Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 5. 2016 v 12:47, KarelDo napsal:

Dlouze podrž tlačítko pro zapnutí.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Díky. Pomohlo to. Zkoušel jsem to, ale zjevně ne dost dlouho. :)

Jsem si oddychl.

Odesláno

Pánové rozsekne už konečně někdo jak to máte s notifikacema? Zobrazují se vám u hovorů i jména pokud máte volajicího v seznamu? Mě se ukazují jména pouze u Whatsapp a u SMS , u hovorů nikoliv, nemůžu přijít na to proč.

Odesláno
  V 14. 5. 2016 v 15:16, Qvido napsal:

Pánové rozsekne už konečně někdo jak to máte s notifikacema? Zobrazují se vám u hovorů i jména pokud máte volajicího v seznamu? Mě se ukazují jména pouze u Whatsapp a u SMS , u hovorů nikoliv, nemůžu přijít na to proč.

I mě se zobrazují jména jak při příchozím hovoru, tak při SMSce. Spárováno s telefon Evolveo Q8.

Odesláno

OnePlus One, android 6.0.1, Fenix 3 - vše se zobrazuje bez problémů. Mám tam poslední betu 7.0.1.

Kamarád má HR verzi a během vyzvánění se mu jména nezobrazují, naskočí info až když volající zavěsí. A teď si nejsem jist, zda jenom číslo nebo i jméno.

Odesláno

Tak jsem trochu laboroval. Na F3 HR mam nejnovejsi fw 3.0 a novejsi mi tvrdi, ze neni. Na wifi se nepripoji. Ip sice dostane, ale hodinky nahlasi chybu site. Zkousel jsem na 2 ruznych wifi. Zmeskane volani ukazuje bez cisla a primo pri hovoru to obcas ani nereaguje. Odemykat telefon hodinkami pres bt taky nejde. Cekal bych, ze HR bude mit obdobny fw jako F3, ale zrejme se to dost lisi

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Já jsem aktualizoval na fw 3.01 beta a notifikace mi taky jméno volajícího stále neukáže. Jinak vše ostatní finguje bez problému.

Kulin

Tobě doporučuju udělat tovární nastavení hodinek, pokud si tak neudělal, možná ti to v ostatních problémech pomůže.

Upraveno uživatelem renek11
Odesláno

Právě že to tovární nastavení jsem už dělal, ale zkusím ještě jednou. Jinak notifikace s Huawei P9 při hovoru se zobrazí také jen číslo. Jdu zkusit betu. Díky

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

Odesláno

To nezobrazování Jména volajícího mě taky děsně štve a i z podpory Garminu mi bylo odpovězeno, že to může být způsobeno právě tím jaký má kdo telefon a navíc i s jakým systémem. Buď tuto informaci daná aplikace odešle do hodinek nebo nee.

Odesláno

Zdravím majitelé F3.V programu STRAVA jsem si vytvořil mapu,uložil a zkopíroval do F3 do složky NEWFILES.Po odpojení hodinek od PC již bylo na displeji jen logo GARMIN.PC neviděl hodinky,tvrdý reset nepomohl.Šly na reklamaci.Máte někdo podobný zážitek?

Odesláno

Tak wifi poresena. Po dlouhych pokusech byl problem v dns. Nastavil jsem jen primarni a sekundarni od.googlu a to dal i do dhcp a jako mavnutim proutku se spojil. Moje.tedy jsou 8.8.8.8 a 8.8.4.4

Beta mi.v tom.nepomohla

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

Odesláno

Doplnim detail k zobrazovani jmena volajiciho. Musel jsem reinstalovat telefon (Android 6.0.1, factory reset) a prestali se mi zobrazovat na hodinkach jmena volajicich..... Potiz je v tom, ze GC v telefonu nema v defaultu povolen pristup ke kontaktum, to pak samozrejme nemuze nic zobrazit ;-) ... staci povolit a je to ok.

Odesláno

Dnes jsme poprvé použil F3 k navigaci a hledání kešky. Keška nalezena. ;) Tohle mi u 920Xt chybělo.

Když už jsem se blížil ke kešce, zastavil jsem aktivitu a chtěl donavigovat a dojít na místo samotné chůzí. Vyjela na mě obrazovka při zastavení aktivity (Resume, Save, Discard,). Nebyl jsem schopen najet na šipku.

Opravdu lze navigovat jen při spuštěné aktivitě, nebo mi něco uniklo?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...