Tomashhhhh Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 (upraveno) Díky Upraveno 25. listopadu 2023 uživatelem Tomashhhhh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Přesně, je to můj oblíbený Frankenstein, ještě by mě zajímalo, jestli se aspoň první roky dodávaly se skládaným jubilee z plechu, nebo jestli ten tah patří k 7002 nebo 6309. Ten tah je na první pohled originál spona signovaná, kvalitní, ale patří k SKX? Neoriginální tady mám taky na fieldech, ten je sice plný, ale spona je laciná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 S tím skládaným tahem jsem se na skx také setkal, ale jestli k nim byl dodáván originálně nemohu potvrdit, ale také jsem žil v domění, že patří ke starším kouskům skx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Moje SKX jsou jedny z prvních z devadesátek, strojek je verze A. Tak je to možný. Každopádně je tak dobře udělanej, že mi nikdy nevytrh ani chlup. A že bych ztratil hodinky taky nemám strach. Drží jak židovská víra. Akorát teda koukám na tu svoji fotku a měl bych ho vzít kartáčkem. Jak tak vzpomínám kde všude byly, tak si možná koleduju o žloutenku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Tak jsem po nějaké době zase nahodil na ruku SKX007 a furt dobrý. Říkám si, že pokud bych si musel nechat jenom jedny hodinky, tak by to asi byly tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Kdyby ty moje byly nové, tak taky, jinak bych si asi nechal želvy nebo já nevím, jenom jedny? Napadá mě jedna děsivá myšlenka chronomagorova. Kolik hodinek se asi vejde do konečníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Být to nějaký dámský kapesní hodinky, ale želvy na tahu bych tam rvát nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 No ne, želvy by byly na ruce přiznaný, ale mám tady troje malý pětky. Pěkně lesklý a se zapuštěnou korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Tak to ti asi můžem posvětit Jenom sem pak prosím nedávej dokumentární fotky Želvy jsou super hodinky a taky je nosím, ale protože nemám takový tlapy, tak to mám s jejich velikostí na hraně a váhově už je to spíš fitness náčiní. Dodám, že mé předchozí Skx007 jsem prodal právě kvůli želvám, které mi přišly jako mnohem dospělejší potápky a neměl jsem potřebu držet dvoje hodinky podobného charakteru. Tesknit po nich jsem opět začal, až když se staly nedostupné. Prostě psycho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Já musím zkusit nějakej jubilee nebo president na ty želvy, protože SKX na jubilee jsou pořád pohodlnější. Jenom je nosím málo, protože jsem se ještě nedokopal do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 před 4 hodinami, PetrSefl napsal: To jsou ty novasy z Honzova výprodeje?? Taky bych je bral, ale byly hned pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 před 2 minutami, Spongebob napsal: To jsou ty novasy z Honzova výprodeje?? Taky bych je bral, ale byly hned pryč Byly hodně rychle pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) Borci a toto bylo jako co?? kdyby byl silvestr tak ani nepípnu,ale.... Jestli to bylo real, tak jsem fest nasranej máme rodinnou akci a proto jsem nevisel na fóru . Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Přesně, já jsem se náhodou půl hodiny nepodíval chrmg a frnk, byly pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 2 hodinami, Spongebob napsal: Borci a toto bylo jako co?? kdyby byl silvestr tak ani nepípnu,ale.... Jestli to bylo real, tak jsem fest nasranej máme rodinnou akci a proto jsem nevisel na fóru . Tvoje obvyklá reakce na jakékoliv tady prodané SKX ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 7 minutami, špelda66 napsal: Tvoje obvyklá reakce na jakékoliv tady prodané SKX ... Co to meleš?? Jsem registrovanej od 2018 a na prodej skx jsem reagoval 2x takže z toho jsi usoudil "obvyklou reakci na jakoukoli prodej skx" prober se a nepiš hovadiny děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Kluci, proč se kočkujete? Připusťme objektivně, že ta cena byla až podezřele zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 22 minutami, Jerryl napsal: Kluci, proč se kočkujete? Připusťme objektivně, že ta cena byla až podezřele zajímavá. Přesně na to jsem jen reagoval, nic jinýho jsem nechtěl... tak negativní reakci jsem nečekal kór v období svátků pohody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se