Harwey Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 ja na nich nic extra nevidim, a uz vobec nejaku extra pritazlivu charizmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 ...tomu nerozumíš (ale já taky ne) - jejich charisma spočívá v tom, že se těžko shánějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 1 hodinou, Jerryl napsal: @Sprite Díky Jak jsem ten hype kolem SKX ignoroval a bojkotoval, tak nyní jejich opětovné pořízení beru skoro jako návrat ke kořenům. SKX009 byly moje úplně první hodinky pořízené zde na foru cca před 20 lety. Dlouho jsem s nimi vydržel, ale zde je těžké se udržet na uzdě, protože je tu k mání tolik sladkostí a lákadel. Pak se mi to nějak rozjelo, no spíš vymklo, a byl to jeden nákup a prodej za druhým. Hodinkovnice se plnily k prasknutí. A nyní se kruh uzavřel a jsem zpět tam, kde jsem začal. Sám to nechápu, ale tyto poslední SKX007 mě potěšily víc, než jsem čekal. Kde se Ti je nakonec podařilo sehnat? A jsou úplně nové? Úplně Tě chápu, já takto sháněl SKX taky a nakonec se podařilo letos na jaře a radost obrovská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 4 hodinami, Lukyn77 napsal: krásný to máš ... Díky, mám z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @Sprite Kdepak nový. Poctivá ojetina z Bazoše. Jsou z roku 2016 v pěkném stavu, ne dokonalé, avšak za cenu, jakou byste mi v dnešní době ani nevěřili. Takový jsem si přesně představoval. Úplný voňafky, které se mi také nabízely, bych určitě uložil do šuplíku mezi ostatní hodinky ze strachu, abych je někde neškrábl, zatímco tyto můžu klidně nosit a o to víc si jich užívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Přes SKX by si měl projít každý, min. dvakrát a dvakrát litovat, že je prodal … a pak je tu skupina co je měli vícekrát a přesto je dnes nemají … já třeba 009 koupil třikrát, vždy v neděli večer, po zkouknutí filmu All is lost … a zase je nemám … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 A nebudeš zase litovat? Ty tvý byly vážně pěkný. V současnosti už bych je neprodával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Gaučing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Working Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Kluci, že vy si je půjčujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Musel som dať na ruku aj ja, kúpene ešte za neuveritelnych 230,- eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 2 hodinami, Mophar napsal: Working Sent from my iPhone using Tapatalk Před hodinou, Jerryl napsal: Kluci, že vy si je půjčujete? Vypadá to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Oblíbená kombinace:-)Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 20 minutami, AKUC napsal: Musel som dať na ruku aj ja, kúpene ešte za neuveritelnych 230,- eur Si je kupoval jako funglofky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 (upraveno) Uncle seiko. Absolutně georgeous. Upraveno 12. září 2023 uživatelem Mophar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 47 minutami, Kalisport napsal: Si je kupoval jako funglofky? ano ale to bolo už dávnejšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 (upraveno) IMG_0691.MOV Upraveno 12. září 2023 uživatelem Mophar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Čoveče, ten se leskne, jak psí kulky Vypadá robustněji než originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 1 minutou, Jerryl napsal: Čoveče, ten se leskne, jak psí kulky Vypadá robustněji než originál. Překvapil mě více než jsem čekal. Je skvělej. A krásně težkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Proč jsou tam ty dvě dírky?ty jsi z toho něco sundal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se