Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 5. 2015 v 8:05, Jettero napsal:

Díky všem za rady. Nakonec jsou si koupil hodinky aby se hodily k autu :) Dostal jsem na ně 70% slevu, taksem si řekl proč to nevzít :)

solidní rychlost rozhodování, snad se i pochlubíš a nezapomeň na fotku.

Ať Ti dobře slouží!

Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

70% slevu ??? Tak to bude kauf století :-)))) proboha snad ne Invicta!

Uvědom si, že nikdo ti nedá 70% slevu, aby na tom ještě něco tratil. Většinou na tom pořád ještě královsky vydělá a ty se zařadíš do skupiny hejlů, kteří kupují šmejdy předražené v řádu tisíců procent.

Upraveno uživatelem Mitak
Odesláno

Původně jsem totiž chtěl něco co by ladilo k novému autu, ale né zas něco moc drahého ať mi není líto kdybych to rozbil. Měl jsem předtím Tag Heuer Monaco, které jsem dostal od dodavatele za letitou spolupráci, bohužel ty mi byly odcizeny v hotelu (sám bych si je nekoupil).

Od té doby koukám po ''společenských hodinách'' a právě ty EA se mi hodily k obleku nejvíc. Nakonec musím uznat že kvalitou jsou nic moc.

Při vyzvednutí auta mi bylo nabídnuto spousta ''příslušenství'' se slevou (deštníky za 2500 atd..) a jdiné co mě zaujalo byly hodinky.

Zkusím sem dneska hodit fotky nových hodinek.Lidé tady asi nebudou moc nadšeni ale co nadělám :)

Odesláno
  V 23. 5. 2015 v 8:23, Mitak napsal:

70% slevu ??? Tak to bude kauf století :-)))) proboha snad ne Invicta!

Victorinox,

Na pultě byly za 51,000 k autu za 15,500.

Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 23. 5. 2015 v 8:29, Jettero napsal:

Victorinox,

Na pultě byly za 51,000 k autu za 15,500.

Dobrý! Tak to by nemusel být až takový průser ale vlastně docela dobré hodinky, tipuju nějaký chronograf s Valjoux strojkem?
Odesláno

No tak aby sis vybíral hodinky podle toho, jestli tebou bude nebo nebude nějakej čičmunda pohrdat, to je fakt důvod jako hrom. Osobně bych si pomyslel, ať si takový hovádko políbí prdel. A co hadry a boty, nebude tebou někdo pohrdat? A auto? A jestli jedeš sockou, tak jedině v kapuci a černý brejle, aby Tě náhodou někdo nepoznal. Jestli je někdo takový duševní chudák, že pohrdá duhým člověkem jen proto, co má na ruce, tak na takovýho se vykašli. Co se ti tu snažíme naznačit je toto:

1. Kup si hodinky, který se TOBĚ líbí, pak z nich budeš mít dobrý pocit.

2. Kup si hodinky, kde za svoje peníze koupíš rozumnou kvalitu, vyhni se pokud možno předraženému šmuku - tedy módní značce. Tam je cena většinou velmi nadsazená, v hodinkách jsou nic moc strojky a platíš hlavně za tu značku. Spousta lidí tohle neví a očekává za ty peníze kdoví co to není zač. A pak jsou překvapeni, že je možné za třetinu peněz koupit hodinky daleko technicky vyspělejší. 

Ale jestli Tvoje srdce touží po hodinkách armani, budeš z nich mít radost, nevadí ti jejich cena a jaký mají strojek je Ti srdečně jedno, tak si je kup - ty je zaplatíš a ty je budeš nosit. A stejně jako jiné hodinky Ti nejspíš budou léta sloužit, jen se holt nedočkáš toho uznání. 

Odesláno

Victorinox? Skvělé, od nich jsem už viděl několikatery parádní hodinky, nemůžu se dočkat fotky nebo alespoň konkrétního typového označení, gratuluji k výběru, je to naprosto "jinde", než EA  :smile_anim:

• po měsících...
Odesláno

Ahojte po nějaké době sem zase tady (upřímně řečeno jsem na toto vláknou úplně zapomněl)

Typ hodinek byl tento : http://svycarsky-nuz.cz/panske-hodinky-victorinox-swiss-army-airboss-mach-8-special-edition-241446/detail-produktu/

Bohužel již je nemám, jelikož to byl nějaký problémový kousek a po druhé reklamaci jsem dostal peníze zpět.

Teď zatím nosím mé staré G-shocky GA110GB-1A, než si pořídím něco nového.

Na začátku tohoto vlákna jsem se ptal na EA, po vyzkoušení u kamaráda musím říct že je to pěkná sr**ka. A díky bogu že jsem si je nekoupil.

Nyní jednám s jedním členem fóra o nákupu jiných hodinek značky Victorinox a doufám že to vyjde.

Odesláno

Já to chápu tak, že ty AirBosse koupil se 70% slevou jako nějaký bonus. Odešly mu a teď kupuje jiné Victorinox tady z fóra :) každopádně pokud je tvůj rozpočet vyšší, koukni i po něčem jiném než Victorinox :)

Odesláno

No když jsem kupoval auto dostal sem do ruky katalog se zbožím, že si mám něco vybrat a že dostanu velkou slevu, jelikož jsem zrovna koukal po hodinkách tak sem šel samozřejmě po nich :)

Jako peníze jsou, ale je mi prostě líto za ně dát tolik peněz :)

Mlsně vyhlížím po nějakejch levnejších Breitlingách SO nebo AS ale zatím nic :)

Odesláno

Po TH Monaco to bude těžká volba. To jsou hodně povedený hodinky, které jsou už na dálku identifikovatelné. Jak se mohlo stát, žes o ně přišel?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...