Viktor Odesláno 27. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2007 lepsi by bylo uchyceni instrumentu primo na rukavici, kterou pouzivaji oni slavni profesionalove z Vidne. A ted vazne, nejlepsi na celych hodinkach je ten cerveny napis milgauss - ten si mi fakt libi. Nelibi se mi indexy a hlavne, co to ten rolex ted dela, ze na vnitrni stranu pouzdra dava dokola ten napis rolexrolexrolex, napr. jejich GMT to naprosto zkazilo. Ty nápisy Rolex dokola ciferníku jsou moje jediná vážná výhrada, ty mě přímo bolí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2007 Kluci.. dost.. Já myslím, že cigi už dávno neútočí a ode me to nebylo myšleno zle, spíš jako takový dloubanec, který cigi evidentně pochopil a vzal. Proto prosím už se v tom dál nepatlat a buď se v tomto vlákně vrátit k tématu, nebo mlčet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Ty Rolexy jsou pěkné, ale bohužel to není moje srdcovka..Ale ta minutová ručka je povedená.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2007 Skoda ze nemaji datum... vypadaji moc pekne, asi bych neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luko Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 su paradne a na ruke nazivo vraj vyzeraju este lepsie ako na obrazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 DO 14ti dnů jsou v Praze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 DO 14ti dnů jsou v Praze :-) Můžeš poslat fotku Louis Vuitton Tambourine, nic jsem nikde nenašel, rád se pokochám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Můžeš poslat fotku Louis Vuitton Tambourine, nic jsem nikde nenašel, rád se pokochám . Jasně, teď mám na ruce Submariny, takže hned večer je doma cvaknu a šoupnu je sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) Takže tady Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem mhs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Jasně, teď mám na ruce Submariny, takže hned večer je doma cvaknu a šoupnu je sem. TAK TADY JSOU: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Zajímavý. Trochu mi připomínají MIDO All Dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2007 Milgauss vítězí , aspoň pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2007 Tak už se s nimi mazlím. Fakt paráda, zelené sklíčko je bomba ta oranžová sekundovka . Absolutně netradiční Rolexky. Sem z nich naprosto hotový, snad jedinou nevýhodou je vysoký lesk Novinkou je nový tah, který má možnost takového rychlého vycvaknutí a tím pádem malého prodloužení v případě, že máte nateklou ruku. Hned po splasknutí to zase zacvaknete a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2007 Tie "oranzove" sa mi ale veeelmo pacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2007 Milgauss vítězí , aspoň pro mě. Safra Vikrote..začínám si postupem času říkat, že nějaké Rolexy by to chtělo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2007 Jo, je to paráda ty Rolex Milgauss. Super sekundovka a že jsou bez data jim taky prospělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Udělám pár fotek a postnu to. Asi nejlíp na nich vypadá to zelené sklo, takový zvláštní dojem hlavně při pohledu z boku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2007 Udělám pár fotek a postnu to. Asi nejlíp na nich vypadá to zelené sklo, takový zvláštní dojem hlavně při pohledu z boku... Jsou to pěkný kukačky. Těším se na ty fotky. Každopádně gratulace a ať Tě pořád bavěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2008 tak si tu teď prohlížím katalog Carollina a Milghaussy jsou za krásných 134800 ....... - 5% ........ co ty na to Viktore ? .... že bych něco prodal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 .........Na obrázkách vypadají skvěle.......... ......a v reálu taky, Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se