Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

V 26. 5. 2024 v 20:47, prischera napsal:

Tady trochu zaplevelim 399, vlastni vlakno nemaji a sem se to docela hodi :) Japonské tooly, o víkendu jsme si lehce zařezali (a datum jsem fakt neřešil :))DSC00527-Enhanced-NR.jpg.2aa27813c5376012c4f2ac7ff57ef224.jpg

Moc jim ten řemen sluší 👍👏

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem si neuvědomil, že to nejsou          skx 007/009 a za to i/y se stydím 🫣. Soráč chlapy. Po dlouhé době jsem je vytahnul a měl jsem takovou radost,že jsem je blejsknul a dal to sem. Hezky večer přeji 🫡

Odkaz ke komentáři

Právě teď, worel napsal:

To jsem si neuvědomil, že to nejsou          skx 007/009 a za to i/y se stydím 🫣. Soráč chlapy. Po dlouhé době jsem je vytahnul a měl jsem takovou radost,že jsem je blejsknul a dal to sem. Hezky večer přeji 🫡

užívaj si ich hlavne že robia radosť 👍

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Jojo, já si nechám zgenerálkovat ty svoje frankensteiny a budu spokojenej parchant. I teď jsou použitelný, ale chod je stabilní jen na ruce, sundané si jdou jak se jim chce. Luneta už se točí dost lehko a vložku už někdo měnil a blbě, všude je jinak vysoko. Navíc už se objevily i afrermarkety, kde je lumi bod aspoň trochu utopen. A tlakovku za mě ještě neviděly a to jsem je už několikrát otvíral. No k vodě už beru radši jiné. 

Odkaz ke komentáři

Taky se chystám na výměnu hardlexu a přetěsnění s tlakovkou, abych jim mohl věřit.

Stroj mi zatím šlape ok, ale mám v zásobě má starší seika se stejným kalibrem pro případnou výměnu. Příjde mi to jako nejjednodušší cesta a zvládnu to i sám.

Pokud hodinky otvírám, tak pak většinou pro dobrý pocit oživuji těsnění dýnka a korunky silikonem. Lépe to dosedne a mělo by to i předejít deformaci těsnění při dotahování.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

Však jubilee je nejlepší. Není co řešit. Já je teď už druhý den nosím a je to fajn mít na ruce něco tak otloukacího. Jdou sice trochu podle plotu, ale neteče do nich, hadrlex má už jeden škrábanec, luneta též. Nožky otlučené, ale původní brus je vidět. Boky se dají velmi snadno rozleštit.

IMG_20240715_165346.thumb.jpg.6426be66125f4e94b78520c7e5eb0a16.jpg

Z toho mi vycházejí ideální daily beater hodinky do těch sraček, co v nich dělám. Géčka taky dobrý, ale trochu se bojím o ten plast, aby v oleji apod. nedegradoval. To u SKX nehrozí. Nerez je nerez. A hliníková luneta patinovat může.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...