Leviathan Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Fakt? som mal pocit, ze sa vobec nehybe. :-)..asi som tomu mal dat cas.
Petr_123 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Fakt? som mal pocit, ze sa vobec nehybe. :-)..asi som tomu mal dat cas.Fakt:-) Holt baterka ma vydrz:-) Ted jsou tam jine, ktere se mi libi jeste vic-Italian Navy Submersible.
stando Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Chalani dik...to je asi posledna kvapka....pohar trpezlivosti pretiekol. V pondelok objednam verziu silver na cervenej gume.
Locky Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Taky o nich již delší dobu uvažuji, ale 51mm a 16mm výška je už docela "kus". Kde se případně nejvíce vyplatí objednat? Mimochodem, netuší někdo, proč nemají nějakou obdobu solárního nabíjení? Pak by to už byly naprosto dokonalé hodinky. Přeci jen 16-20h na full GPS nepokryje nějaký horský přechod. Možná s sebou nosit solární nabíječku zvlášť? Asi už vymýšlím blbosti...
Petr_123 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Já dal za tyto 3 dny 37 km se sledováním aktivity a s gps. Ubylo mi 15 procent baterky. Navíc sem byl připojen k telefonu přes bluetooth. Jinak připojení k satelitům bezproblémové, první připojení do 30 vteřin. Přesnost velmi dobrá. Zatím velká spokojenost. A těch 51 mm bych se nebál. Na ruce vypadají menší.
Locky Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Díky za informace ohledně výdrže!Vycházel jsem z informací výrobce, který uvádí "Up to 50 hours in UltraTrac mode; up to 20 hours in GPS training mode", respektive "Se zapnutým GPS se výdrž hodinek pohybuje od 16 do 50 ti hodin (záleží na nastavené intenzitě ukládání bodů pomocí GPS)". Jde mi o to, že hlavní využití bych pro ně měl o dovolené na horách, kde chodím 8-14 dní prakticky bez šance hodinky někde dobít. Proto ty moje spekulace. Během těch 3 dní jsi měl GPS zapnutou kolik hodin? Případně v kombinaci s BT?Díky!
Bobisek Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Díky za informace ohledně výdrže!Vycházel jsem z informací výrobce, který uvádí "Up to 50 hours in UltraTrac mode; up to 20 hours in GPS training mode", respektive "Se zapnutým GPS se výdrž hodinek pohybuje od 16 do 50 ti hodin (záleží na nastavené intenzitě ukládání bodů pomocí GPS)". Jde mi o to, že hlavní využití bych pro ně měl o dovolené na horách, kde chodím 8-14 dní prakticky bez šance hodinky někde dobít. Proto ty moje spekulace. Během těch 3 dní jsi měl GPS zapnutou kolik hodin? Případně v kombinaci s BT?Díky! Určitě se to nabíjí přes USB, tak přece jde místo v batohu na nějaký power bank? Jestliže je pravda, že Garmin F3 ma kapacitu 300 mAh, tak nějaká tyčinka do 100g ti to nabije několikrát.
Jeremy Odesláno 5. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Ahoj, nějakou dobu jsem tu nebyl, ale mezitím se vše vyřešilo (power reserve funguje), baterka vydrží hodně. 14 dní zapnutého GPS ale už zase ne :-)Kamarád, co běhá ultramaratony (furt ještě ne 14 dní v kuse), to řeší powerbankem. Tj. koupit powebank, pár těch 18650 baterií a je to. Solar podle mě by nestačil dobíjet tak rychle, jak se hodinky vybíjí při GPS a navíc by zabral zase další místo a z hezkých hodinek by byl buď kolos, nebo velkej krám s malým displejem.
Petr_123 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Díky za informace ohledně výdrže!Vycházel jsem z informací výrobce, který uvádí "Up to 50 hours in UltraTrac mode; up to 20 hours in GPS training mode", respektive "Se zapnutým GPS se výdrž hodinek pohybuje od 16 do 50 ti hodin (záleží na nastavené intenzitě ukládání bodů pomocí GPS)". Jde mi o to, že hlavní využití bych pro ně měl o dovolené na horách, kde chodím 8-14 dní prakticky bez šance hodinky někde dobít. Proto ty moje spekulace. Během těch 3 dní jsi měl GPS zapnutou kolik hodin? Případně v kombinaci s BT?Díky!Bluetooth sem měl zapnuto většinu času, tedy za 4 dny pochodu řekněme okolo 30 hodin. GPS tak polovinu času. Po celou dobu sem měl zapnuto sledování aktivity. Nachodil sem 50 km a baterky ubylo něco okolo 28 procent. Dnešní fix GPS byl v řádu několika sekund. Po následné synchronizaci s mapovým pokladem přesnost opravdu velmi dobrá. Výpadek sem nezaznamenal žádný. Jinak krom zakreslení do mapy hodinky zaznamenají délku trasy, průměrnou rychlost, převýšení, počet kroků, průměrnou i nejvyšší teplotu a spálené kalorie, víc si teď nevybavím.
Bobisek Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Začínám vážně uvažovat o koupi, mám proto na majitele dvě otázky: 1) Je v balení kód na TOPO mapy? Někde jsem u prodejce viděl, že píšou "bez map", tak předpokládám, že v oficiální distribuci tam ty mapy jsou? 2) Pokud to má indikátor chůze, funguje ten i tehdy, když hodinky nejsou na ruce, ale třeba v batohu nebo v kapse (tj. jako u mobilu?)? Díky předem.
KarelDo Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 (upraveno) Ahoj.. mám problém,má někdo GARMIN Fenix 3 a android 6.0 ?? Po přechodu na 6.0 nemohu hodinky spárovat s telefonem. Upraveno 22. března 2016 uživatelem KarelDo
renek11 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Tak jsem se před dvěma dny stal majitelem tohoto skvostu a musím říct, že financí nelituji.
renek11 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Je to opravdový skvost, plný nejmodernější technologie pro všední den i extrém.
x.man Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Zas uplnej skvost to neni, taky jsem si je koupil Chvilku mi trvalo si na ne zvyknout a koukat na digitalni rucicky na displeji ale funkcema a prakticnosti jsou vazne velmi dobre, na moji ruku ale az moc velke :/ Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem x.man
renek11 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Co říkáte na Garmin Fénix 3 Sapphire HR s optickým snímačn tepu přímo v hodinkách?
Qvido Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Ahoj, mám je už taky a protože zatím tápu tak mám pár otázek: Nemohu do hodinek dostat kalendář,stále čekají na data -žádné nastavení kalendáře nemohu za boha najítNejdou mi stáhnout skiny ciferníkůJak je to vlasně s mapama? Dají se nějaké opatřit,případně kde?
Jeremy Odesláno 6. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Stahni appku na telefon a propoj to. ciferniky pak pujdou taky
Qvido Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Stahni appku na telefon a propoj to. ciferniky pak pujdou taky Garmin expres mám v PC, Garmin connect v telefonu, ani přes jedno to nejde, píše mi že je třeba aktualizovat zařízení které ale víc aktualizovat nelze
renek11 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Mám sice Fenix 3 HR, ale s tím kalendářem mám taky problém, ten stále čeká na data, ale nic se neděje.S ostatním problém není, ciferníky i aplikace a pomůcky můžu stahovat v pohodě, ale ten kalendář se prostě nezobrazí a stále čeká na data.. Upraveno 6. května 2016 uživatelem renek11
renek11 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Tak jsem vyřešil kalendář tím, že jsem hodinky dal do továrního nastavení a vše připojil znovu. Už mi vše šlape. Zřejmě po aktualizaci nenaběhlo vše jak má a tak to chtělo udělat tovární nastavení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se