Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Portugalská zkouška Na Příkopech. Tyhle hodinky mi za výlohou nebo na internetu přijdou jako jedny z nejkrásnějších a nejelegantnějších na světě. Jak to ale dám na ruku, kouzlo zmizí. Už jsem to jednou zkoušel a teď znovu. Sice to nebylo tak hrozné jako poprvé, ale přece. Na mé ruce se z té nádhery stane taková velká bílá placka. Tak tudy cesta asi nevede. Ale "nikdy neříkej nikdy" :-)

post-53555-0-02523000-1499089249_thumb.jpg

Odesláno

Zato tohle byla naprostá pecka !!!!! Ve vitríně hezké, na ruce láska na první pohled. Chlapi nedávejte si tohle na ruku, nebo se z toho po ...... :-)

post-53555-0-66402800-1499089708_thumb.jpg

Odesláno

Portugalská zkouška Na Příkopech. Tyhle hodinky mi za výlohou nebo na internetu přijdou jako jedny z nejkrásnějších a nejelegantnějších na světě. Jak to ale dám na ruku, kouzlo zmizí. Už jsem to jednou zkoušel a teď znovu. Sice to nebylo tak hrozné jako poprvé, ale přece. Na mé ruce se z té nádhery stane taková velká bílá placka. Tak tudy cesta asi nevede. Ale "nikdy neříkej nikdy" :-)

Hele, Portugaly jsou No.1 v 7 days ( bily cifr, modre rucky ) to si zkus...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno

mam to stejne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Hele, Portugaly jsou No.1 v 7 days ( bily cifr, modre rucky ) to si zkus...

Díky za podnět a inspiraci. Příležitostně asi zkusím. Byť mám poslední dobou až "strach" něco zkoušet, protože skoro vše, co zkusím, se mi líbí a téměř se do toho zamiluju :-)

Odesláno

2e8674e7101ed9876a48143b3587dc8c.jpg...proste dobry, ty Schaffky... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Moc pěkný až se mi trochu zastesklo, rezerva chodu na plno...
Odesláno

Za me moc dobry. Jako alternativa. Taky ty moje rad prehodim na tah, ale zpatky na kuzi je to zase prima zmena. A ruka si trochu odpocine od te hmotnosti...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera jsem měl možnost vyzkoušet a jsou fakt super, dokonce i na mým párátku sedí dobře (subjektivně mi přijdou o dost pohodlnější, než třeba Milgy). Honza je taky nadšenej, ovšem tebe zklamu neb ty Igeny se asi nechám. Jo, a máš už vlastně náhradu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...