AKUC Odesláno 27. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2025 moje sú kúpené v r. 2016-01, ako nové stáli 213,- EUR a nebudú na predaj .... nikdy
Jerryl Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 Moc pěkné počtení o SKX https://timeandtidewatches.com/seiko-skx-the-icons/ 3
Jiří Sedlák Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 Až na pár nepřesnosti (7548 a 6548 nejsou ze šedesátek ale z let 78+ a taky první automat v pouzdře tvaru SKX nebyly 7002, ale před nimi byly 6309-729A. Lišily se v podstatě jenom korunkou, vlastně to pouzdro bylo stejný jako 7548-7000 vlastně i kus strojku je stejnej protože v 7548 je většina mechaniky z 6309.) je to zajímavý čtení. O pár modelech jsem nevěděl.
Jiří Sedlák Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Tak jsem ji koupil taky, právě přišla. Guma Morellato super měkká, s trochou dobré vůle do ní dostanu 2,0mm stežejky, ale nedoporučuju, už se vevnitř nehýbou a když ji narvu na jednu stranu a pak na druhou, tak se mi povedlo vyháknout ji ven. Za normálních okolností to asi moc nehrozí, ale na opravdový potápění asi nepoužitelný. Radši Ale je super pohodlná opravdu ultra měkká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února V 12. 9. 2024 v 13:57, špelda66 napsal: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/tipo-seiko-cerna-morellato-s-22-20-mm úplně diver stěžejku tam asi nenarveš, ale můžeš poprosit, ať ti s gumou dodá max. možnou tloušťku stěžejek, stěžejky dává zdarma ke každémi strapu Tak jsem to teď zkoumal, a pod stejným odkazem je vlastně úplně jiná guma. Jiné vlnky, nemá dírky, rovnej konec, bez textury zespodu, jiný poutko. Jiná spona. Ale furt je tý Seiko gumě trochu podobná a super měkká, souhlasím, že hodinky se na ni chovají skoro jak na tahu.
horskjan Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Po delší době jsem na ně dostal chuť, tak zase na den, dva na ruce. Bezva jsou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se