worel Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června V 26. 5. 2024 v 20:47, prischera napsal: Tady trochu zaplevelim 399, vlastni vlakno nemaji a sem se to docela hodi Japonské tooly, o víkendu jsme si lehce zařezali (a datum jsem fakt neřešil ) Moc jim ten řemen sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června před 27 minutami, worel napsal: Japonský hodinky, japonský pilky. Fandím tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Ty Seiko SKX mě prostě bavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Čert vem i/y, ale ty hodinky nejsou skx 007/009 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Jsou SEIKO 5 Sports SKX series... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června To jsem si neuvědomil, že to nejsou skx 007/009 a za to i/y se stydím . Soráč chlapy. Po dlouhé době jsem je vytahnul a měl jsem takovou radost,že jsem je blejsknul a dal to sem. Hezky večer přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Právě teď, worel napsal: To jsem si neuvědomil, že to nejsou skx 007/009 a za to i/y se stydím . Soráč chlapy. Po dlouhé době jsem je vytahnul a měl jsem takovou radost,že jsem je blejsknul a dal to sem. Hezky večer přeji užívaj si ich hlavne že robia radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června před 1 minutou, AKUC napsal: užívaj si ich hlavne že robia radosť Jj jak říkáš dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Jedeme furt nahoru. Cena je nesmysl, ale to už jsem tvrdil, když byly za 11. Ještě, že jsem si je včas opětovně pořídil. Slibuji, že už naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver74 Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Teď jsou jedny tady: https://obleceni.bazos.cz/inzerat/188212719/seiko-skx007k1-3x-suplikovky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Jojo, já si nechám zgenerálkovat ty svoje frankensteiny a budu spokojenej parchant. I teď jsou použitelný, ale chod je stabilní jen na ruce, sundané si jdou jak se jim chce. Luneta už se točí dost lehko a vložku už někdo měnil a blbě, všude je jinak vysoko. Navíc už se objevily i afrermarkety, kde je lumi bod aspoň trochu utopen. A tlakovku za mě ještě neviděly a to jsem je už několikrát otvíral. No k vodě už beru radši jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července (upraveno) Taky se chystám na výměnu hardlexu a přetěsnění s tlakovkou, abych jim mohl věřit. Stroj mi zatím šlape ok, ale mám v zásobě má starší seika se stejným kalibrem pro případnou výměnu. Příjde mi to jako nejjednodušší cesta a zvládnu to i sám. Pokud hodinky otvírám, tak pak většinou pro dobrý pocit oživuji těsnění dýnka a korunky silikonem. Lépe to dosedne a mělo by to i předejít deformaci těsnění při dotahování. Upraveno 13. července uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Zachvilku domu z noční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Teď zkusmo na gumě, ale je mi pekelně velká, takže bych si musel oblíknout minimálně 2 neopreny. Radši se vrátím k oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Však jubilee je nejlepší. Není co řešit. Já je teď už druhý den nosím a je to fajn mít na ruce něco tak otloukacího. Jdou sice trochu podle plotu, ale neteče do nich, hadrlex má už jeden škrábanec, luneta též. Nožky otlučené, ale původní brus je vidět. Boky se dají velmi snadno rozleštit. Z toho mi vycházejí ideální daily beater hodinky do těch sraček, co v nich dělám. Géčka taky dobrý, ale trochu se bojím o ten plast, aby v oleji apod. nedegradoval. To u SKX nehrozí. Nerez je nerez. A hliníková luneta patinovat může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července koukam ze mas taky napis divers do zluta. Jak jsou stare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července (upraveno) Hodně, ještě devadesátky, strojek A. Prodávající na Aukru prodával tenkrát asi troje a všechny měl otevřené a podle fotek ty dýnka zřejmě pomíchal. ale za tři a pól neber to. Upraveno 16. července uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Moje jsou podle cisla 2003 a strojek mam taky 7s26A. Ja je tenkrat kupoval jako nove v r.2004-2005 nevim presne za cca 150$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se