kuncák7 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 je ale nikomu to neříkej! @kuncák: žeby přišla krize i na našeho Fortis ambasadora? To snad neNedari se to kompletovat podle mych predstav a do toho oziveni vlakna s temahle kraskama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Zajimava limitka!http://www.sinn.de/en/Modell/240_C.htmhttp://forums.watchuseek.com/f8/sinn-240c-have-your-say-3587346.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Nějak mi uniká smysl prohození minutových a hodinových indexů - tj. krátká hodinovka ukazuje na minuty a minutovka k hodinám na otočné lunetě, notabene u hodinek původně koncipovaných jako "potápko-pilotky"? Ať se té "limitce" klidně říká "gmt pro chudé", ale přijde mi to ještě pitomnější než původní provedení se dvěma šedesátkovýma stupnicema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Co pise Radek dava smysl, ale stejne se mi libi. Na te kuzi vypadaji paradne a ta oranzova vterinovka na oziveni dokonale splnuje ucel. Za me moc povedene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Na tom řemenu vypadají opravdu zajímavě. Líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Tahle limitka se mi libi i pres vyse uvedene rekneme nedostatky, souhlas s Andym, ta oranz vterinovka nema chybu.Jinak ten remen s tou podlozkou vubec, bez ni je paradni. Ta podlozka jen zvysi vysku hodinek a pekne se pod nim bude parit ruka.Stejne bych od Sinn opet sahnul jinam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Aby nedošlo k mýlce že jen tak z plezíru na Sinn kydám hnůj: ty "nelimitkové" (a IMHO hezčí) KFLovy jsem měl předloni na ruce a vůbec nebyly škaredé. Akorát při pohledu na ciferník jsem nedokázal vytěsnit maličké ale jinak geniální "kosmonautky" s evidentně identickýma rafikama, odpočívající mi v hodinkovnici - a co pak jiného dělat, než začít na tom Sinnově extrudovaném bezpohlavním derivátu začít "hledat mouchy"? Dvoukorunkové pouzdro Sinn je prvoplánově hezké ale jinak celkem nepraktické, strojek stejný, ručky stejné, ciferník s vnitřní lunetou u obou germánů nelogický - a kupovat si další hodinky s 2836 jenom kvůli hezkému tahu? PS: Firnajs, teď abych se sebral a šel do trezoru obměnit obsah winderu... Upraveno 21. února 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se