Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 2,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si je konečně pořídil )Sice nečekaně, protože jsem se zaregistroval a ani nedoufal, ale ozvali se z výrobny, že se jim uvolnil jeden kousek 

IMG_7470.jpeg

Upraveno uživatelem tomasewski
  • Like 3
Odesláno
  V 28. 5. 2024 v 21:35, tomasewski napsal:

Tak jsem si je konečně pořídil )Sice nečekaně, protože jsem se zaregistroval a ani nedoufal, ale ozvali se z výrobny, že se jim uvolnil jeden kousek 

Rozšířit  

Super, koukám, že jsi je ještě nestihl seřídit.
Dá to seřízení hodně práce?

Odesláno (upraveno)

Seřízení jsem raději nechal odborníkům. Při koupi v prodejně výrobce jsme byl poučen, že když nedodržím postup (nějak se musí natahovat jen v určité době a jen o kousek při změně času) tak se rozhodí mechanika přestupných roků a luny. A potom nutno do Švýcarska a za pouhé 4k EUR do nastaví správně )))

Upraveno uživatelem tomasewski
Odesláno
  V 29. 5. 2024 v 7:06, tomasewski napsal:

Seřízení jsem raději nechal odborníkům. Při koupi v prodejně výrobce jsme byl poučen, že když nedodržím postup (nějak se musí natahovat jen v určité době a jen o kousek při změně času) tak se rozhodí mechanika přestupných roků a luny. A potom nutno do Švýcarska a za pouhé 4k EUR do nastaví správně )))

Rozšířit  

Díky za info, to chápu, ale fotka je tedy více než rok stará ne? (2023)

Odesláno

Hodinky jsou to super, ale pojem "prodejna výrobce" je dost podivný. U AD by si nikdo nedovolil předat kupujícímu neseřízené hodinky a to ani tříručky s datem, natož věčný kalendář. Pokud by opravdu existovala "prodejna výrobce", tak předat hodinky a poslat kupujícího na nastavení do servisu??? Celé to je nějaké divné...............

Odesláno
  V 29. 5. 2024 v 7:46, Jumbo napsal:

Hodinky jsou to super, ale pojem "prodejna výrobce" je dost podivný. U AD by si nikdo nedovolil předat kupujícímu neseřízené hodinky a to ani tříručky s datem, natož věčný kalendář. Pokud by opravdu existovala "prodejna výrobce", tak předat hodinky a poslat kupujícího na nastavení do servisu??? Celé to je nějaké divné...............

Rozšířit  

Upřesňuji, hodinky jsem koupil vloni přímo v Genevě, v salonu výrobce, kde je nastavili a kafe udělali ). Protože v ČR ani nebylo v té době zastoupení, kde by bylo možno je zaplatit a předat. Jen fotku jsem dal až teď. Vysvětlení k seřízení bylo obecné, zejména při změně času. Omluva za nepřesnost. Fotka i komentáře jsou moje první, tak díky za pochopení. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...