Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fenix 2 byl katastrofa, klidne 5 a vic minut i kdyz jsem predtim nahral GPS data. Fenix 3 je uplne neco jinyho, zatim myslim vsichni tady zminovali stejnou zkusenost - temer okamzity nabeh v radu sekund. Ted jsem je sebou tahal po vyletech a i kdyz se clovek posunul o par tisic km a nepripojil je k internetu, tak napoprve tak do minuty a pak zase kazdy den gps nabihala do par sekund. 

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím majitele F3. Jaké jsou dosavadní zkušenosti s hodinkami? Doporučily by jste je jako universální hodinky na denní nošení? 

Odesláno

Já ano,bez problémů. Papírová velikost je 51 mm,ale na ruce velké nevypadají. Jsou lehké a samozřejmě doslova narvané funkcemi:-) Osobně maximálně využívám komunikaci s telefonem. Taky měním i ciferníky,na jejich stránkách je jich spousta.

Odesláno
  V 16. 7. 2015 v 15:25, Petr_123 napsal:

Já ano,bez problémů. Papírová velikost je 51 mm,ale na ruce velké nevypadají. Jsou lehké a samozřejmě doslova narvané funkcemi:-) Osobně maximálně využívám komunikaci s telefonem. Taky měním i ciferníky,na jejich stránkách je jich spousta.

Mám ruku 19 cm, takže je určitě snesu. Koukám, že máš model se safírem. Nevím jestli se příplatek za safír vyplatí. Verze se safírem je jen na tahu nebo je k nim i guma? 

Odesláno

Od minuleho stvrtka som majitelom silver verzie....nabite do plna, kazde rano 40min beh a cez vikend som vysliapal na chopok ,takze GPS pustene tak cca 10hodin. Inak stale sparovane z mobilom....baterka dnes 35%paradny sportester.post-3888-143715069392.jpg

Odesláno

Ja si je dneska byl vyzkouset na krame a musim priznat, ze uz staci jen vybrat spravny balicek v sede variante.

Odesláno

Jeste posledni detail. Muze nekdo porovnat/poradit jestli vzit klasicky HR pas a nebo optiku na ruku? Diky

Odesláno
  V 17. 7. 2015 v 19:17, blam napsal:

Jeste posledni detail. Muze nekdo porovnat/poradit jestli vzit klasicky HR pas a nebo optiku na ruku? Diky

Provnat nemůžu, ale pás jsem dal pryč,protože mi vadil(překážel).Asi jsem moc pohodlnej .Pořídil jsem mio link a super..
Odesláno (upraveno)

Dekuji. Uz se tesim na zitrejsi beh. Dnes cca 15 km na kole s prckem za zady a slapou vyborne. GPS chyta do 3 sekund (bydlim na vesnici) a celkove vse sedi. Jen upominky a zpravy z telefonu upozornuji jen obcas. Nastesti to neni pro me dulezite.

Upraveno uživatelem blam
Odesláno
  V 29. 7. 2015 v 13:16, jovani napsal:

kde ste kupovali Garmin Fénix 3?

www.gpscentrum.cz/fitness/outdoorove_hodinky/?last_url=/fitness/outdoorove_hodinky/&sort_producers=sort&producer_select=garmin
Odesláno
  V 29. 7. 2015 v 13:16, jovani napsal:

kde ste kupovali Garmin Fénix 3?

Já zde. alexa.cz/mobily-gps-gps-gps-navigace-fitness_c300304.html

Safiry s pasem maji za neodolatelnou cenu.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...