Kapybarus Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Zdravim, mam v sucasnosti hodinky citizen 4028 a hoci sa mi pacia, neviem ci som sa za par tyzdnov zzil s tym, ze maju trochu neprehladny cifernik. Rozmyslam, ze by sa mi na bezne nosenie, k obleku hodilo nieco jednoduchsie. Velmi sa mi pacili alpine startomer s chrono(quartz), ale do takto drahych by som uz asi nechcel ist. Stale sa bojim kde sa mi citizeny oskru. Su tu potom este laco trier, ktore sa mi velmi pacia, jedina nevyhoda je mineralne sklicko, ale to sa myslim da vymenit pri poskriabani. Co radite? Nechat citizeny, ak sa teda daju povazovat za elegantne aj k obleku? Alebo skor laca a citizeny predat? Dakujem
USER47 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 K oblekovkám maj všechny vyjmenovaný hodinky hodně daleko.
Kapybarus Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Ok, tak opravujem - skor nieco ako elegantny styl na bezne nosenie, obcasne aj k obleku
warann Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Nejdřív bych si asi ujasnil, co vlastně chci. Pomoct Ti můžou odpovědi na předchozí dotazy ve vlákně Poraďte s koupí/výběrem, pak bych projel prodejní sekci a třeba pro začátek nabídku Chronoshopu. Nikam nespěchej.
Maro Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Nvm nic z toho cos tu naznačil bych do obleku nevzal takže určitě co radí varan první zjisti co chceš a pak zjisti, že jedny hodinky jsou málo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se