Otto Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tohle je to nejlepší, co z pilotních hodinek kdy dělali .................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Jakou máš prosímtě ruku? Já jsem v poslední době čímdál víc uvažoval o XV, ale ty XII se mi zdají proporčně ještě lepší (myslím cifr), ale zas těch 36mm... nevím nevím, mám 18mm pazouru, na tobě však vypadají cajk... Díky Klasika Upraveno 10. února 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Diky panove, za mne jsou v pohode nositelne, rozmer je 36x44mm bez korunky, prumer zapesti mam take kolem 18cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Kdy je prodáš??? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tohle neni na poradu dne Kdy je prodáš??? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 V teěch XII je strojek od JLC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 JLC based, nejake cteni https://monochrome-watches.com/an-ode-to-a-timeless-classic-the-iwc-mark-series/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 měl by tam být strojek C.884/2 od JLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tohle je to nejlepší, co z pilotních hodinek kdy dělali .................. Zcela souhlasim :-) Ikdyž bych tam dal i BigPiloty (ale ne ty poslední) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Dnes mark xii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 provokatére ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Dnes mark xiiTy jsou super, pro mě jedny z nejklasičtějších hodinek, jednoduchost sebe sama a jednou je chci mit u sebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Dik, jak rikam, klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Už bylo na čase je vyvětrat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Krásný hodinky, nejlepší divery s vnitřní lunetou...jsem ani nevěděl, že je tu krom tmorise má ještě někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Presne tak, tyhle aquace jsou fajn a ty puvodni jsou mega fajn .http://hodinkee.squarespace.com/blog/2011/3/14/the-vintage-aquatimer-that-inspired-the-vintage-aquatimer-wa.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 uzasny diversky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Presne tak, tyhle aquace jsou fajn a ty puvodni jsou mega fajn .http://hodinkee.squarespace.com/blog/2011/3/14/the-vintage-aquatimer-that-inspired-the-vintage-aquatimer-wa.htmlJak mám původní modely většinou radši, tak tady se mi ta reinkarnace líbí prostě víc, ten moderní háv jim sluší. Možná trošku škoda úplný absence tahu, ale to bych jim i odpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak dlouho jsou tu obdivovány Mark XII - XVI (a je pravda, že v jednoduchosti je krása), ale já stále preferuju chronografy a proto dnes to další nejlepší v pilotkách od IWC :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 ty jsou fakt super. Já si kdysi pořídil na uklidněnou alespoň tyhle ........ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se