chloupek Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Kdyby někdo sháněl SKX007, tak na knife jedny jsou https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=87136 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 před 16 hodinami, chloupek napsal: Kdyby někdo sháněl SKX007, tak na knife jedny jsou https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=87136 Přístup nepovolen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Již čtvrt roku vkuse na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Před hodinou, Spongebob napsal: Přístup nepovolen To už je někdo vzal za tu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Že by nutnost registrace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 NN, inzerát jsem viděl i nepřihlášenej. Inzerát už je smazaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Zmizel včera, večer jsem ho tam už nenašel. Za kolik byly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 (upraveno) Byly za 5500 a nikdo je tam nechtěl Navíc ještě po servisu v pražském. Inzerent asi musel čumět po avízu tady, jakej byl zájem Pochlubte se, kdo je má Upraveno 23. března 2024 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 A nejsou to tyhle? https://obleceni.bazos.cz/inzerat/182827665/seiko-scuba-skx007.php Stejná cena.. Kdyby to byly Pepsiny tak už je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Tamty byly myslím na tahu a byl k tomu papír o servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Byly skoro okamžitě pryč, na gumě, servis v PH s papírem, málo a decentně nošené a vše origo bez tuningu, na knifu ležely cca měsíc, na bazoši to možná byly ony, prodávající byl taky z Prahy, ale podle fotek to nepoznám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Ty na bazoši sleduji už delší dobu. Trochu se mi nelíbí, jak mají bledý nápis Divers, který má být oranžový. A na gumě bez tahu je to také slabší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Teď jsem si uvědomil, že prodávající na Knife nebyl Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Navíc na fotkách není došroubovaná korunka, tak aby tam nebyl problém. Vybledlej napiš bych neřešil. Taky ho mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Ten kdo je nevzal může být rád, cifr je aftermarket, u pozdra mám pochybnosti, u lenety taky, jsou az v moc dobrem stavu..., toto nebyl nejlepší kup, prodejci jsem už psal, tak uvidíme jak se k tomu postaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Prodejce po upozornění zaslal peníze nazpět, pokud to čte, tak ještě jednou díky za ukázkový přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Tak to je úplně na hovno ciferník, chtěl bych vidět fotky z inzerátu, ale zase jednání korektní. V čem je ti prosím podezřelé pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Otázka je, čeho je to ukázkový přístup? Když se kupující ozve, tak ochotně vrátím peníze. Když se neozve, prodal jsem výhodně skládačky nebo rovnou fejky. Jistě je tu i pravděpodobná varianta, že si toho prodávající nebyl vědom. Vložka lunety je tutově neoriginální, ciferník pravděpodobně také podle divného tisku indexů. Ručičky se zdají ok. Pouzdro by chtělo prozkoumat blíž i ze spoda, podívat na dýnko a otevřít, co je uvnitř. Hlavně, že to pro Spoka dopadlo dobře, ale tím ty hodinky ze světa nezmizely …………. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Tak to je úplně na hovno ciferník, chtěl bych vidět fotky z inzerátu, ale zase jednání korektní. V čem je ti prosím podezřelé pouzdro? Pouzdro je na svůj věk až v moc dobrem stavu..., leštěné nevypada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 49 minutami, Jerryl napsal: Otázka je, čeho je to ukázkový přístup? Když se kupující ozve, tak ochotně vrátím peníze. Když se neozve, prodal jsem výhodně skládačky nebo rovnou fejky. Jistě je tu i pravděpodobná varianta, že si toho prodávající nebyl vědom. Vložka lunety je tutově neoriginální, ciferník pravděpodobně také podle divného tisku indexů. Ručičky se zdají ok. Pouzdro by chtělo prozkoumat blíž i ze spoda, podívat na dýnko a otevřít, co je uvnitř. Hlavně, že to pro Spoka dopadlo dobře, ale tím ty hodinky ze světa nezmizely …………. Prodávající si toho nebyl vědom, dynko je origo, to nemělo smysl fotit, pouzdro nevim, ale je na svůj věk až v moc dobrem stavu..., vložka lunety, tak tady bych ruku do ohně za to, že je neoriginální nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se