Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

Ten kdo je nevzal může být rád, cifr je aftermarket, u pozdra mám pochybnosti, u lenety taky, jsou az v moc dobrem stavu..., toto nebyl nejlepší kup, prodejci jsem už psal, tak uvidíme jak se k tomu postaví...

20240326_115331.jpg

20240326_115233.jpg

20240326_115236.jpg

20240326_115240.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázka je, čeho je to ukázkový přístup?

Když se kupující ozve, tak ochotně vrátím peníze. Když se neozve, prodal jsem výhodně skládačky nebo rovnou fejky.

Jistě je tu i pravděpodobná varianta, že si toho prodávající nebyl vědom.

Vložka lunety je tutově neoriginální, ciferník pravděpodobně také podle divného tisku indexů. Ručičky se zdají ok.

Pouzdro by chtělo prozkoumat blíž i ze spoda, podívat na dýnko a otevřít, co je uvnitř.

Hlavně, že to pro Spoka dopadlo dobře, ale tím ty hodinky ze světa nezmizely 🙂 ………….

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Tak to je úplně na hovno ciferník, chtěl bych vidět fotky z inzerátu, ale zase jednání korektní.

V čem je ti prosím podezřelé pouzdro?

Pouzdro je na svůj věk až v moc dobrem stavu..., leštěné nevypada...

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, Jerryl napsal:

Otázka je, čeho je to ukázkový přístup?

Když se kupující ozve, tak ochotně vrátím peníze. Když se neozve, prodal jsem výhodně skládačky nebo rovnou fejky.

Jistě je tu i pravděpodobná varianta, že si toho prodávající nebyl vědom.

Vložka lunety je tutově neoriginální, ciferník pravděpodobně také podle divného tisku indexů. Ručičky se zdají ok.

Pouzdro by chtělo prozkoumat blíž i ze spoda, podívat na dýnko a otevřít, co je uvnitř.

Hlavně, že to pro Spoka dopadlo dobře, ale tím ty hodinky ze světa nezmizely 🙂 ………….

Prodávající si toho nebyl vědom, dynko je origo, to nemělo smysl fotit, pouzdro nevim, ale je na svůj věk až v moc dobrem stavu..., vložka lunety, tak tady bych ruku do ohně za to, že je neoriginální nedal...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...