Marcus Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Prisla zima.08918D50-F6B7-48E0-A892-5612E40F117F.jpegTen tah těm chronům perfektně sekne. Nastal čas. Nemusim asi zmiňovat, že v tom pořádně lítam.No nic. Prostě... Hlásim se do klubu, džentlemani. Nádhera, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Nastal čas. Nemusim asi zmiňovat, že v tom pořádně lítam.No nic. Prostě... Hlásim se do klubu, džentlemani. Hezky pěkně, gratuluju v pilotním stylu :-) XVI už tady dlouho nebyly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Hezky pěkně se to rozjíždí. XVIII, XVII oželím, XVI, takže vynáším XV. Na řadě je XII a pokud mě následně ohromí XI, tak se rozhodně zlobit nebudu. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Krása střídá nádheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Hezky pěkně se to rozjíždí. XVIII, XVII oželím, XVI, takže vynáším XV. Na řadě je XII a pokud mě následně ohromí XI, tak se rozhodně zlobit nebudu. Pod to se podepíšu, XVII oželím kvůli tomu trojdatumu Ale zase mají pro mě asi nejhezčí řemen, zužující se "big pilot" styl bez cvoků, ale pořád z aligátora. XVIII mají stejný typ, ale už jsou z hladké kůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Fajn neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Konečně mám na výběr a můžu to střídat. Hnědý řemen se mi k černému číselníku vždycky líbil i na jiných hodinkách. A ten černý je taková mark klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Pěkně! Na kůži taky gut, ačkoliv tah u mě asi bude hrát prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Tah vypadá výborně a asi bude i pohodlný (a ta mikroregulace...), na druhou stranu spousta lidí má názor, že k pilotkám patří jedině kůžička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Pohodlný je hodně. Celkově povedený tah. Stran názoru zda tah na pilotky ano či ne, na jakou stranu se kloním je jasné Ale rozumim, že to nejni pro každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Business trip KPZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 V jednoduchosti je krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Rád bych se k vám kluci přidal, ale Aquačé se žlutou lunetou ne a ne sehnat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 V jednoduchosti je krasa Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Je tu nějak pusto a prázdno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Tak taky přidám rychlocvak. Asi už mi zůstanou. Až bude chuť a volný cash, přikoupím něco z trojice Reverso/Tank/Santos se světlým cifrem a bude vymalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Je tu nějak pusto a prázdno. mXV_3123.jpgTo sice někdy je, ale IWC není taková masovka jako Lolex a Omega a je to dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 tak pro změnu zase já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se