financ Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 (upraveno) A asi bude hůř, na ch24 jsou na prodej jen jedny 3227 (druhý s bednu AMG ze Singapuru nepočítám, mimo můj dosah). Celkově se ocelový inženýry s inhousem začínaj stávat nedostatkovým zbožím, pěkných Mission earth na tahu taky ubývá. Chlapík z Norska chce kačky dopředu na účet, pak je na výběr Ital s vyleštěnou lunetou, nebo super cena z Ruska. Upraveno 2. října 2019 uživatelem financ
Jumbo Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Chlapík z Norska chce kačky dopředu na účet, pak je na výběr Ital s vyleštěnou lunetou, nebo super cena z Ruska. Všechno je to neodolatelné, ale první bych vyškrtnul vyleštěného taliána a rusa. :-)Vypadá to tak, že 3227-01 ve slušném stavu našly majitele, kteří si je chtějí nechat a tím je vymalováno. :-)
Jumbo Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 A ne jednou...Vím, taky jsem kdysi o jedněch z těchto "vytuněných" přemýšlel. Naštěstí jsem vydržel a pak koupil od Bakera.
financ Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Všechno je to neodolatelné, ale první bych vyškrtnul vyleštěného taliána a rusa. :-)Vypadá to tak, že 3227-01 ve slušném stavu našly majitele, kteří si je chtějí nechat a tím je vymalováno. :-)jsem škrtnul i toho Nora. Obávám se, že v Norsku je jen účet na který chce peníze. Přestože má v inzerátu nabídku zabezpečené platby přes CH24, trvá na platbě dopředu na účet a komunikace je divná.
Potkan Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Vypadá to tak, že 3227-01 ve slušném stavu našly majitele, kteří si je chtějí nechat a tím je vymalováno. :-)Tak to je! Ja mel obrovskou kliku, ze jsem vychytal ty moje NOS chrona 3725. Nicmene takova situace se naskytne maximalne 2x za deset let, jak by pravil Chocholousek.
Jumbo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Tak to je! Ja mel obrovskou kliku, ze jsem vychytal ty moje NOS chrona 3725. Nicmene takova situace se naskytne maximalne 2x za deset let, jak by pravil Chocholousek.Když to trefíš, tak 2x za 10 let nakonec stačí. :-) Kdysi jsem si 3227-01 i ty tvoje chrona zkoušel v Brně v Oriose a naprosto přesně jsem tenkrát věděl, že si takové hodinky nikdy nebudu moct dovolit. Naštěstí to byl chybný úsudek. :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Tajdle sou ještě od Slovince, ten vypadá dobře.https://www.chrono24.cz/iwc/ingenieur-322701-full-set--id12501870.htm
financ Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Ten Slovinec jsou jediný 3227 na celým ch24, troje další byly Mission earth. Mám v hledáčku nějaký inženýry na tahu s inhousem a černým cifrem, papíry ani krabici zas tak moc neřeším a ono je na výběr úplný prd.
Jumbo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Už jsem to tady kdysi řešil s Topkanem. Do inženýrů ME bych osobně nešel, jsou zbyrečně velké (poplatné tehdejší módě) a ještě je zvětšuje ochrana korunky. Šipka na vteřinovce je pro mě taky mínus stejně jako oblé hrany indexů. Jednoduše řečeno, 3227-01 je pro mě originál své doby a vyšel z mojeho pohledu naprosto dokonale.
Potkan Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Když to trefíš, tak 2x za 10 let nakonec stačí. :-) Kdysi jsem si 3227-01 i ty tvoje chrona zkoušel v Brně v Oriose a naprosto přesně jsem tenkrát věděl, že si takové hodinky nikdy nebudu moct dovolit. Naštěstí to byl chybný úsudek. :-) Presne stejne myslenky jsem mel taky, kdyz jsem v Oriose obdivoval Ingy a Regulateury Dokonce jsem byl pravdepodobne pritomen v dobe, kdy sis je tam zkousel ty ;-)
financ Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Už jsem to tady kdysi řešil s Topkanem. Do inženýrů ME bych osobně nešel, jsou zbyrečně velké (poplatné tehdejší módě) a ještě je zvětšuje ochrana korunky. Šipka na vteřinovce je pro mě taky mínus stejně jako oblé hrany indexů. Jednoduše řečeno, 3227-01 je pro mě originál své doby a vyšel z mojeho pohledu naprosto dokonale.A mně se zas líbí, na gumě jsou ještě o fous lepší a díky tvaru pouzdra není velikost tak brutální. Sedí na ruce líp jak třeba Prim Orlík II, nebo Brajtle SOH
Jumbo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Myslíš to večerní mecheche, co kdysi Oriosa pořádala? Byl jsem tenkrát obhlídnout hodinky v prodejně se Sibiřem, to jsem ho viděl poprvé v životě. :-) Ještě tam s náma byl někdo z chronomagu, kdo měl IWC aquatimer (myslím).
Potkan Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Presne, to jsem vas vsechny taky videl poprve. Myslim, ze tam byl jeste Gas. To byl takovej mini chronomag sraz v dobach pred chronomag srazama
Jumbo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Pěkně! :-)Tenkát dávali slevový poukaz na 20%, do dneška ho používám jako záložku do časopisů. :-)
ZJ Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 ....a já ho tehdy využil a pořídil Top Guny ..:-) to je ale víc jak deset let ..:-)) ..a došla další pozvánka ..https://mailchi.mp/637182c16e44/save-the-date-9-10-2019-vstava-exkluzivnch-hodinek?e=264565ad15
shaman Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Dnes poprvé své první, ale určitě ne poslední IWCčka :-)
Karussell Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 To je nadherna klasika, je super, ze to tady zase trosku zije :-)
bros Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Parádní kousek :-)nějak jsem jim moc nemohl přijít na chuť, ale uzrály:)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se