VRJ Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Portugalská zkouška Na Příkopech. Tyhle hodinky mi za výlohou nebo na internetu přijdou jako jedny z nejkrásnějších a nejelegantnějších na světě. Jak to ale dám na ruku, kouzlo zmizí. Už jsem to jednou zkoušel a teď znovu. Sice to nebylo tak hrozné jako poprvé, ale přece. Na mé ruce se z té nádhery stane taková velká bílá placka. Tak tudy cesta asi nevede. Ale "nikdy neříkej nikdy" :-)
VRJ Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Zato tohle byla naprostá pecka !!!!! Ve vitríně hezké, na ruce láska na první pohled. Chlapi nedávejte si tohle na ruku, nebo se z toho po ...... :-)
Mike007 Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Portugalská zkouška Na Příkopech. Tyhle hodinky mi za výlohou nebo na internetu přijdou jako jedny z nejkrásnějších a nejelegantnějších na světě. Jak to ale dám na ruku, kouzlo zmizí. Už jsem to jednou zkoušel a teď znovu. Sice to nebylo tak hrozné jako poprvé, ale přece. Na mé ruce se z té nádhery stane taková velká bílá placka. Tak tudy cesta asi nevede. Ale "nikdy neříkej nikdy" :-)Hele, Portugaly jsou No.1 v 7 days ( bily cifr, modre rucky ) to si zkus... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ingenieur Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Portugalská zkouška Na Příkopech. Tyhle hodinky mi za výlohou nebo na internetu přijdou jako jedny z nejkrásnějších a nejelegantnějších na světě. Jak to ale dám na ruku, kouzlo zmizí. Už jsem to jednou zkoušel a teď znovu. Sice to nebylo tak hrozné jako poprvé, ale přece. Na mé ruce se z té nádhery stane taková velká bílá placka. Tak tudy cesta asi nevede. Ale "nikdy neříkej nikdy" :-)mam to stejne Sent from my iPhone using Tapatalk
Mike007 Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 ...proste dobry, ty Schaffky... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
VRJ Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Hele, Portugaly jsou No.1 v 7 days ( bily cifr, modre rucky ) to si zkus... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Díky za podnět a inspiraci. Příležitostně asi zkusím. Byť mám poslední dobou až "strach" něco zkoušet, protože skoro vše, co zkusím, se mi líbí a téměř se do toho zamiluju :-)
Max David Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 ...proste dobry, ty Schaffky... Sent from my iPhone using Tapatalk ProMoc pěkný až se mi trochu zastesklo, rezerva chodu na plno...
Mike007 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Zkouším gumu FullSizeRender.jpgAhoj, vyfot to lip nekde ve stinu, taky by me to zajimalo... Ja myslim, ze je to klise, ze se Ingy z 90% nosi na tahu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ondrej71 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Moc stínu tu zrovna není tak aspoň tak.. Guma je fajn, pohodlná jak cyp
Karussell Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Jako dobry, ale s tahem jsou jinde. Ingy mi prijdou jako suby/gmt, tam patri tah a nic jinyho... naopak aquatimer vzdy lepsi na gume...pro me subjektivne :-)
Mike007 Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Za me moc dobry. Jako alternativa. Taky ty moje rad prehodim na tah, ale zpatky na kuzi je to zase prima zmena. A ruka si trochu odpocine od te hmotnosti... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kid_A Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Samozrejmee tah je tah. Ale tahle guma vypada paradne!
brnakp Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Ondro, ještě jednou díky, Ingy jsou v létě na gumě dokonalé!
warann Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Snapseed.jpgVčera jsem měl možnost vyzkoušet a jsou fakt super, dokonce i na mým párátku sedí dobře (subjektivně mi přijdou o dost pohodlnější, než třeba Milgy). Honza je taky nadšenej, ovšem tebe zklamu neb ty Igeny se asi nechám. Jo, a máš už vlastně náhradu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se