Wanderer Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Mají pěkné modřené ručky ... a pěkného zeleného brouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Dobrej tesařík, ten Ti lezl na baráku po střeše??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 V práci se nám zatoulal dovnitř, tak jsem ho "ulovil", vynesl ven a on mi dělal chvíli modelku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 To je druhý týden, co tahám jen vintážky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Zase pošťák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Zase pošťák :-) ty jseš případ Pěkný je máš, jen co je pravda, fullgold? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 ty jseš případ Pěkný je máš, jen co je pravda, fullgold?Šmarjá kdepak !! Tohle je jen pozlacené a zlacení je dost ošoupané. No- nebudu zapírat že fujgoldy čekají na hodináře...ale bude to běh na dlouhou trať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Olma na svoje stáří celkem dobře chodí a naprosto úžasnej pásek od Tondaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 dnes hujerky, když koukám na ty vaše fotky, tak by se jeden mohl domnívat, že do roku 1959 se jiné hodinkyse stopkami než chronograf suisse s landeronem nedělaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Tak kdo se tu pochlubí s Eternama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 No, vypadá to že mi konečně zbyde na ty Poljoty :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Je nás víc, kteří neuspěli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Já to beru jako že jsem měl štěstí. Dnes jsem dvakrát zažil úplné zatmění mozku a dvakrát mě to nestálo prachy. To je dobrý skóre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 +1 Pod to se podepíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 (upraveno) Loučení... Upraveno 6. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 No jo, jsou parádní a v poslední době jeden z mála, co nosí starší chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Chtělo by to tady trochu oživit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Přidáme další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 sinn s kalibrem excelsior park...dnes sli k doktorovi na seřízení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se