sery.vlk Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 2 Sibiřan: Jj, jsme tu ale neskutečně promiskuitní partička... a pomlouvačná! Minulej týden mne kontaktoval v SZ jeden nejmenovaný vážený člen, prej mu jeden nejmenovanej moderátor pomlouval jedno moje pouzdro s náramkem, že prej hnusně omlácený. Jsem se na to koukl objektivníma očima, a ještě to není ani normální běžná patina! Teda vůbec nwm, co ten mod viděl! A na údajně zoxidovanou ručku jsem se koukl silnou lupou, stačilo vypucovat krystal, ručka úplně intaktní! Hezký poslední víkend adventní přeju .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Asi zůstanou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 I na gumě jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tak jsem neodolal a Aquatimerům pořídil staršího brášku - IWC Mark XVI Spitfire... asi budu fanoušek značky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Vymeteno a 13stupnu, zkratka klasicky vanocni pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Salamos Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Krásný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Sice ten bílej bordel moc nemusím, ale konečně si člověk připadá jako v zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 No tak som spat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Nech ti sluzia. Paradne hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Nové mark xviii sice nevypadají špatně, ale za své staré mark xvi spitfire bych je nevyměnil ani náhodou... jsou prostě nejhezčí marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 No tak som spat... Velká gratulace. Pokukuji po nich dlouho a radši jsem je zatím ani nevyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Nuda na meetingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Uz je to presne mesiac co sme spolu a ta iskra stale nepominula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Rozlučková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Náhoda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 XV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Já už je nemám, ale jsou v dobrých rukách. Ty Tvoje jsou ty od Sibiře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Já už je nemám, ale jsou v dobrých rukách. Ty Tvoje jsou ty od Sibiře?Sibiř měl XVI ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se