horskjan Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září SKX jsem za celou svoji hodinkovou pouť neměl, měl jsem to s nimi podobně jako s Alpinisty - věděl jsem o nich, že se mi "celkem" líbí a někdy je vyzkouším, ale priority byly stále jinde... Na jaře jsem pořídil Alpinisty, jsou to téměř nejlevnější hodinky v mé kolekci a jsem z nich i po měsících stále nadšený, skoro se nedostaly od koupě z ruky. Tak jsem si řekl, že až se nějaké SKXa naskytnou, vezmu je a vyzkouším. Buď zůstanou jako Alpinisty nebo půjdou dál a já budu v klidu, že mi nic neuniká. Stejně bych na ně furt myslel... Původně jsem chtěl jednoznačně 009, ale brzo jsem věděl, že pro mě budou ty "obyčejnější" 007 asi vhodnější... A když mi sednou a zůstanou doma, třeba bych zkusil koupit a sem tam prohodit pepsi lunetu... Uvidím... Levné a obyčejné staré hodinky a jak se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Ty hodinky jsou super - superlegenda. S tím prohazováním lunety bych to nekazil. Stejně by z nich 009 nevznikly, protože ty mají tmavě modrý ciferník narozdíl od černo-černého u 007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 37 minutami, Jerryl napsal: S tím prohazováním lunety bych to nekazil. Asi máš pravdu, to jsou takové ty prvotní nápady. Stejně si vždycky najdu oblíbenou kombinaci tah(guma)/hodinky a tak to pak nechám a neměním... Tohle bude podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září nejlepší mít oboje a k tomu i SKX013 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září S mojí rukou 013 zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Když myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Skx013 jsou podle mě dětský/dámský SKX Tím je nechci nijak hanit, ale tvar pouzdra nemají tak ladný jako 007. Jsou víc protáhlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září (upraveno) Myslím, 009 jsou mi ideálně. 013 už by vypadaly komicky. Jasně že nosím i 36, ale jiný druh než potápky. A ty proporce už nejsou takové, na 38 už nemají tak extrémně krátké nožky. Což je důvod, proč 007/9 žeru. Jerryl mě předběhl, ano, jsou víc protáhlý, nelíbí. Ručky nelíbí, datumovka v chapter ringu, není to už ono. Upraveno 3. září uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 5 hodinami, špelda66 napsal: nejlepší mít oboje a k tomu i SKX013 Já vystačím s těmi 007. Alespoň si to teď myslím. Ale lhal bych, kdybych tvrdil, že mě vůbec nenapadlo mít kombíčko 007/009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září (upraveno) Věř tomu, že kdybych nesbíral střelivo na něco jinýho, tak už jedou ke mě viděl jsem ten inzerát snad 2 minuty starej. Právě aby bylo kombo 007/9. Upraveno 3. září uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 41 minutami, Jiří Sedlák napsal: Věř tomu, že kdybych nesbíral střelivo na něco jinýho, tak už jedou ke mě viděl jsem ten inzerát snad 2 minuty starej. Právě aby bylo kombo 007/9. Njn, to bych tedy nestihl, nejde viset na fóru pořád... Já je bral po necelé půl hodině. A na co cílíš, pokud to není tajné...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 4 hodinami, Jerryl napsal: Skx013 jsou podle mě dětský/dámský SKX No tak pozor! Já mám hubenou ruku a pro mě jsou 013 úplně ideál a nedám na ně dopustit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Jsou klidně i na ruku 18+ Ale každý to vidí a cítí jinak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Měl jsem SKX007/009/013/015. Osobně mi příjde nejlepší vlastnit jak jeden kousek z dua 007/009, tak jeden kousek z dua 013/015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Měl jsem 009 2x, nakonec, po vystřízlivění z Pepsi vlny, jsem pořídil 007 nové (jedny z posledních v prodeji) a 13tky má dcera, takže pokryto. Do velikostní řady zapadají SBCM023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září SKX su genialne hodinky. Dakujem Martinovi @junior300 ze sa pred niekolkymi rokmi (ten cas ale leti) zbavoval svojich a myslel pritom na mna. Kedze ja som svoje neprezieravo rozpredal. Pri tych prvych som celkom aktivne riesil, ci ist do vymeny strojceka za nejaky modernejsi s hackingom atd. Nie je to nic zlozite, resp. existuju nadsenci, ktorí to radi urobia. Celkom dlho som sa pohraval s myslienkou, ze by to mohli byt hodinky v style OWG (teda po upgrade). Tym hodinkam proste nechyba NIC, su dokonale pohodlne, pekne, nadcasove, proste super. No...tuto dilemu nakoniec vyriesili GS divery, co su vlastne SKX s lepsim kalibrom A aj ked urcite nebudem OWG s SKX a aj ked väcsinu roka lenosia v sufliku, mam ich rad a ostanu so mnou. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 17 minutami, EpsteinBarr napsal: A aj ked urcite nebudem OWG s SKX a aj ked väcsinu roka lenosia v sufliku, mam ich rad a ostanu so mnou. Mám to stejně. Jdu si je vzít. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: SKX su genialne hodinky. Dakujem Martinovi @junior300 ze sa pred niekolkymi rokmi (ten cas ale leti) zbavoval svojich a myslel pritom na mna. Kedze ja som svoje neprezieravo rozpredal. Veru, to to leti, uz su to 2 roky. A presne tak ako ty, neprezieravo som ich pustil a olutoval a lutujem doteraz. Za tu cenu a v tom stave uz nezohnatelne pravdepodobne. Ale aspon su v dobrych rukach. Uzivaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Jak to tady tak sleduju, víc a víc se těším, až si dnes později odpoledne vyzvednu v Zásilkovně ty své "nové"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 11 minutami, horskjan napsal: Jak to tady tak sleduju, víc a víc se těším, až si dnes později odpoledne vyzvednu v Zásilkovně ty své "nové"... budeš spokojný parchant a pochvál sa s nimi ....nebudeš lutovať ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se