Přejít na obsah

Rolex Milgauss

Viktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Po bezmála dvou letech přemýtání, okukování a odolávání jsem se rozhodl si Milgauss pořídit. Už by měl být na cestě. Až přijde, udělám pár foteček a pochlubím se, už se nemohu dočkat... Vzal jsem ho s černým ciferníkem a klasickým sklíčkem. GV je pěkné, ale ty oranžové indexy bych nevydýchal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po bezmála dvou letech přemýtání, okukování a odolávání jsem se rozhodl si Milgauss pořídit. Už by měl být na cestě. Až přijde, udělám pár foteček a pochlubím se, už se nemohu dočkat... Vzal jsem ho s černým ciferníkem a klasickým sklíčkem. GV je pěkné, ale ty oranžové indexy bych nevydýchal...

Bezva, to Ti přeju. Po dvou letech se na ně asi musíš porádně těšit :) Mně zelené sklo na GV přímo magicky přitahuje a dívat se na něj považuji za zážitek, ale přesně jak píšeš, oranžové indexy se mi taky nelíbí. Kdyby byly bílé, nevím, jestli bych odolal.

Odkaz ke komentáři

Bezva, to Ti přeju. Po dvou letech se na ně asi musíš porádně těšit :) Mně zelené sklo na GV přímo magicky přitahuje a dívat se na něj považuji za zážitek, ale přesně jak píšeš, oranžové indexy se mi taky nelíbí. Kdyby byly bílé, nevím, jestli bych odolal.

Já jsem vždy během těch dvou let upřednostnil něco jiného, dokonce i tentokrát je málem předběhly Panerai, ale pak jsem dospěl k závěru, že Rolex je Rolex... GV je zajímavé, ale i tak mi hned na první pohled padly do oka ty s klasickým sklem a jak se říká, první dojem je nejdůležitější...

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po 4 týdnech...

Milgaussy jsem měl asi 2 měsíce, takže ti mohu naprosto fundovaně odpovědět, že je lze natáhnout i korunkou :)

A co ta k tomu viedlo, ze si sa s nimi tak skoro rozlucil ? Ak to vyjde, planujem ich mat roky (aj ked, cim viac casu travim na tomto fore, tym viac o tom zacinam pochybovat :) )
Odkaz ke komentáři

Jsem halt promiskuita :D .

Ne, ba ne, já jsem sebe plánoval jen jako přestupní stanici ke konečnému majiteli a nakonec to tak i proběhlo. Posloužily mi když jsem měl svoje hodinky v servisu a pak šly dál, tam kam měly, a odtamtud se už asi nikdy nehnou. A tak to má být :)

Odkaz ke komentáři

pak šly dál, tam kam měly, a odtamtud se už asi nikdy nehnou. A tak to má být :)

tak fajn, to ma upokojilo. Ako automat-panica to dost prezivam, preskocil som dost vela vyvojovych krokov a idem (asi) urobit veeeliky krok od quartzovych certin k automatom rolexu. Nechcem si to moc pripustat, lebo sa mi vzdy rozbucha srdce :) Maly krocik pre toto forum, ale obrovsky krok pre mna :) A uz teraz sa stresujem, kde si dam skratit tah, aby mi to nedoskrabali ( a to u kupe len intenzivne premyslam a handlujem cenu) ...
Odkaz ke komentáři

tak fajn, to ma upokojilo. Ako automat-panica to dost prezivam, preskocil som dost vela vyvojovych krokov a idem (asi) urobit veeeliky krok od quartzovych certin k automatom rolexu. Nechcem si to moc pripustat, lebo sa mi vzdy rozbucha srdce :) Maly krocik pre toto forum, ale obrovsky krok pre mna :) A uz teraz sa stresujem, kde si dam skratit tah, aby mi to nedoskrabali ( a to u kupe len intenzivne premyslam a handlujem cenu) ...

Kolik já bych ušetřil, kdybych to vzal takhle přímočaře jako ty? Statisíce...Ale zase bych neponosil tolikero krásných hodinek. Holte něco za něco. Ale za sebe musím říct, že na to jdeš moc dobře.
Odkaz ke komentáři

Ivane, jestli jseš rozhodnutý pro nové, tak šupej do první prodejny Rolexu, a kup je. Pokud budeš mít jen trochu štěstí, tak je získáš za ceny z roku 2011, právě v těchto dnech se přeceňuje, a pokud je koupíš už za nové ceny, tak budeš muset přihodit pár tisíc navíc.

Odkaz ke komentáři

Ivane, jestli jseš rozhodnutý pro nové, tak šupej do první prodejny Rolexu, a kup je.

Tuto mam rezervacku.

http://lex-watches.c...x-milgauss.html

Akurat, ze oproti inym eshopom je to podozrivo lacne. Ochotny predajca mi uz vselico napisal, ale na moje priame dotazy typu is that brand new unworn piece or it was already couple of times returned nejako nechce odpovedat. Co ma trosicka zneistuje.

Odkaz ke komentáři

citam si ze:

http://www.horologist.com/rolexfaq.htm

If your watch loses or gains a few seconds per day (remember there are 86,400 seconds in 24 hours!), you can correct it without expert aid. The rate of a watch varies slightly depending upon its position. Take it off at night and place it as follows:

1. To gain a few seconds: Lay the watch flat with the dial uppermost.

2. To lose a few seconds: Lay the watch vertically with the winding-button downwards.

3. To lose rather more seconds: Lay the watch vertically with the winding-button uppermost.

to naozaj takto funguje, skusali ste to takto ? A da sa zit s automatmi bez winderu, ze si ich vzdy mechanicky troska natiahnem pre istotu, napr. kazde rano ? Nemozem ich takto poskodit ? Nemam dobry pocit, ze by sa mali niekde vytriasat 3-4 dni, ked si ich nahodou nedam na ruku. Je to problem ked zastanu a opat si ich natiahnem ? Je dolezite ich udrziavat stale v cinnosti aby sa predlzila zivotnost (ja neviem, mozno si robim zbytovne starosti :) )

Odkaz ke komentáři

Ivan, ony se na tom winderu nevytriasaju. Dobry winder jim neublizi. Asi je blbost na nem tocit hodinky, ktere nosis jednou za mesic, ale pokud je chces udrzovat v chodu napr. pres vikend, winder je rozumna volba. Pokud bys je musel pokazde narizovat, sroubovat korunku sem, tam, natahovat, bylo by to vetsi riziko.

Odkaz ke komentáři

Basic Care and Maintenance of Rolex Watches

http://www.melroseje...maintenance.htm

Ako stvorene pre beginnera mojho typu :)

No jo, to pravidelne srobovanie korunky asi nebude ono. To je fakt, dakujem za warning. Takze este volaky winder treba. Hm. Dalsia maturita pri vybere predo mnou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...