Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  steel napsal:
lepsi by bylo uchyceni instrumentu primo na rukavici, kterou pouzivaji oni slavni profesionalove z Vidne. A ted vazne, nejlepsi na celych hodinkach je ten cerveny napis milgauss - ten si mi fakt libi. Nelibi se mi indexy a hlavne, co to ten rolex ted dela, ze na vnitrni stranu pouzdra dava dokola ten napis rolexrolexrolex, napr. jejich GMT to naprosto zkazilo.

Ty nápisy Rolex dokola ciferníku jsou moje jediná vážná výhrada, ty mě přímo bolí :(.

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kluci.. dost..

Já myslím, že cigi už dávno neútočí a ode me to nebylo myšleno zle, spíš jako takový dloubanec, který cigi evidentně pochopil a vzal.

Proto prosím už se v tom dál nepatlat a buď se v tomto vlákně vrátit k tématu, nebo mlčet.

:offtopic:

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno
  mhs napsal:
DO 14ti dnů jsou v Praze :-)

Můžeš poslat fotku Louis Vuitton Tambourine, nic jsem nikde nenašel, rád se pokochám :) .

Odesláno
  Snow napsal:
Můžeš poslat fotku Louis Vuitton Tambourine, nic jsem nikde nenašel, rád se pokochám :) .

Jasně, teď mám na ruce Submariny, takže hned večer je doma cvaknu a šoupnu je sem. :smile_anim:

Odesláno

Tak už se s nimi mazlím. Fakt paráda, zelené sklíčko je bomba ta oranžová sekundovka :speak_cool: . Absolutně netradiční Rolexky. Sem z nich naprosto hotový, snad jedinou nevýhodou je vysoký lesk :thumbsup_anim:

Novinkou je nový tah, který má možnost takového rychlého vycvaknutí a tím pádem malého prodloužení v případě, že máte nateklou ruku. Hned po splasknutí to zase zacvaknete a je to.

Odesláno
  mhs napsal:
Udělám pár fotek a postnu to. Asi nejlíp na nich vypadá to zelené sklo, takový zvláštní dojem hlavně při pohledu z boku...

Jsou to pěkný kukačky. Těším se na ty fotky.

Každopádně gratulace a ať Tě pořád bavěj. :cheers:

• po měsíci...
Návštěvník YPO
Odesláno

tak si tu teď prohlížím katalog Carollina a Milghaussy jsou za krásných 134800 ....... - 5% ........ co ty na to Viktore ? :)

:crying_anim02: .... že bych něco prodal ? :)

• po měsících...
Návštěvník YPO
Odesláno
  Viktor napsal:
.........Na obrázkách vypadají skvěle..........

Milgauss.jpg

......a v reálu taky, Viktore :smile_anim: :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...