Tomak Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Vyzkoušel jsem bílou/silver variantu a na živo jsou super, krásný odstín ciferníku, mnohem lepší než jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Tohle Ti vyjimecne nepochvalim . Na pilotky pro me pocitove patri tmavej cifr, idealne cernej. Tyto pro me uplne ztraci to kouzlo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Jako za me souhlas, kdyz iwc a bilej cifr, tak jedine sedmidenky :)) 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Nemusí být 7days 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Pomalu se to vlákno začíná měnit na “Jaké bílé IWC máte na ruce”, tak přidávám své Ingy Jinak souhlas ohledně Marků, že bílá není ideální barva na pilotky. Přesto mne na nich v reálu velice pozitivně překvapil použitý odstín, což zkrátka IWC perfektně umí. Přes výhrady k bílým cifrům pilotek bych rád zkusil full lume verzi “Black aces”, protože jsem hračička a značku IWC mám rád, i když k dané letce žádný vztah nemám a to jejich logo je tam pro mne trochu navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Když si je vezmeš do kina a budeš mít krátký rukáv, tak tě vyhodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Zvlášť když je ještě vytuníš lumi řemínkem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října mám sice TOP GUN v černé,jako správné pilotky,ale ta zelená je minimálně zajímavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Černé pilotky dle bontonu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Před hodinou, Tomak napsal: Černé pilotky dle bontonu Pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Nechci to tady nějak spamovat... ale kde jinde se zeptat... Přemýšlím nad IWC IW371404. Hod nky jsou z roku 2009. Cca před 5 lety nějaký servis. Moc hezky stav. Bohužel ale bez papírů a krabičky. Kolik by jste viděli hodnotu? Moooockrat děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října V 29. 10. 2024 v 16:34, Lukáš3 napsal: ... ale kde jinde se zeptat... Má je the.Doctor, černé, zkus dotaz na něho. V Portugalech se přesně neorientuji, tak jenom předpokládám, že jsou stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října V 30. 10. 2024 v 16:49, Jumbo napsal: Má je the.Doctor, černé, zkus dotaz na něho. V Portugalech se přesně neorientuji, tak jenom předpokládám, že jsou stejné. Díky za reakci. Já to nakonec odpískal. Přece jen, jsou to už poměrně drahý hodinky, abych je bral bez papírů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu áj, dabl jů, sí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno pátek v 07:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:03 GST 3707-03. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno úterý v 13:02 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:02 Ingy 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se