ophidian Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 nový skx009j, za prvních dvanáct hodin na ruce -25s ... jsem z toho docela nešťastnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 (upraveno) Počkej chvíli treba tyden dva jestli se to nezlepsi, a pak to kdyztak reklamuj. Uznat by měli tuším nad +20 /-10Jestli je teda nemáš z druhý ho konce světa, to je pak lepší zanést na seřízení :-) Upraveno 28. ledna 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 @netopýrJá nosím 007 na Hirsch Liberty a líbí se mi to. Moc nemám rád tahy a na gumě sice super. Teď v zimě se navíc ruce nepotí, takže úplně ok. Jinak obrázků jsem na googlu našel spoustu. Kůži jsem chtěl od začátku a na potápění a na léto si na ně dám gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ophidian Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Počkej chvíli treba tyden dva jestli se to nezlepsi, a pak to kdyztak reklamuj. Uznat by měli tuším nad +20 /-10Jestli je teda nemáš z druhý ho konce světa, to je pak lepší zanést na seřízení :-) Ten strojek je vážně nějaký magický, po mém stesku viz výše se chod za poslední tři dny upravil na cca +- 3s/den ... jako by ty ozubený kolečka tam poháněl nějaký trpaslík v závislosti na své náladě nebo co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ten strojek je vážně nějaký magický, po mém stesku viz výše se chod za poslední tři dny upravil na cca +- 3s/den ... jako by ty ozubený kolečka tam poháněl nějaký trpaslík v závislosti na své náladě nebo co..Tak trpaslíka nenaser a bude to OK :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ten strojek je vážně nějaký magický, po mém stesku viz výše se chod za poslední tři dny upravil na cca +- 3s/den ... jako by ty ozubený kolečka tam poháněl nějaký trpaslík v závislosti na své náladě nebo co.. hmm.. konečné soudy bych vynášel v případě skx tak po půl roce - aspoň moje zkušenost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Fotka pro zájemce, až na tu mouku vod pizzy na gumě se mi líbí, tak ji sem hodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Fotka pro zájemce, až na tu mouku vod pizzy na gumě se mi líbí, tak ji sem hodim. Co to je za gumáka prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Co to je za gumáka prosím? Hele tak to netuším, ani už nevím s čím se ke mě dostal ... posílám více fotek přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 To bude nějaká takováto z Ebay.com http://www.ebay.com/itm/Black-Silicone-Rubber-Watch-Strap-Band-Deployment-Buckle-Waterproof-18mm-24mm-/331301793024?var=&hash=item4d23202d00:m:mRyUJeAsu-p6TTraGHWEZ4g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Pondělní pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Zdravím, přemýšlím, že bych k SKX009 pořídil nějaký řemen, měl jsem v merku Hirsch Highland nebo Forest. Vrtá mi ale hlavou jedna věc - nevíte, jestli se do nich dá nacpat ta obézní 2.5 mm stěžejka? A když už jsme u toho, nemáte s těmito Hirschi zkušenosti? Jsou pohodlné, měkké? Já měl od léta na jiných hodinkách kožený řemen z cheapestnatostraps a bylo to utrpení - strašně tvrdý, doteď nepovolil a v podstatě je pořád rovný.. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Už jste si všiml někdo tohoto ? Mě se to zatraceně líbí !! https://www.bluebirdives.com/skxnova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Všimnul, ale na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Vypadá to krásně, akorát se to hodí spíš jenom na 007. Na 009 nevím jak by to vypadalo, když to má (sice tmavě, ale přece) modrý ciferník.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Já na svých 009 proste tu modrou nevidim. Na lunete jen pod nejostrejsim světlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Ono to takhle nevypadá, ale obávám se, že kdyby se k tomu dala černá luneta, tak ten rozdíl bude vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jsi vůl, a asi se na čas rozloučíme Měl jsi zkusit někoho poprosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Ty SKX007 se mi začli strašně líbit na gumě nebo na řemenu. Takový elegantně univerzální, že by se hodily ke všemu a neurazily. foto z google obrázky Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem hmpf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Ty SKX007 se mi začli strašně líbit na gumě nebo na řemenu. Takový elegantně univerzální, že by se hodily ke všemu a neurazily. foto z google obrázkyTak teď uvažuju nad perlonem Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se