Mophar Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 2 minutami, qandolak 2018 napsal: Proč jsou tam ty dvě dírky?ty jsi z toho něco sundal? Takhle to má byt ten pant. Oproti strpc superjubilee tam to je napevno. Ale to se mi vůbec nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Dobrej je strejda seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Co máte proti originál jubilee chřestýšovi? Mě k nim vysloveně vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 7 minutami, Jerryl napsal: Co máte proti originál jubilee chřestýšovi? Mě k nim vysloveně vyhovuje. Já proti němu mám to, že ho nemám, ale určitě ho plánuju pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 A jakej je ten tvůj President, co k nim máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Je v pohodě, dobrej, ale nemám z něho ten feeling. Za mě mají být SKXka prostě na jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 JJ, vidím to stejně. Proto ho mám jak na SKX tak i na 5kx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Vidím to asi takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Tuhle krysu z Ikey miluje náše čivava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 @Mophar dal sis ten tah opačně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 [mention=79203]Mophar[/mention] dal sis ten tah opačně... Pro mě je to takhle příjemnější a posouvá se mi správným směrem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Takže záměr, OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Tak nejlepší je u Seika vždycky zkracovat u šestky, případně přemístit články od šestky k dvanáctce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 před 7 hodinami, Spongebob napsal: Tuhle krysu z Ikey miluje náše čivava Jo, to je moje švédská hodinová modelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Vidím to asi takhle Moc pěkný modely. To jsou originální tahy? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 (upraveno) Ano, oba originály pro Seiko SKX, značený 44G1-Z-I. Pro ty modrý 5 Sport není tah sice doporučený, protože 5kx mají tenší stěžejky a ty tlustý z Skx na 5kx nejdou. Aby koncovky tahu pěkně sedly, tak jsem origo 5kx stěžejky zesílil elektrikářskou smršťovací bužírkou. Funguje to perfektně. Ty modrý 5kx nejsou originalní model. Je to modifikace s ciferníkem Seiko turtle manta ray. Upraveno 14. září 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Na normální stěžejky jsem vždycky narážel dvě elektrikářský dutinky ty plechový na drát aby se netřepil. Velikost tuším jedničky žlutý, odstraní se ten žlutej plast a ten rozšířenej konec co byl v plastu se ubrousí.pak to jde s trochou síly a šikovnosti navléct na stěžejku. Pak jsou silný jak potápkový, ale s tenkými konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Má tady někdo skx015?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Trochu to tu oživím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 To mi připomnělo, sice už týden staré foto... trošku mod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se