Karussell Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Foto čtvrteční, ale tahám je (skoro) furt... Ingy Laureus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 U me se tak dobre nemely, tak jsem rad, ze je takhle vencis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Jsou skvělý, kámoš má myslím ty samý (modrý asi byly jen z tyhle limitky?) a jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Jojo, modrej cifr jen limitka Laureus, pak se dělal černej, bílej s obyč indexama a bílej se zlatýma indexama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Tvl chlape. A teď jsi mě chtěl urazit či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 (upraveno) Nevím, jak to myslíš? :-) Já vím, že zrovna Ty to víš, ale jsme na foru a čtou to tady třeba i méně znalí, tak jsem to chtěl upřesnit... Upraveno 23. února 2019 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Nevím, jak to myslíš? :-) Já vím, že zrovna Ty to víš, ale jsme na foru a čtou to tady třeba i méně znalí, tak jsem to chtěl upřesnit...Já to osobně oceňuji. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 @Karussell - sorry, nemyslel jsem to zle, ale špatně napsal. Mělo to být radobyvtipne řečeno, že to jako vím, ald vyznělo to blbě. Tak sorac :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Díky za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 @Karussell - sorry, nemyslel jsem to zle, ale špatně napsal. Mělo to být radobyvtipne řečeno, že to jako vím, ald vyznělo to blbě. Tak sorac :-).V poho, me to prave prislo takovy az moc strohy na humor :-))) Aspon jsme to tady trosku ozivili a to je dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 V poho, me to prave prislo takovy az moc strohy na humor :-))) Aspon jsme to tady trosku ozivili a to je dobre :-)Mi to ulítlo, no ;-). Nicméně ty modráky jsou fakt parádní. Já chtěl automaticky napsat, že u mě furt to samý, pak jsem koukl na ruku a uvědomil si, že díky víkendu nemám na ruce Marky, ale géčka 5610. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Dnes zkouším pro změnu tyto. Je to Ingenieur SL quartz, ref. 3305 z roku 1984. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 To je ale prudko nositelna hodinka , ciferník rúčky skvela kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Vypadaji dobre a je to vynikajici rok Jen me na spouste inzenyru stve ta potocena luneta. To bych asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 No ona je šroubovací, takže kam se dotáhne, tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 To ale neni uplne inzenyrske reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batman* Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Foto čtvrteční, ale tahám je (skoro) furt... Ingy Laureus 1.jpgVypadají skvěle! To jsou 40ky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Vypadají skvěle! To jsou 40ky??Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Už se těším na léto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Já na ruce tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se