Mike. Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 (upraveno) Tyto hodinky se mi hodně líbí, tak tady přidám několik pěkných fotek a pár informací. Pouzdro: kombinace ryzí oceli nebo růžového zlata s hrubou černočernou gumou + průhledné zadní víko Rozměry: 44mm X 16.7mm Strojek: automat ETA Valgranges A07.211 (25 jewels), rezerva chodu 48 hodin Sklo: safír WR: 200M Upraveno 10. srpna 2007 uživatelem Mike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 asi to bude mít dobrý motor,ale na mě to je moc velká gumová slátanina ........... stárnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 To se me teda Audemars Piguet, limitovana edice Royal Oak Offshore Rubens Barrichello libi vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 1000 lidí 1000 názorů, mně se líbí moc, strojek však neznám, máš bližší parametry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 Dokonalá práce, ryzí technologický duch, ovšem poněkud odtržené od běžného použití a drobet nepřehledné. Můj verdikt, dokonalé hodinky, spíše do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 no ta luneta alebo co to z nich trci asi nieje otocna takze k nicomu..... ciselnik je podareny ale inak puzdro celkovo u mna nula bodov... ta guma sa cacom musi poskriabat a potom tie super hodinky budu posobit ako casio za 5tikilo IMHO su dokonalym prikladom toho, ako to dopadne ked chce niekto byt cool za kzadu cenu...... mohli by byt vkusnym ozivenim zbierky niekoho kto nevie co s peniazmi ale inak su k nicomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Snow napsal: 1000 lidí 1000 názorů, mně se líbí moc, strojek však neznám, máš bližší parametry ? Bohužel více nevím. Údajně byly představeny v Basileji a koluje o nich minimum informací. Tady je jeden odkaz: http://www.concord.ch/ - nic moc tam není, ale aspoň krátké video Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem Mike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Snow napsal: 1000 lidí 1000 názorů, mně se líbí moc, strojek však neznám, máš bližší parametry ? Valgranges - novější serie strojků ETA s průměrem stejným jako UNITAS 36,6 mm víc http://valgranges.alphanull.de/#/products/A07_211 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Viktor napsal: Valgranges - novější serie strojků ETA s průměrem stejným jako UNITAS 36,6 mm víc http://valgranges.alphanull.de/#/products/A07_211 Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Viktor napsal: Valgranges - novější serie strojků ETA s průměrem stejným jako UNITAS 36,6 mm víc http://valgranges.alphanull.de/#/products/A07_211 Ha, 36mm, toho zeleza kolem je teda dost;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Tady je ještě pár dalších fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 No nevím, jestli jsem u tý úplně 1. fotky váhal jeslti se mi líbí nebo ne tak tady mám naprosto jasno. Tohle mi do chalupy nesmí, ale jak psal Snow 1000 lidí 1000 názorů a jistě si příznivce najdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) V jiném vláknu o novinkách, tuším asi tak před 2 dny na tyto krásné kousky někdo upozornil. Jsou tam lépe vyobrazeny a jsou super. A našel jsem to: Když to není příliš velký obrázek, hned to vypadá lépe. Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Asi myslíš toto, že? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8329 Tam ale byla jen jedna fotka, tak jsem jich našel více + pár informací ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 (upraveno) ak by som ich nasiel na chodniku asi by som ich nevyhodil zvlast na tom kovovom tahu maju nieco do seba ale ta hranata radoby luneta by musela byt tiez kovova jo este ma napadol jeden vyznam tej radoby lunety........ ak by som tych gumovych krzkov dostal pri kupe desat a po osuchani si vzdy mohol nasrobovat novy tak by som tomu kruzku jeho gumovost asi aj odpustil. Upraveno 13. srpna 2007 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se