Rodkopf Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Diky panove:), kdyz clovek kupuje vse, co jde kolem a je dostatecne trpelivy,tak se nekdy postesti. Jeste je trosku vycistim a prokouknou...vevnitr je Valjoux - Eterna cal. 703, bezi a nuluje krasne. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Parádní kousek od mojí oblíbené značky. Gratuluji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Přišly dnes ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Přišly dnes ráno :-)Krásný kousek, ty si zaslouží určitě víc fotek. :-) Jen je máš na zlé ruce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Ruka je naprosto v pořádku. Je přirostlá ke mně jsem s tím docela spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Moc pěkný kousek. Taky bych prosil nějaké kvalitní detailní foto. To datum akorát překlápí nebo nějaká porucha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 gratuluju, nabírá to u tebe pěkné obrátky, mám takový pocit, že se pomalu zbavuješ závislosti na primkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Datum zrovna překlápí, přišlo mi to zajímavý. Škoda patiny na ciferníku, jinak by byly vážně ve skvostném stavu. Nojo- Aukro občas přinese zajímavou vlnku...Závislost na Primkách je latentní, ale bojuju s ní statečně. Stala se mi neuvěřitelná věc- několikery Primky jsem PRODAL !!!!! Nebo...hm..abych byl přesnej... vyměnil za nějaký hodinky...ale stejně dobrý, ne? Fotky ještě pozdějc... včera vrčela... Upraveno 27. května 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Jedny fullgold , musím je ale nechat konečně vyčistit a seřídit . Delší dobu odpočívaly . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Se to tady pěkně rozjíždí. Kurde, a to jsem si myslel, že jsem vyléčený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Tak si nějak nejsem jist, jestli to byl dobrej nápad, zakládat tohle vlákno. S každou fotkou malé uslintnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Jedny fullgold , musím je ale nechat konečně vyčistit a seřídit . Delší dobu odpočívaly .sl-haúúúúúúúú (citoslovce slintajícího, teskně vyjícího vlka)to je nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Tak si nějak nejsem jist, jestli to byl dobrej nápad, zakládat tohle vlákno. S každou fotkou malé uslintnutí...No- byly časy, kdy jsem se na Chronomag chodil uklidnit a odreagovat. Teď sem chodím trpět. A tohle vlákno je opravdový koncentrát chronobolesti. ...ty fujgoldy mě srazily na kolena... Upraveno 28. května 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Rado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Ty RADO se světlým cifrem jsou moc pěkný . A jelikož dnes hlídám doma malého maroda , což není úplně zábavné , tak jsem vytáhnul Aureole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Dneska mi přišla pošta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 straspol : už zase pošťák ? Se Ti to nějak hromadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Já vim. A co jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Mám takovej pocit, že po založení tématického vlákna, vzrostou ceny zmiňované komodity. A taky bych řekl, že lví podíl na tom má straspol se svým nevyrovnaným puzením neustále hromadit... jako nech nám taky něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Ale tak to vůbec není. Bude se Ti to zdát divný, ale přísahám, ty chronografy jsou živý bytosti. Normálně po mně jdou. Chtějí mě zničit. Stopujou mě, čenichají. Zírají na mě z každé druhé výlohy v hodinářstvích a bazárcích. Sledují mě. Vědí o mně všechno. Jsou všude kam se podívám. Začínají na mě mluvit. Stěhují se ke mně domů a mluví se mnou. Všechny říkají ,,Natáhni mě , natáhni mě" !! A když to udělám, nutí mě mačkat ty tlačítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se