsal:

Tak jsem koukal a automatický cíl se mi mění.

Odesláno

Ahojte.

...ako to tak citam, tak problemy na Fenixe sa objavuju iba v kombinacii z Androidom. Ja mam iOS, pouzivam F3 uz treti rok(mal som F3 silver a teraz mam F3 HR Saphire)a uplne bez problemov.

....tu funckiu zvysovania, alebo znizovania dennych krokov som videl niekde v nastaveniach Connect-u.

Odesláno
  V 15. 1. 2017 v 19:59, tomy.22 napsal:

Tak jsem koukal a automatický cíl se mi mění.

A mění se ti i směrem dolů? Nahoru se mi mění taky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...