malymarek Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 dnes rychlocvak na ruce ITA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 nový kousek Actua Geneve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Nemůžu si pomoct, mně se prostě většina těchto hodinek líbí. Když si uvědomím, co by za takové dal můj děda. Akorát by na ně nejspíš neměl a těžko by je sháněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Mne se taky líbí, u tech actua jen vyměnit sklo a budou to krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Po dlouhý době, zlaťáky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Jeden úlovek ze sobotní Kolbenky, kupoval jsem si starý pásek s podložkou, který má ze spoda popisku s cenovkou 8,- Kčs a prodejce zašátral v kapse a podal mi něco v igelitu. Prý to má od známého, učitele na penzi, který to měl snad od otce, nebo tchána, bylo to nějaké složité....Nicméně po dvou korekcích ceny jsem se domluvili a já se stal novým, hrdým majitelem. Hodinky šlapou parádně a přesně, nulují, stopují, prostě radost.Přeleštil jsem sklo a vyčistil zašlý kovový ciferník a lehce i ručky.Velikost 37mm a uvnitř Landeron 48. Na hranách nožek je lehce setřelé zlacení, ale jinak jsou na svůj věk hezké. Upraveno 29. března 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Radku, já mám pocit, že nám tu někdy ukážeš takový skvost, že nás budou oči přecházet. Ne, že by tohle nebyl parádní kousek, ale přece jen ta největší pecka Tě podle mě teprve čeká... Štěstí přeje připraveným a samozřejmě gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Také doufám, že na ty první Daytony někde narazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Pořád... dnes na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Stařenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 AN Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Pěkný fullgold, příteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Ty jsou parádní. Akorát řemen by to chtělo origo 19mm, tomuhle se tam moc nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Pěkný fullgold, příteli Ty nejsem si úplně jist, mají pod dýnkem ještě prachové dýnko a potom jsem už nikde jinde nenašel punc. Ty jsou parádní. Akorát řemen by to chtělo origo 19mm, tomuhle se tam moc nechtělo. Máš pravdu, to jsem tam hodil jen tak nouzově, mají zajímavé duté stěžejky - místo děr mají výstupky, na které se stěžejky nasazují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Ty nejsem si úplně jist, mají pod dýnkem ještě prachové dýnko a potom jsem už nikde jinde nenašel punc. Máš pravdu, to jsem tam hodil jen tak nouzově, mají zajímavé duté stěžejky - místo děr mají výstupky, na které se stěžejky nasazují. Pouzdro zlaté podle mě bude. To, co říkáš s tím uchycením stěžejek je pro 18k typické.Punc může být mezi tlačítky, na proti korunce nebo mezi nožkama.Mají i zlatou obvodovou fazetu okolo sklíčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Právě jsem ten punc zatím nenašel, jen na nožičce, ale to taky může být jen vryp. Tyhle taky asi punc nemají, ty druhé mají naproti korunky. Ve zlatě jsem nováček. http://www.ebay.com/itm/401101978146?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true http://www.ebay.com/itm/CHARLES-NICOLET-TRAMELAN-18K-GOLD-VINTAGE-WATCH-40-S-CAL-LANDERON-/361523158183?hash=item542c759ca7:g:QvgAAOSwBnVW~CCg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Prohlédni celé to pouzdro, však on tam někde bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Dogma s 39 Langeronem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Tak tam čekaly na tebe? Pěkné. Jaký je ten skutečný letopočet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Jj cekaly a nahradily moje puvodni pracovni :-) vintazky-Eterna 520. Dogma s 39 Langeronem odhaduji na 40 leta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se