Tomak Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Stále spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 ... a stále stejná paráda, pěkný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Tah trojka železo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Zdravím a gratuluji - měl jsem černou verzi v automatu na gumě také s tou překlápěčkou a moc jsem si je užil! Mě kdysi taky nadchly při vyzkoušení u AD a také hlavně tím, že na svou velikost opravdu jdou i na menší zápěstí. A hlavně jsem se nadchl do toho oboustranného AR :-)Nevím, jestli si to tu nezmiňoval, ale proč ne automaty? Už moc peněz? Nebo praktičnost? Trochu mi u těch tvých totiž chybí ty plastické indexy... Na druhou stranu k automatům byla ta spona leštěná a to se nedalo udržet... A nakonec ty tvoje se mi možná víc líbí na tahu.Tak ať slouží jako definitivní - mě vydržely celkem dlouho, ale nakonec přeci jen musely z kola ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ahoj, díky za pochvalu. Já chtěl tyto hodinky ke stylovým bondovkám jako druhé (jako volnočasovky i na sport) a quartz byl proto jasná volba. I když teď je nosím nejvíc a to i do práce. Cifr se mi líbí, měl jsem Béčka s plastickými indexy a to nebylo tolik tool, protože z určitého úhlu ty indexy nebyly vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Uvazuji stejnym smerem, SMPc uz mam a pokukuju po Coltech v QuartzuAhoj, díky za pochvalu. Já chtěl tyto hodinky ke stylovým bondovkám jako druhé (jako volnočasovky i na sport) a quartz byl proto jasná volba. I když teď je nosím nejvíc a to i do práce. Cifr se mi líbí, měl jsem Béčka s plastickými indexy a to nebylo tolik tool, protože z určitého úhlu ty indexy nebyly vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Colty pořád baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 ja som tiež čerstvým majiteľom Coltíkov v automate a sú fakt parádne prekvapilo ma aké sú kompaktne by som neveril že su to 44mm strašne dobre sedia na ruke a nosia sa zatiaľ mi robia fakt radosť. presne niečo taketo som hľadal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Tak už mám své Colty pět let, prostě definitivní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Kdysi jsem přemýšlel o koupi tvých starých Coltů a pak jsem to nestihl. Koupil jsem pak nové v černém provedení. Mám je dosud a staly se jedněmi z definitivních. Teď vidím jak ten čas letí.Přemýšlím, že je rozšířím o další definitivní Omegy Planet Ocean, tak uvidím jak to dopadne.V každém případě ti přeji další spokojená léta ve společenství Coltů quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Jsou to super hodinky, jsem rád, že jsem je neprodal. POčka jsou též skvělý, měl jsem je ve 42mm s calibrem 2500, a to byly hodně pohodlný, u nového modelu s inhousem se trochu bojím velikosti. Svá POčka jsem ?vyměnil? právě za tyto Colty, nejraději bych si nechal oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Colty sú super hodinky, mal som diele, žiaľ po ruku som ich predal. Na svete je veľa hodín a je potreba poskusat ... no verím že raz sa k ním ešte vrátim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Pořád spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se