Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

safir je krehky, no ja moc 1,4mm hrubke neverim, taky normalny naraz by to malo ale vydrzat, ale pri velkej smole sa da aj 3mm prasknut. 3,5mm a viac je uz bezpecna hrubka....

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

takze slabe miesto Damaska odhalene, safir ma iba 1,4mm. Dufal som teda aspon v 2mm.

Ale toz :) Standartni tloustka skla. Patrej po tom, jak je tam oproti konvenci usazene. :)

Krome rocni pauzy,kdy jsem nosil Muhle a MM300, je nosim porad. Spadly mi na plech z vysky cca 1,5m, jebnul jsem sklem do kabrince a porad ziji. Ono usazeni skla samotne pomaha k tomu, aby sklo nejaky naraz prezilo.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Jasne, to berem  - to usadenie je top!, podobne ako korunka.... Damasko umi :-) A suhlas, ide o standard hrubku...

Odesláno

to rad pocujem, ja svoje tiez pouzivam ako gshocky, to je na nich to pekne, ze sa nemusia setrit, clovek moze (takmer) zabudnut, ze ma na ruke hodinky.

ps: o par dni mi pride model h2o s 8,25mm hrubym safirom, co je skoro 6 nasobok hrubky skla Damaska, samozrejme ide ale o zbytocny ulet (a zbytocnu vodotesnost 8km, testovanu)

Odesláno

Vrcan gratulujem! Pomaly môžeme začať uvažovať nad damasko zrazmi v Bratislave. :-P co sa tyka gumenneho remena , skúšal som ho na viennatime a nic pohodlnejšieho na damaska nie je.

Návštěvník Alda
Odesláno

mě by se líbily takovéhle šmoulí :)

To je povedena kombinace !

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, mám prosbu - myslíte, že by na moji ruku šly DA44, když mám cca 16 cm. Přijde mi podle fotek a tvaru pouzdra, že by mohly sedět, ale zatím nosím vše do průměru 38 mm, tak si to nějak neumím představit. A může mi někdo potvrdit, že lug to lug je 48 mm? Díky za rady. Kuba

Odesláno

Já mám ruku  taky kolem 16, spíš lehce míň a 46ky mě seděj parádně, nevím o nich...mladej má 36ky a pocitově mě přijdou po nasazení hrozně malý...

Odesláno (upraveno)

Ja mam ruku 18,5 a D38 jsou uplne v pohode :) . Ba naopak max. velikost pro mne je 42 :) .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Prijatelna velkost je dost o osobnych preferenciach...

Takto vyzeraju DA38 na mojom 17cm zapasti. Ja by som uz vacsie nechcel...

post-27820-0-81080600-1456994424_thumb.jpg

(Lunetove modely su opticky este kusok vacsie)

Odesláno

Jasně, každej to má pocitově jinak. Škoda, že nedělají 38 mm, ale 40 snad bude OK, i když ta luneta, to je fakt... no, nezbývá, než je jet vyzkoušet :). Díky všem! 

Odesláno

Jasně, každej to má pocitově jinak. Škoda, že nedělají 38 mm, ale 40 snad bude OK, i když ta luneta, to je fakt... no, nezbývá, než je jet vyzkoušet :). Díky všem!

Bude to v pohode, neboj se toho ;) .

• po 4 týdnech...
Odesláno

len tak mimochodom, pytal som sa Isabelly ci bude uz konecne aj diver, a ze zatial neplanuju, odpisala.

Smiesne mi je trochu to, ze som vsetky lunetove modely, aj vzhladom na pilotkove cifry, povazoval za divers modely, na tahu uz duplom, nikdy ma nenapadlo co i len na sekundu, ze ide o pilotky s lunetou. Cize z pohladu dizajnu mi diver od damaska nechyba, dizajnovo mi vyhovuju tak ako su, jedine co by som prijal je teda to hrubsie sklo, ktore ako pokazeny gramafon stale omielam :-)

mam sice na ceste da46 na tahu, ale ci raz predsa neskoncim s dk10 povedat neviem :-) zatial ma drzi dalej iba velkost (a cena)

Odesláno

Hm, tak to je škoda. Tam bude nějaký stresík s vodotěsností, jinak by je už dávno bouchali, myslím že by to obnášelo překopat komplet konstrukci hodinek a tím pádem dost vysoké investice. Sakra, diverky od Damaska by mohla být velmi zajímavá záležitost...

Odesláno

len tak mimochodom, pytal som sa Isabelly ci bude uz konecne aj diver, a ze zatial neplanuju, odpisala.

Prej letos přijdou s novym modelem, tak uvidíme.  Doufam že to nebude nějakej stávající model převedenej do jiné barevné varianty, to by mě mrdlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...