New X-Bob Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Toto je zbrusu nový, 100% český NATAHOVAČ automatických hodinek, model Bobík 1.1. O pohon se stará elektromotor, model IGRA, modelový rok 1981/82. Materiál echt ocel, typ Merkur, s velmi svěžími a dynamickými barvami. Převody pomocí ozubených kol a řemenových převodů. Vše 100% ruční práce, spoje provedené šrouby s matkami. Při výrobě byo zneužito dětské práce (některé matičky utáhla dcera ). Výrobek umožňuje nátah všech druhů hodinek. Univerzální upínák s manuálním připevněním hodinek a s proměnnou roztečí. Pohon částečně pružnými řemeny odstraňuje rázy v plynulosti nátahu. Zdroj je 1,5 (1,2) V baterie, bohužel, nepodařilo se aktuálně sehnat model "Bateria Slaný", držák baterie zatím ve stádiu intenzivního vývoje našeho výzkumného pracoviště. Copyright a autorská práva poskytne náš výrobní podnik na požádání zdarma, mimo chlapcům z Asie (P.R.C.) a z Microsoftu Netestováno na zvířatech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeňa Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Zlaté české ručičky Ano, ano. Jinak na Štědrý den toho roku, kdy J. Gagarin vzlétl do kosmu, sestrojil profesor Wichterle ze stavebnice Merkur první funkční zařízení k odlévání měkkých kontaktních čoček...
Návštěvník YPO Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 jak znám stavebnici Merkur tak to bude pekelně skřípat ....... asi se do toho pustím taky - mladý pán má jednoho 5ti patrového pod postelí
rmx Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Pekne, nech si patentovat nez se toho chytne LEGO, a sproste to okopiruje
New X-Bob Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Neskřípe. Z tajné zásoby 1,0 l lahve WD 40 odlito pár kapek a namazáno. Tiché jak japonský vynález. Patentovat nehodlám. To by to číňani okopírovali raz dva! BTW - trefil jsem převody, že jedna otočka je tak cca 30 s. To je asi akorát. BTW - pro následovníky vřele doporučuju, naposledy jsem si takhle vyhrál před hooodně lety! Tak do toho!
Honza49 Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 V GM Elektronic nebo v jiných prodejnách součástek se prodává takové pouzdro na 1 ks monočlánku. Od tužkové po velký buřt. Má to nožičky na přiletování drátků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
koblih69 Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Kriste Ježíši, hned mi to připomnělo jak jsem na gymplu stavěl z Merkura Souřadnícový Zapisovač ALFY, Po 2 měsících ladění fungoval báječně. Každopádně gratuluju teď už bych byl línej se do toho pustit, ale tohle je super. Nicméně mě to přece jen inspirovalo mám někde ve sklěpě takový bazmek co na výstavě točil vlaječkou.... myslím, že rychlost bude podobná... no nic jdu hledat...
New X-Bob Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 (upraveno) V GM Elektronic nebo v jiných prodejnách součástek se prodává takové pouzdro na 1 ks monočlánku. Od tužkové po velký buřt. Má to nožičky na přiletování drátků. Dík za radu. Zatím jsem vyřešil gumičkou do vlasů , ale něco musím sehnat. Škoda jen, že motorek není tišší, jinak soustrojí za pomoci WD40 běží skoro neslyšně! To Koblih69 - to je ono, jak z mála udělat něco Upraveno 19. srpna 2007 uživatelem New X-Bob
koblih69 Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 (upraveno) Dík za radu. Zatím jsem vyřešil gumičkou do vlasů , ale něco musím sehnat. Škoda jen, že motorek není tišší, jinak soustrojí za pomoci WD40 běží skoro neslyšně! To Koblih69 - to je ono, jak z mála udělat něco A co tohle jako polotovar.... no ale už to nebude ono... http://www.aukro.cz/item227671795_grilovac...orek_turbo.html nebo http://www.aukro.cz/item224127124_grilovaci_motorek.html Upraveno 19. srpna 2007 uživatelem koblih69
Baker Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Parada ! Myslim ze by to mohl kubson zaradit na chronoshop vedle My First Clock
NIGHTinGALE Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Je to věru geniální věcička. Natahuje dokonce i hodinky s ručním nátahem, jestli se správně koukám To by chtělo patentovat Dobíjí i baterky u quartzek?
New X-Bob Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Je to věru geniální věcička. Natahuje dokonce i hodinky s ručním nátahem, jestli se správně koukám To by chtělo patentovat Dobíjí i baterky u quartzek? Ooo nikoliv, NiGu, jsou tam Prim Linea 40 a ty jsou automat (Eta)!!
B.F.G. Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Ještě nějak ekologicky vyřešit pohon, aby člověk nemusel dávat nové baterie...
VS Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Dík za radu. Zatím jsem vyřešil gumičkou do vlasů , ale něco musím sehnat. Škoda jen, že motorek není tišší, jinak soustrojí za pomoci WD40 běží skoro neslyšně! To Koblih69 - to je ono, jak z mála udělat něco Vykašli se na elektromotorek a použij parní stroj? Pak to bude mít ten správný šmrnc
New X-Bob Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Tak už za pomoci našeho oddělení elektronického výzkumu (v rámci brigády zlepšovatelů) je natahovač Bobík opět dále, už už doháníme a brzo předeženem! K složitému soustrojí je připojen i modul "Šém ham fóráž", přeznačený naší firmou na "Temelín 2". Zdrojem zatím není bohužel jaderný reaktor tuzemské výroby *, pouze akumulátor. I tak jsme splnili závazky na 112 %. * Při oživování našeho reaktoru (krycí název "Lipany") jsme zjistili, že geniální Merkur má při termojaderné reakci mouchy. Těmi dírkami v dílech nám ty potvory elektrony létají ven a courají pak po místnosti, místo toho aby štěpily vložený matroš! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rentier Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Geniální, ale ten moderní vypínač to kazí, chtělo by to něco ve stylu tahem vypni/stiskem zapni;)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se