Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace k origos kousku, doufam ze si je jednou prohlednu na srazu, uzivej jsou paradni.

Odesláno

Pěkný hodinky, ale řekl bych, že na černym nato strapu až příliš nevýrazný, hnědej řemen jim v mých očích dělá mnohem lepšího parťáka. Ale nic naplat, v duelu s Mark XVI jsou Omegy tím druhým vzadu, protože tyhle IWCčka, speciálně se stříbrnym cifem, to je prostě krystalicky čistá hodinková nádhera. Ty by dokázaly zastínit i jinačí kousky než Dynamicy, jakkoliv to jsou opravdu povedený a sympaticky neokázalý hodinky.

Odesláno

viktore, diky to je parada. to je presne jako ten jejich originalni. ten byl myslim taky takovej:))

Odesláno
  V 7. 4. 2015 v 21:30, Kid_A napsal:

panove, jedno velice ale velice nepovedene lumi foto:(

telefon mi to proste nefoti:((

Díky za fotku! Je vidět, že ta lumi si už něco odsvítila, ale i tak dělá parádu... :)

@Viktor: Ten hnědý semiš k nim sedne jak hrnec na pr..l! Neodrbe se však moc rychle?

Odesláno
  V 9. 4. 2015 v 18:14, kartagos napsal:

Jirko jsou opravdu krásný ....laťka je vysoko :notworthy:

diky Vlasto. jsou to takovy "vikendofky" :photo:  jak slapou ttčka? :)

Odesláno
  V 9. 4. 2015 v 15:59, Kid_A napsal:

jdou pekne i ke kosili:))

V 9. 4. 2015 v 18:06, Kid_A napsal:

ale hadr je hadr....

Kůže jim sehne zdaleka víc. Když už nato, tak co nějaká písková/béžová? Možná i nějaká žlutá v barvě číslic...

Odesláno

Krasny hodinky,uz jsem ti je chvalil v jinym vlakne.Me se snad nejvic libej na hadru,zkusil bych i kozeny Nato,tu chrono verzi jsem vubec neznal.Tritiovej nater je uz v podstate oldschool,sem to sedi skvele.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...