Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravíčko kolegové,

dědictvím se ke mne dostaly tyto primky. Poradíte s identifikací? Prolezl jsem několik vláken a u nikoho jsem je tady neviděl.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Díky

Honza

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pár Polštářků jsem tu už viděl, ale vždycky měly jiný ciferník. Mám záručák i, ale nevím, jestli je od těchto hodinek - je z roku '71 ze společnosti Elton

Odesláno (upraveno)

Pár Polštářků jsem tu už viděl, ale vždycky měly jiný ciferník. Mám záručák i, ale nevím, jestli je od těchto hodinek - je z roku '71 ze společnosti Elton

Nojo- všecko  musí člověk vidět jednou  poprvé. Těchhle je o fous míň, taky mám ve sbírce jen dvoje.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

:)Tak to je vtipný. Teď se možná konečně přesně dovíme jak velký tresor má straspol a kolik má v něm přesně Primek - pokud to sám vůbec přesně ví ? :) :D :)

Odesláno

Tak to je vtipný. Na fóru jsem na ně nenarazil a ty máš dvoje. Kolik máš celkem PRIMek? A máš je v lepším stavu, jak já? :-)

Tvoje jsou moc pěkný, mám jedny asi trochu horší než Ty. No, nějaký Primky jsem nasbíral. Většina je v trezoru, ale polštářky jsem našel tady, no.

Odesláno

A ten můj model je nějakej lehce vzácnější?

Se v tomto teprv vzdělávám - dřív jsem měl několik quartzových, který mě bavilo střídat, poslední přírůstek letecký Junkers. No a letos v Bělehradě na blešáku jsem vyšmelil tyhle Wostoky a propad jsem kouzlu mechanických hodinek :-)

Odesláno

A ten můj model je nějakej lehce vzácnější?

Se v tomto teprv vzdělávám - dřív jsem měl několik quartzových, který mě bavilo střídat, poslední přírůstek letecký Junkers. No a letos v Bělehradě na blešáku jsem vyšmelil tyhle Wostoky a propad jsem kouzlu mechanických hodinek :-)

To jsi tady o dírku vedle. Spěchej do Ruských hodinek.

Odesláno

To jsi tady o dírku vedle. Spěchej do Ruských hodinek.

Tam už jsem byl. :-) Ještě se Sportivnyjema, co jsem taky "podědil" :-) Uka fotku PRIMek, který pro tebe mají největší cenu :-)

Odesláno

Tam už jsem byl. :-) Ještě se Sportivnyjema, co jsem taky "podědil" :-) Uka fotku PRIMek, který pro tebe mají největší cenu :-)

Nemáš nějaký problém  :helpsmilie:

Odesláno

Co myslíš tím, že toto nejsou primky?

Tím, že toto nejsou Primky, myslí kupodivu to, že toto nejsou Primky. Proto to nepatří do vláken v sekci PRIM, ale do vláken, které najdeš v odpovídající sekci, kterou- jak píšeš- jsi už také navštívil.

Odesláno

Pro Ty méně chápavé,hodinky Wostok pocházejí z Ruska,chápeme?

Však taky toto vlákno není o Wostokách, jen jsem je zmínil, protože de facto díky nim mám ty Primky... to se tu nesmí, zmínit v sekci české hodinky, že mám i jiné, než české?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...