Přejít na obsah

Pěkné trio z Aukra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

rentier napsal:
Jo jo, to jsem si četl, ale jde mi to, zda jsou (především ty první) originální nebo poskládané, co myslíte?

Skus sa opytat majitela, mozno by ti vedel odpovedat. Ale nemusis sa namahat.

Podla vsetkeho na priame otazky tu asi nik nema "gule". Lepsie je ohovarat a pisat nezmysly .....

.....o skladanych Spartakoch a dokonca Longines a pod...

Drzite sa hesla...cim menej viem...o to viac budem pisat????

PS. ...toto nie je utok na RENTIER iba moje smutne kontatovanie o stave tohto fora...

Upraveno uživatelem popshop2007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

popshop2007 napsal:
Skus sa opytat majitela, mozno by ti vedel odpovedat. Ale nemusis sa namahat.

Podla vsetkeho na priame otazky tu asi nik nema "gule". Lepsie je ohovarat a pisat nezmysly .....

.....o skladanych Spartakoch a dokonca Longines a pod...

Drzite sa hesla...cim menej viem...o to viac budem pisat????

PS. ...toto nie je utok na RENTIER iba moje smutne kontatovanie o stave tohto fora...

Asi jsem prosvihl puvodni reakci na moje rejpnuti, jsou tam ted jen tecky. Nicmene to nebylo mysleny nijak zle - takhle bych si rejpnul i do lidi, s kterejma ma daleko pratelstejsi vztahy.

Ale - k tematu: nebylo by misto toho fnukani lepsi treba zareagovat na "obvineni" uvedena v tom druhem threadu? A ted nemam na mysli ty rejpance o skladani, myslim ty spartaky.

Popshope, nikdy jsem od Tebe nic nekupoval, takze zkusenosti nemam, ale pro me mas image smelinare, mozna i pro dost dalsich. Ale neni to o tom, ze bych proti Tobe neco mel - myslim, ze strucna ferova odpoved na spartaky by Tve image jenom vylepsila, at uz je pravda jakakoliv... Kdyz se Te tady nekdo na neco zepta, nebo se o Tobe neco napise, tak misto abys odpovedel se vetsinou urazis - a zakazes napr. citovat Tvoje prispevky... Nebylo by lepsi trochu vic asertivity? My Ti po krku nejdem...

Odkaz ke komentáři

boo-beek napsal:
Asi jsem prosvihl puvodni reakci na moje rejpnuti, jsou tam ted jen tecky. Nicmene to nebylo mysleny nijak zle - takhle bych si rejpnul i do lidi, s kterejma ma daleko pratelstejsi vztahy.

Ale - k tematu: nebylo by misto toho fnukani lepsi treba zareagovat na "obvineni" uvedena v tom druhem threadu? A ted nemam na mysli ty rejpance o skladani, myslim ty spartaky.

Popshope, nikdy jsem od Tebe nic nekupoval, takze zkusenosti nemam, ale pro me mas image smelinare, mozna i pro dost dalsich. Ale neni to o tom, ze bych proti Tobe neco mel - myslim, ze strucna ferova odpoved na spartaky by Tve image jenom vylepsila, at uz je pravda jakakoliv... Kdyz se Te tady nekdo na neco zepta, nebo se o Tobe neco napise, tak misto abys odpovedel se vetsinou urazis - a zakazes napr. citovat Tvoje prispevky... Nebylo by lepsi trochu vic asertivity? My Ti po krku nejdem...

Neurazil si ma. Spartak - cal. LIP - K25 povodny stav, staci ked mi veri ten pre koho nemusi nic dokazovat a diskutovat o chujovinach.

Vsetky Spartaky na fore boli moje, a to som tu dva roky.

Btw. Cigimu a ani tebe nevadi prihadzovat smelinarovi na napr. letecke Longines na Aukre - potial siaha tvoja hrdost?

Nemaj obavu, odo mna nic nekupis. Iba budes trepat blbosti...pri tvojom veku plne chapem :-)

Pre zaujimavost...ak by si nahodou chcel prihadzovat na Longines chrono na Aukre - vyhradena cena je 155000,- CZK ...veselo prihadzuj :-)

Upraveno uživatelem popshop2007
Odkaz ke komentáři

popshop2007 napsal:
Neurazil si ma. Spartak - cal. LIP - K25 povodny stav, staci ked mi veri ten pre koho nemusi nic dokazovat a diskutovat o chujovinach.

Btw. Cigimu a ani tebe nevadi prihadzovat smelinarovi na napr. letecke Longines na Aukre - potial siaha tvoja hrdost?

Nemaj obavu, odo mna nic nekupis. Iba budes trepat blbosti...pri tvojom veku plne chapem :-)

Pre zaujimavost...ak by si nahodou chcel prihadzovat na Longines chrono na Aukre - vyhradena cena je 155000,- CZK ...veselo prihadzuj :-)

Njn, tak jsi mne utrel...

OK, co se aukra tyka - uprimne prohlasuji, ze zadnou hrdost nemam. Na aukrou prihodim na cokoliv od kohokoliv, pokud to neni corka.

Pre zaujimavost - vlastne neprihodim na cokoliv od kohokoliv, nemam rad hru "vyhrazena cena"...

Odkaz ke komentáři

Popshope, proč bych si nepřihodil na ten tvůj vkusný bastl v perfektním původním stavu?? Já sbírám skurilní rarity, a jsem na to hrdý! :D

A radu pro všechny - vždycky se zásadně ptejte na původnost hodinek na aukru prodejce - dá vám upřímnou odpověď, kterou budete chtít slyšet. :D

Ale ty černý 68ičky a 52ky s tím růžovým mezikružím jsou perfektní, na ty já si pár vteřin před koncem aukce přihodím, to zase jo! ;)

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

cigi napsal:
Popshope, proč bych si nepřihodil na ten tvůj vkusný bastl v perfektním původním stavu?? Já sbírám skurilní rarity, a jsem na to hrdý! :D

A radu pro všechny - vždycky se zásadně ptejte na původnost hodinek na aukru prodejce - dá vám upřímnou odpověď, kterou budete chtít slyšet. :D

Ale ty černý 68ičky a 52ky s tím růžovým mezikružím jsou perfektní, na ty já si pár vteřin před koncem aukce přihodím, to zase jo! ;)

Dorazne ta ziadam aby si neprihadzoval na moje Aukcie...v ziadnom pripade tebe nic nepredam. Si idiot najhrubsieho zrna.

Odkaz ke komentáři

popshop2007 napsal:

Popshope, a jaká je tvá odpověď na to co tady někdo napsal, že číslo na dýnku těch Spartaků neodpovídá počtu vyrobených kusů? Není to rýpání, já sám po Spartacích jdu, ale než za něco dám peníze, doufám, že se mi dostane informací. A tohle mne zarazilo.

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

cigi napsal:

KEDZE SI S VRATIL NA FORUM TY, NEMAM DOVOD DALEJ NA TOMTO FORE POKRACOVAT JA.

TOTO JE MOJ POSLEDNY PRISPEVOK.

Odkaz ke komentáři

Propána popshope, proč zas děláš tyhle scény???

Vždyť jsem ti veřejně pochválil dva kousky (ostatně asi taky NoS, ale zdá se, že tentokrát jsi to trefil) a ty eterny a tudory se mi taky moc líbí - hle, publicita přece přispívá prodeji, ne? :D Když dáš na aukro zbastlený longiny a napíšeš, že jsou původní - tak se přeci chlapák jako ty k odezvě postaví čelem, ne? Musím dodat, že, pokud vím, jsi tu aukci férově stáhnul, takže, kde máš problém? Já ho nemám. Snad jen ten, že na nás, sběratele, jak se učíš líp a líp sestavovat, kladeš čím dál větší nároky, chlape !! ;)

Asi si budu muset na aukru založit novou identitu :D :D - mimochodem, viděli jste včera ten případný film? :D :D

Na forum jsem se nevrátil, nikdy jsem neodešel.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

cigi napsal:
Propána popshope, proč zas děláš tyhle scény???

Vždyť jsem ti veřejně pochválil dva kousky (ostatně asi taky NoS, ale zdá se, že tentokrát jsi to trefil) a ty eterny a tudory se mi taky moc líbí - hle, publicita přece přispívá prodeji, ne? :D Když dáš na aukro zbastlený longiny a napíšeš, že jsou původní - tak se přeci chlapák jako ty k odezvě postaví čelem, ne? Musím dodat, že, pokud vím, jsi tu aukci férově stáhnul, takže, kde máš problém? Já ho nemám. Snad jen ten, že na nás, sběratele, jak se učíš líp a líp sestavovat, kladeš čím dál větší nároky, chlape !! ;)

Asi si budu muset na aukru založit novou identitu :D :D - mimochodem, viděli jste včera ten případný film? :D :D

Na forum jsem se nevrátil, nikdy jsem neodešel.

Já včera viděl v kině Transformers. Tam se také skládalo. Z automobilů roboti :D

Ale teď vážně - tohle napadání Popshopa je poměrně nešťastné. Teď to nemyslím na Cigiho, ale všeobecně.

Stejně tak i napadání člena Maxigabrielq v prodejní sekci, které se nakonec ukázalo jako neodůvodněné a nějak jsem si nevšiml, že by se mu ten, který ho napadl, omluvil...

Pokud někdo ví, že se prodává skládačka či fake, má to napsat, ale zároveň i doložit důkazy (fotografie původního/napodobovaného modelu). To bude prospěšné nám všem.

Nemyslím, že prodejce by měl být povinen doložit, že prodává originál. Myslím si, že by naopak člověk, který prodej zpochybňuje, měl doložit důkaz, že se jedná o podvod či uvádění v omyl.

Třeba já bych ocenil foto Popshopův Spartak vs. Lukův Spartak či Cigiho argumentaci doloženou fotografiemi původních Longines vs. Popshopovy Longines.

Takhle je to jen hromada keců, která mi nepřinesla nic nového a pořád nevím, v čem přesně ty rozdíly jsou.

Odkaz ke komentáři

OK - jak sem dám celou tu stránku z aukra? Aukce je zrušena - hodinky se rozbily při pádu, :D, takže odkaz asi nebude fungovat. Ale když je to nutný, když se v tom chcete šťourat, tak tady to je - (vybrat vše, kopírovat, vložit - líp to neumim). Myslím, že moje vyjádření, že jde o longiny s ručkama ála IWC mark 11 nebo tak je korektní ne?? Pochopitelně, můžete namítnout, že se i takovýhle kousky mohly vyrábět, ale já bych si na to nevsadil. Za to je pěkná raritka na přihození, no ne boo beeku? :D.

Aukro

Prodat

Moje Aukro

Hledat

Fórum

Nápověda

Odhlásit

Aukro ? Starožitnosti a umění ? Starožitnosti ? Hodiny, hodinky ? Náramkové

Vyhledat v titulcích a popisech

Vyhledat v kategorii NáramkovéPřidat tuto kategorii mezi oblíbené

Prodat Váš předmět v této kategorii

Větší obrázek Longines letecke - 100% stav (Číslo aukce 229123321)

Jak přihazovat? Popis předmětu

Údaje o předmětu

Aktuální cena 1,00 Kč

(Počáteční cena: 1,00 Kč)

Vyhrazené ceny nebylo dosaženo.

Čas do konce skončeno

(Pá 24. srpen 2007, 14:57:52 CEST)

Sledovat tuto aukci

Prodejce vintagewatch (51)

Položit Prodejci otázku

Zobrazit všechny aukce prodejce

Uživatelé bez plné aktivace účtu se nemohou účastnit této aukce.

Místo Bratislava, Slovakia

Náklady na dopravu hradí Kupující

V aukci nebylo přihazováno

Pro Prodejce:

Vystavit předmět znovu

Doprava a platba

Doprava Metody platby

Pošta

Zásilková služba

Kurýr

Souhlasím se zasláním předmětu do zahraničí Platba na účet (předem) Náklady na dopravu: 200,00 Kč

Popis předmětu

Zberatelska rarita pre znalca - letecke Longines - v povodnom 100% stave z roku 1937 s visackou Longines.

Verzia bez napisu na dne hodiniek s porcelanovym ciselnikom.

Vsetko povodne, perfektne fungujuce.

Nerez puzdro.

Platba na ucet v eBanke.

longinypop.jpg

Přihození zrušeno Prodejcem

Datum zrušení Datum přihození Uživatel Důvod zrušení

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 18:33:07 boo-beek (2) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 18:52:37 poschuk (5) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 20:35:25 tolja (28) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 22:52:43 watchcoll (30) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-24 10:29:14 licite (75) Hodinky sa poskodili pri pade.

Zobrazení:183

O Aukru Tisk Reklama Partnerský program Nástroje pro prodejce O bezpečnosti

Kontakt | Užívání služeb Aukro znamená souhlas s Obchodními podmínkami

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

cigi napsal:
OK - jak sem dám celou tu stránku z aukra? Aukce je zrušena - hodinky se rozbily při pádu, :D, takže odkaz asi nebude fungovat. Ale když je to nutný, když se v tom chcete šťourat, tak tady to je - (vybrat vše, kopírovat, vložit - líp to neumim). Myslím, že moje vyjádření, že jde o longiny s ručkama ála IWC mark 11 nebo tak je korektní ne?? Pochopitelně, můžete namítnout, že se i takovýhle kousky mohly vyrábět, ale já bych si na to nevsadil. Za to je pěkná raritka na přihození, no ne boo beeku? :D.

Popis předmětu

Zberatelska rarita pre znalca - letecke Longines - v povodnom 100% stave z roku 1937 s visackou Longines.

Verzia bez napisu na dne hodiniek s porcelanovym ciselnikom.

Vsetko povodne, perfektne fungujuce.

Nerez puzdro.

Platba na ucet v eBanke.

longinypop.jpg

Přihození zrušeno Prodejcem

Datum zrušení Datum přihození Uživatel Důvod zrušení

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 18:33:07 boo-beek (2) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 18:52:37 poschuk (5) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 20:35:25 tolja (28) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-23 22:52:43 watchcoll (30) Hodinky sa poskodili pri pade.

2007-08-24 14:57:52 2007-08-24 10:29:14 licite (75) Hodinky sa poskodili pri pade.

Zobrazení:183

O Aukru Tisk Reklama Partnerský program Nástroje pro prodejce O bezpečnosti

Kontakt | Užívání služeb Aukro znamená souhlas s Obchodními podmínkami

Rovněž jsem tuto verzi ruček nikdy neviděl. Ani na internetu jsem ji nenašel.

Ale nejsem expert, takže nevím.

Ale tebou uvedené pro mě smysl určitě má. Takové výhrady se mi líbí a prodejce by je měl vyvrátit.

To mě (nás) obohatí a buď to ukáže, na co si dát pozor nebo seznámí s verzí, o které jsme zatím neměli tušení.

V obou případech se dozvíme něco nového :)

Odkaz ke komentáři

No jo, ještě musím odpovědět rentierovi - myslím, že ty obě ty horní 66ky a 68ičky mohou být origoš z fabriky, ty 52ky spíše ne, je to mnohem starší model - je malá pravděpodobnost, že by se někde zasekly hodinky v takovém stavu na tak dlouhou dobu. Na druhou stranu - jaký je mezi tím rozdíl??? žádný - všechny jsou to běžné kusy skoro jistě z origoš dílů prim a zdá se, že ze správných origoš dílů. Potíž jsou jen ty kousky, u kterých prodáváš autenticitu a vzácnost - jako ten spartak z první serie například.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

NIGHTinGALE napsal:
Rovněž jsem tuto verzi ruček nikdy neviděl. Ani na internetu jsem ji nenašel.

Ale nejsem expert, takže nevím.

Ale tebou uvedené pro mě smysl určitě má. Takové výhrady se mi líbí a prodejce by je měl vyvrátit.

To mě (nás) obohatí a buď to ukáže, na co si dát pozor nebo seznámí s verzí, o které jsme zatím neměli tušení.

V obou případech se dozvíme něco nového :)

Na ochranu mojej idiotom CIGIM pospinenej povesti prikladam tuto fotku......zaroven garantujem, ze nemam dovod pri comkolvek co predavat klamat a ani inak podvadzat...nastastie na taketo sposoby nie som odkazany :-)

Zdroj fotky: kniha Longines Watches, John Goldberger, Ebner Verlag - upozornujem, ze kniha je drahsia ako vacsina hodiniek okolo ktorych sa toci toto forum :-)

*Toto je uz vazne moja posledna reakcia na tomto fore, ak bude mat niekto v buducnosti konkretnu otazku - odpoviem sukromne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...