Karussell Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 3 hodinami, M-72 napsal: Jj ty jsou pěkný Já včera dražil 3706 na náramku až z USA ale bohužel Hmm, tak ty by byly super...škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 IWC gst chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Tak ať to tu žije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Sluší jim to nejen na ruce, ale i na hlohu Díky @African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Právě teď, juk napsal: Sluší jim to nejen na ruce, ale i na hlohu Díky @African Krásný jsou a koukám že ve správných rukou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 2 hodinami, African napsal: Krásný jsou a koukám že ve správných rukou.... Jsou parádní. Jejich rychlovýměna tahu za řemen a zpět je hodně návyková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 27 minutami, juk napsal: Jsou parádní. Jejich rychlovýměna tahu za řemen a zpět je hodně návyková. Plně souhlasím, jeden z nejlepších systémů výměny co jsem kdy měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Před dekorací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Die grosse und die kleine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Jezis to je pecka, skvela dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 (upraveno) před 2 hodinami, IWCmann napsal: Die grosse und die kleine Wunderschen! ------------------------------------------------------------- Rád Tě zase vidím (čtu). Je až neuvěřitelné, že od Tebe, člena s takovým nickem mám své první Rolby. Upraveno 11. listopadu 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 To se tak jednou akváče sešli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 To úplně nevypadá, že jste zrovna dokončili ponor. Leda ten pravý vypadá, že mu chtěl žralok ukousnout ruku i s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 3 generace krása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Dnešní přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Absolutni klasika, aneb v jednoduchosti je krasa...i s origo tahem, moc dobra zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Flieger Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 3 minutami, Karussell napsal: Flieger Friday Krása, to jsou hodinky kvůli kterým mi vadí, že mám malou ruku, spíše na vintage kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 To chápu, ta velikost je relativně limitující, ale jinak by to zase nebyly Big Piloty Popravdě, já si na ně taky moc velikostně nevěřil, ale to, že to vždy byly moje "dream watch" a k hodinkám mě defakto přivedly, bylo silnější... a nakonec je to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Já myslim, že na ty hodinky i velká ruka nestačí ale když už se tak jednou jmenujou, tak to jinak nejde. Pro mě to byl při vstupu sem taky svatej grál, kterýho se ale právě díky velikosti nikdy nedočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se