šunič Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Ahoj vespolek, předem se omlouvám, že Tykám, ale snad mi to v tomhle virtuálním světě odpustíte ) Teď k věci: Jelikož se mi zalíbily hodinky Breitling Navitimer Chronometre a cca 150tkč za nový se mi fakt dávat nechce, tak přemýšlím o koupi repliky. Objevil jsem chlapíka na netu (na Seznamu a píše mi jménem Patek.Phillipe) co krom jiným značek prodává i hodinky Breitling a nabízí mi buď kvalitu "B" za cenu 3tkč a nebo kvalitu "A" u který píše, že jsou naprosto shodné funkcemi s originálem za cenu 15tkč. Kvalita "B" je s automatickým strojkem MIYOTA a kvalita "A" prý má strojek VAJLOUX-ETA 7750. Uvažuji právě o té dražší variantě, ale potřeboval bych znát Vaše názory na tuto repliku a uvedený strojek ETA. A kdyby někdo z Vás měl vlastní zkušenost s takovouto replikou, bylo to byto úplně super. Vydrží mi, jaká je přesnost strojku a existují vůbec takovýhle repliky? Všem díky moc za rady. Jsem v hodinkách úplnej amatér, ale tyhle Breitlingy mě prostě uhranuly.. šunič Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem šunič
Filipes Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) O tom pánovi s nickname Patek.Phillipe už jsem nějaké negativní reference četl - takže bych radil opatrnost. Na repliky, co předčí originál, je tu odborník člen fóra Kukla - kontaktuj. My ostatní jimi, i jejich nositeli, hluboce opovrhujeme edit: jak asi vypadá ta kvalita B - chronograf s automatem Miyota?! Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem Filipes
falkkon Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Aby tě to nepletlo, toho Kuklu ber s velkou rezervou,vychválí ti všechno, co zavání kopií.A za 15 tisíc je spousta originálů s Etou.
African Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Tak tak, moje řeč. Radši si nech poradit nějáký příjemný originál do 15000. Nepodporuj fake!!! Jinak Eta 7750 je vynikající, spolehlivý kalibr, ale v případě nějákého problému, moc nevěřím, že ti s tím servis pomůže, jelikož všichni drží od faku ruce pryč. Chvíli, než zakoupíš,sleduj sekci Prodej-kolikrát se tam kolem patnácky objevují velmi zajímavé prestižní hodinky, např. Fortis, Omega, Tag Heuer, Tissot atd.
midloch Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Ahoj vespolek, předem se omlouvám, že Tykám, ale snad mi to v tomhle virtuálním světě odpustíte ) Teď k věci: Jelikož se mi zalíbily hodinky Breitling Navitimer Chronometre a cca 150tkč za nový se mi fakt dávat nechce, tak přemýšlím o koupi repliky. Objevil jsem chlapíka na netu (na Seznamu a píše mi jménem Patek.Phillipe) co krom jiným značek prodává i hodinky Breitling a nabízí mi buď kvalitu "B" za cenu 3tkč a nebo kvalitu "A" u který píše, že jsou naprosto shodné funkcemi s originálem za cenu 15tkč. Kvalita "B" je s automatickým strojkem MIYOTA a kvalita "A" prý má strojek VAJLOUX-ETA 7750. Uvažuji právě o té dražší variantě, ale potřeboval bych znát Vaše názory na tuto repliku a uvedený strojek ETA. A kdyby někdo z Vás měl vlastní zkušenost s takovouto replikou, bylo to byto úplně super. Vydrží mi, jaká je přesnost strojku a existují vůbec takovýhle repliky? Všem díky moc za rady. Jsem v hodinkách úplnej amatér, ale tyhle Breitlingy mě prostě uhranuly.. šunič Pokud se ti nechce dávat 150K za hodinky, tak si je prostě nekupuj, nebo když na něco nemám, tak se uchýlím k podvodu a krádeži vlastnictví někoho jiného a budu vydávat bezcené falzum za originál? Jakékoliv označení ,,kvality,, nesmývá to, že se jedná o krádež se kterou výrobce rozhodně nesouhlasí. Poradím ti, kup si raději Primky, ty mají mnohem větší hodnotu než cokoliv co se vydává za něco čím co jím není...
kubson Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Ahoj vespolek, předem se omlouvám, že Tykám, ale snad mi to v tomhle virtuálním světě odpustíte ) Teď k věci: Jelikož se mi zalíbily hodinky Breitling Navitimer Chronometre a cca 150tkč za nový se mi fakt dávat nechce, tak přemýšlím o koupi repliky. Objevil jsem chlapíka na netu (na Seznamu a píše mi jménem Patek.Phillipe) co krom jiným značek prodává i hodinky Breitling a nabízí mi buď kvalitu "B" za cenu 3tkč a nebo kvalitu "A" u který píše, že jsou naprosto shodné funkcemi s originálem za cenu 15tkč. Kvalita "B" je s automatickým strojkem MIYOTA a kvalita "A" prý má strojek VAJLOUX-ETA 7750. Uvažuji právě o té dražší variantě, ale potřeboval bych znát Vaše názory na tuto repliku a uvedený strojek ETA. A kdyby někdo z Vás měl vlastní zkušenost s takovouto replikou, bylo to byto úplně super. Vydrží mi, jaká je přesnost strojku a existují vůbec takovýhle repliky? Všem díky moc za rady. Jsem v hodinkách úplnej amatér, ale tyhle Breitlingy mě prostě uhranuly.. šunič je to jenom lakýrka, neblázni... kup si něco na co máš a není třeba podporovat zlodějinu - i ve svém rozpočtu najdeš modely, které se ti budou líbit!
Návštěvník tolja Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Vykašli se na napodobeniny! To není cesta správným směrem. Pokud se ti líbí Breitlingy, a nemáš na ně, tak je možnost koupit si Poljoty, které se produkcí B. mírně řečeno "inspirují". Ale pořád to jsou kvalitní kvalitní hodinky za málo peněz. http://www.poljot24.de/en/pi1305878045_3.htm?categoryId=2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem tolja
Messiah Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Ahoj vespolek, předem se omlouvám, že Tykám, ale snad mi to v tomhle virtuálním světě odpustíte ) Teď k věci: Jelikož se mi zalíbily hodinky Breitling Navitimer Chronometre a cca 150tkč za nový se mi fakt dávat nechce, tak přemýšlím o koupi repliky. Objevil jsem chlapíka na netu (na Seznamu a píše mi jménem Patek.Phillipe) co krom jiným značek prodává i hodinky Breitling a nabízí mi buď kvalitu "B" za cenu 3tkč a nebo kvalitu "A" u který píše, že jsou naprosto shodné funkcemi s originálem za cenu 15tkč. Kvalita "B" je s automatickým strojkem MIYOTA a kvalita "A" prý má strojek VAJLOUX-ETA 7750. Uvažuji právě o té dražší variantě, ale potřeboval bych znát Vaše názory na tuto repliku a uvedený strojek ETA. A kdyby někdo z Vás měl vlastní zkušenost s takovouto replikou, bylo to byto úplně super. Vydrží mi, jaká je přesnost strojku a existují vůbec takovýhle repliky? Všem díky moc za rady. Jsem v hodinkách úplnej amatér, ale tyhle Breitlingy mě prostě uhranuly.. šunič Měl jsem tu čest jit s kamaradem na předváděčku jeho A kvality příteli ty hodinky rozhodně nemaji safirove sklo není to ocel ale nějaka potroublá slitina neručí ti nikdo za vodtěsnost nic jestli mysliš žeje dobry vhodit 15 tisic jen tak bez zaruky prosim ale veř mi že borec ty Ackovy repliky jak řika nakupuje tak za 3 - 5 litru Osobně radim ani se snim neschazej je to šmelinář...
Návštěvník Snow Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Vzhledem k narůstající oblibě faků navrhuji zřídit podsekci replikanti, kam by se mohli přesunout Kuklovi výlevy z nichž by mohli být jen jeho oslavné monology, podobné zoufalé dotazy a poslední dobou vzrůstající zájem o " božské " kusy na aukru, ať to máme všechno pohromadě a v případě náhlého pomatení smyslů si tuto podsekci pročítat stále dokola, určitě to bude moc poučné a přinese mnoho skvělých zážitků.
B.F.G. Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Když už jsme u Poljotu, např. tenhle kousek je stylem blízký Breitlingu, přitom je originální a neudělá ti ostudu. http://www.poljot24.de/en/pd-1759624830.htm?categoryId=2 nebo tady ve stříbrné http://cgi.ebay.de/POLJOT-CHRONOGRAPH-JOUR...VQQcmdZViewItem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem B.F.G.
falkkon Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 A ještě něco,pokud by to byly tvoje první mechaniky a propadneš tomu kouzlu strojků,tak za nějaký čas sám uznáš,že je hovadina koupit repliky za tolik peněz.Fakt radši něco levnějšího v originálu a budeš z nich mít radost pořád.
šunič Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Já vám rozumím, že je to hovadina kupovat, jak vy říkáte "fake", ale když mě se tyhle Breitlingy Fighters fakt hrozně moc líběj, ale určitě to není tím, že jsem frajírek co by chtěl honit parádu značkou.. a mít jen lacinou repliku. Kupuju si všechny věci podle toho jak mě chytnou a nevybírát podle značky. Koupil jsem tak i auto a každej mi říkal, že mám Alfu jen kvůli machrování a věřte mě, že značka bylo to poslední podle čeho jsem vybíral. Jasně, že bych ale nebral auto korejský provenience Prostě jsem si jí koupil, že se mi při výběru zalíbila nejvíc a každej si může myslet co chce. A tak to je i s těmahle hodinkama.. a teď bez machrování, nebyl by asi problém si půlroku počkat a našetřit si na ně v originálu, ale za prvý, těch 150tkč bych asi dokázal utratit za něco rozumnějšího a za druhý, manželka by se mnou asi vyběhla, přinýst si hodinky za stopade Ale díky za odkaz na ty Poljoty, jsou těm Breitlingům fakt podobný a zkusím se teda probrat jima. A pokud jde o tu repliku kvůli který jsem se ptal, zajímalo mě jestli je reálnáý, že v nich fakt je strojek VALJOUX-ETA 7750 a nebo jestli mě jen tahá za nos. Případně, jak ten strojek poznám.. A k těm Poljotrům, jak hodně sjou spolehlivý a co v nich je za strojky? A vůbec, ten chlapík mě psal, že prej i originál automaty, se předejdou o dost sekund týdně, tak se chci zeptat, jestli to je fakt pravda a případně, na jakou přesnost mi je může hodinář seřídit? Díky moc.. Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem šunič
koblih69 Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Ahoj vespolek, předem se omlouvám, že Tykám, ale snad mi to v tomhle virtuálním světě odpustíte ) Teď k věci: Jelikož se mi zalíbily hodinky Breitling Navitimer Chronometre a cca 150tkč za nový se mi fakt dávat nechce, tak přemýšlím o koupi repliky. Objevil jsem chlapíka na netu (na Seznamu a píše mi jménem Patek.Phillipe) co krom jiným značek prodává i hodinky Breitling a nabízí mi buď kvalitu "B" za cenu 3tkč a nebo kvalitu "A" u který píše, že jsou naprosto shodné funkcemi s originálem za cenu 15tkč. Kvalita "B" je s automatickým strojkem MIYOTA a kvalita "A" prý má strojek VAJLOUX-ETA 7750. Uvažuji právě o té dražší variantě, ale potřeboval bych znát Vaše názory na tuto repliku a uvedený strojek ETA. A kdyby někdo z Vás měl vlastní zkušenost s takovouto replikou, bylo to byto úplně super. Vydrží mi, jaká je přesnost strojku a existují vůbec takovýhle repliky? Všem díky moc za rady. Jsem v hodinkách úplnej amatér, ale tyhle Breitlingy mě prostě uhranuly.. šunič Pokud jsou to ty co jsem viděl pak mají stejný strojek jako tyto: http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ki...slechtila-ocel/ na tozdíl od hodinek týhle sportovní značky ale mají chromovaný plášť. Strojek samotný je celkem OK, ale pokud je nebudeš kupovat osobně budeš hodně zklamaný. Nápisy jsou otřepené, indexy nepřesně a křivě umístěné.... To bych si raději na nic nehrál a nosil na zápěstí Killtec, který vypadá na tu cenovou relaci celkem slušně provedený. Nocméně i za ty 3000,- koupíš pěkné Seiko, Orient, Poljot....Kdybych chtěl utratit více pak je výběr víc než obrovský, zmíněné Poljoty jsou rozhodně slušná volba, ale za podobnou cenu koupíš třeba Omegy s kusem historie a věř mi, že když ti někdo kouká na zápěstí a pochválí ti hodinky a ty třeba řekneš rok 1924 nebo rok 1944... vzbudíš daleko větší zájem než zmíněmým plagiátem. Ono fór je v tom, že obyčejní lidi tuhle značku stejně neznají a ti co znají tak zase na 1. pohled uvidí, že s hodinkama není něco v pořádku.
Skeleton Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 http://www.sinnwatches.com/proddetail.php?prod=si057 - tady je taky original Navitimer (Sinn ma na nej tez "patent") ... cena je nizsi nez B.
šunič Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Jo, ty jsou taky moc hezký, jen cena je teda o něco vyšší než replika "B" třídy.. teda pokud si to tak myslel.
B.F.G. Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Já vám rozumím, že je to hovadina kupovat, jak vy říkáte "fake", ale když mě se tyhle Breitlingy Fighters fakt hrozně moc líběj, ale určitě to není tím, že jsem frajírek co by chtěl honit parádu značkou.. a mít jen lacinou repliku. Kupuju si všechny věci podle toho jak mě chytnou a nevybírát podle značky. Koupil jsem tak i auto a každej mi říkal, že mám Alfu jen kvůli machrování a věřte mě, že značka bylo to poslední podle čeho jsem vybíral. Jasně, že bych ale nebral auto korejský provenience Prostě jsem si jí koupil, že se mi při výběru zalíbila nejvíc a každej si může myslet co chce. A tak to je i s těmahle hodinkama.. a teď bez machrování, nebyl by asi problém si půlroku počkat a našetřit si na ně v originálu, ale za prvý, těch 150tkč bych asi dokázal utratit za něco rozumnějšího a za druhý, manželka by se mnou asi vyběhla, přinýst si hodinky za stopade Ale díky za odkaz na ty Poljoty, jsou těm Breitlingům fakt podobný a zkusím se teda probrat jima. A pokud jde o tu repliku kvůli který jsem se ptal, zajímalo mě jestli je reálnáý, že v nich fakt je strojek VALJOUX-ETA 7750 a nebo jestli mě jen tahá za nos. Případně, jak ten strojek poznám.. A k těm Poljotrům, jak hodně sjou spolehlivý a co v nich je za strojky? A vůbec, ten chlapík mě psal, že prej i originál automaty, se předejdou o dost sekund týdně, tak se chci zeptat, jestli to je fakt pravda a případně, na jakou přesnost mi je může hodinář seřídit? Díky moc.. Máš tady odpovědi na všechny tvoje otázky, jen skus hledat. Apropo, já bych si korejský auto klidně koupil, jsou poslední roky kolikrát lepší než uznávané evropské značky. S hodinkama je to jako s tvojí Alfou, nevím jestli bys koupil Ttrabanta s motorem z té tvé Alfy, kdyby měl např. kastli z laminátu se stejným tvarem jako originál Alfa.
midloch Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Mně se hrozně líbí Ferrari ENZO, určitě to není tím že jsem frajírek co by chtěl honit parádu značkou nebyl by problém počkat a našetřit ale manželka by se mnou asi vyběhla, proto si koupím Fáčko v laminátu co vypadá podobně a já budu jezdit na oko ENZEM, všichni si to budou myslet, jen se bojím abych nepotkal nějakého ferraristu abych pak nebyl před ostatními za úplného idiota... Příteli víš co je podle budhismu příčinou lidského urpení? Touha... a ty toužíš po něčem na co nemáš a tak přivádíš do urpení nejen sebe, firmu Breitling, ale i nás tady!
Nemesis Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Mně se hrozně líbí Ferrari ENZO, určitě to není tím že jsem frajírek co by chtěl honit parádu značkou nebyl by problém počkat a našetřit ale manželka by se mnou asi vyběhla, proto si koupím Fáčko v laminátu co vypadá podobně a já budu jezdit na oko ENZEM, všichni si to budou myslet, jen se bojím abych nepotkal nějakého ferraristu abych pak nebyl před ostatními za úplného idiota... Příteli víš co je podle budhismu příčinou lidského urpení? Touha... a ty toužíš po něčem na co nemáš a tak přivádíš do urpení nejen sebe, firmu Breitling, ale i nás tady! Skvěle midlochu lépe bych to nenapsal, je to jedno velké utrpení. Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem Nemesis
šunič Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Ok, máte všici pravdu.. víc asi nevím co říct. Díky moc za názory a snad si to v hlavě trošku přeberu a neudělám kravinu.
šunič Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 A k tomu Enzu.. asi by s Tebou manželka vyběhla hned třikrát, protože automobilka Ferrari, Enzo prodávala jen tomu kdo už měl alespoň tři vozy značky Ferrari před tím..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se