Chosef76 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 V 16. 12. 2023 v 20:31, Karussell napsal: Přenádherný. Koukal jsem i na ty Mrakoušovy manual 8days v inzerci, ale to datum a velikost jsou dost silný argumenty, proč jsou ve zlatě tyhle 40mm (pro mě) lepší… Ahoj, vnímám to úplně stejně. Na druhou stranu mě překvapuje, že se ty Mrakouškovy zlaťáky ještě neprodaly. Určitě by se našlo mnoho zápěstí na které by těch 43mm krásně sedlo.....navíc je má za opravdu hodně příznivou cenu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna IWC MARK 18 jsem s nima velmi spokojeny. hlavne ty tloustka 11m a skvely AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Skvělé univerzálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) Upraveno 18. ledna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Pred tydnem mi prisel origo tah z druhe ruky, ktery stal jen "pul nesmysl" a byl o clanek maly, tak jsem si k nemu za uplny nesmysl dokoupil extra link od nejakeho vydriducha z IT. Dnes se to konecne zkompletovalo a ...hura mam z nich fakt radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Pred tydnem mi prisel origo tah z druhe ruky, ktery stal jen "pul nesmysl" a byl o clanek maly, tak jsem si k nemu za uplny nesmysl dokoupil extra link od nejakeho vydriducha z IT. Dnes se to konecne zkompletovalo a ...hura mam z nich fakt radost Velká gratulace, nádhera. Tohle je o srdci. Taky jsem si k Mark XVI udělal radost tahem. Teď už je nikdy neprodám. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna a poptal jsi i primo u IWC dealera? Nějak se mi motá, že jsem u dealera dokupoval link o pulku levneji nový nez chteli motáci na chrono 24 ....ale je to uz par let ( 2) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 8 hodinami, farkyostrava napsal: a poptal jsi i primo u IWC dealera? Nějak se mi motá, že jsem u dealera dokupoval link o pulku levneji nový nez chteli motáci na chrono 24 ....ale je to uz par let ( 2) Jj poptal jsem u IWC dokonce i cely tah. Byli vstricni a chteli za nej to, co za jete na chronu (ca tretinu ceny hodinek s papiry). I tak bych do nej sel, akorat me pak vymlceli s tim, ze do CR to vlastne nepujde. Trochu jsem se na ne nastval a neresil s nimi pak ani ten extra link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna V 20. 1. 2024 v 4:45, hrozna napsal: Jj poptal jsem u IWC dokonce i cely tah. Byli vstricni a chteli za nej to, co za jete na chronu (ca tretinu ceny hodinek s papiry). I tak bych do nej sel, akorat me pak vymlceli s tim, ze do CR to vlastne nepujde. Trochu jsem se na ne nastval a neresil s nimi pak ani ten extra link. Usilovně vzpomínám u koho jsem to vlastně kupoval. Poptal jsem u dvou AD a jeden byl moc šikovný - Hanák a druhý tam to drhlo v komunikaci fest ( carollinum ). Dilek tehdy stal 2800... na chronu to litalo kolem 5 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Já poptával u onyxu a umí objednat, dílek cca 3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Diky - do budoucna budu vedet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna XVI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 9 hodinami, Roland Sands napsal: XVI Nesmrtelné Spitfire, velmi jim sluší i černý canvas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 16 hodinami, PetrSefl napsal: Nesmrtelné Spitfire, velmi jim sluší i černý canvas.. Naprostý souhlas, myslel jsem že to k sobě nepůjde ale ten kontrast s cifrem je super na léto možná ještě vezmu modrý/žlutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) před 4 hodinami, Roland Sands napsal: Naprostý souhlas, myslel jsem že to k sobě nepůjde ale ten kontrast s cifrem je super na léto možná ještě vezmu modrý/žlutý Viděl jsem stejnou kombinaci na ch24 a chtěl kupovat stejné XVI Spitfire, zatím jsem to stopnul, mám prodat jedny hodinky, tak ještě zvažuji alernativu v podobě Rolád DJ mám stejný canvas na Mark XVIII Heritage, viz pár příspěvků výše. Ustřihl jsi to spodní látkové poutko, které drží to vzdálenější poutko? Já původně nechtěl, ale po pár dnech musel, byla dost daleko od konce řemínku a odstával. Upraveno 22. ledna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 19 hodinami, PetrSefl napsal: Mám stejný canvas na Mark XVIII Heritage, viz pár příspěvků výše. Ustřihl jsi to spodní látkové poutko, které drží to vzdálenější poutko? Já původně nechtěl, ale po pár dnech musel, byla dost daleko od konce řemínku a odstával. Neustřihl, může se pak stát že poutko sjede z konce řemínku a pak neplní svoji funkci vůbec. Fiknout se to dá vždy... každému dle potřeby . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 9 hodinami, Roland Sands napsal: Neustřihl, může se pak stát že poutko sjede z konce řemínku a pak neplní svoji funkci vůbec. Fiknout se to dá vždy... každému dle potřeby . Toho jsem taky bál, ale nakonec drží dobře, drží ho v podstatě ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se