Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk

Počkej chvíli treba tyden dva jestli se to nezlepsi, a pak to kdyztak reklamuj. Uznat by měli tuším nad +20 /-10

Jestli je teda nemáš z druhý ho konce světa, to je pak lepší zanést na seřízení :-)

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@netopýr

Já nosím 007 na Hirsch Liberty a líbí se mi to. Moc nemám rád tahy a na gumě sice super. Teď v zimě se navíc ruce nepotí, takže úplně ok. Jinak obrázků jsem na googlu našel spoustu. Kůži jsem chtěl od začátku a na potápění a na léto si na ně dám gumu.

Odkaz ke komentáři

Počkej chvíli treba tyden dva jestli se to nezlepsi, a pak to kdyztak reklamuj. Uznat by měli tuším nad +20 /-10

Jestli je teda nemáš z druhý ho konce světa, to je pak lepší zanést na seřízení :-)

Ten strojek je vážně nějaký magický, po mém stesku viz výše se chod za poslední tři dny upravil na cca +- 3s/den ... jako by ty ozubený kolečka tam poháněl nějaký trpaslík v závislosti na své náladě nebo co..

Odkaz ke komentáři

Ten strojek je vážně nějaký magický, po mém stesku viz výše se chod za poslední tři dny upravil na cca +- 3s/den ... jako by ty ozubený kolečka tam poháněl nějaký trpaslík v závislosti na své náladě nebo co..

Tak trpaslíka nenaser a bude to OK :-)

Odkaz ke komentáři

hmm.. konečné soudy bych vynášel v případě skx tak po půl roce - aspoň moje zkušenost:)
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravím,

přemýšlím, že bych k SKX009 pořídil nějaký řemen, měl jsem v merku Hirsch Highland nebo Forest.

Vrtá mi ale hlavou jedna věc - nevíte, jestli se do nich dá nacpat ta obézní 2.5 mm stěžejka?

A když už jsme u toho, nemáte s těmito Hirschi zkušenosti? Jsou pohodlné, měkké? Já měl od léta na jiných hodinkách kožený řemen z cheapestnatostraps a bylo to utrpení - strašně tvrdý, doteď nepovolil a v podstatě je pořád rovný..

Díky

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Ty SKX007 se mi začli strašně líbit na gumě nebo na řemenu. Takový elegantně univerzální, že by se hodily ke všemu a neurazily.

foto z google obrázky

2l1fv6.jpg

8w04nc.jpg

Upraveno uživatelem hmpf
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...