Melly Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Zdravíčko kolegové, dědictvím se ke mne dostaly tyto primky. Poradíte s identifikací? Prolezl jsem několik vláken a u nikoho jsem je tady neviděl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. DíkyHonza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Primky, kterým říkáme ,,Polštářek". Kal. 68.3, verze s KIF. Jako 68 179 3
Melly Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Pár Polštářků jsem tu už viděl, ale vždycky měly jiný ciferník. Mám záručák i, ale nevím, jestli je od těchto hodinek - je z roku '71 ze společnosti Elton
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Pár Polštářků jsem tu už viděl, ale vždycky měly jiný ciferník. Mám záručák i, ale nevím, jestli je od těchto hodinek - je z roku '71 ze společnosti EltonNojo- všecko musí člověk vidět jednou poprvé. Těchhle je o fous míň, taky mám ve sbírce jen dvoje. Upraveno 30. května 2015 uživatelem straspol
financ Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Nojo- všecko musí člověk vidět jednou poprvé. Těchhle je o fous míň, taky mám ve sbírce jen dvoje.jen dvoje? To jsou asi fakt vzácný
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Ano, mám dvoje přesně takové :lol2:
Melly Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Tak to je vtipný. Na fóru jsem na ně nenarazil a ty máš dvoje. Kolik máš celkem PRIMek? A máš je v lepším stavu, jak já? :-)
Mipa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 :)Tak to je vtipný. Teď se možná konečně přesně dovíme jak velký tresor má straspol a kolik má v něm přesně Primek - pokud to sám vůbec přesně ví ?
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Tak to je vtipný. Na fóru jsem na ně nenarazil a ty máš dvoje. Kolik máš celkem PRIMek? A máš je v lepším stavu, jak já? :-)Tvoje jsou moc pěkný, mám jedny asi trochu horší než Ty. No, nějaký Primky jsem nasbíral. Většina je v trezoru, ale polštářky jsem našel tady, no.
Melly Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 A ten můj model je nějakej lehce vzácnější?Se v tomto teprv vzdělávám - dřív jsem měl několik quartzových, který mě bavilo střídat, poslední přírůstek letecký Junkers. No a letos v Bělehradě na blešáku jsem vyšmelil tyhle Wostoky a propad jsem kouzlu mechanických hodinek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 A ten můj model je nějakej lehce vzácnější?Se v tomto teprv vzdělávám - dřív jsem měl několik quartzových, který mě bavilo střídat, poslední přírůstek letecký Junkers. No a letos v Bělehradě na blešáku jsem vyšmelil tyhle Wostoky a propad jsem kouzlu mechanických hodinek :-)To jsi tady o dírku vedle. Spěchej do Ruských hodinek.
Melly Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 To jsi tady o dírku vedle. Spěchej do Ruských hodinek.Tam už jsem byl. :-) Ještě se Sportivnyjema, co jsem taky "podědil" :-) Uka fotku PRIMek, který pro tebe mají největší cenu :-)
Honza.manta Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Nojo, ale tohle nejsou primky.
brut12358 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Tam už jsem byl. :-) Ještě se Sportivnyjema, co jsem taky "podědil" :-) Uka fotku PRIMek, který pro tebe mají největší cenu :-) Nemáš nějaký problém
Melly Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Nojo, ale tohle nejsou primky.Co myslíš tím, že toto nejsou primky?
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Co myslíš tím, že toto nejsou primky?Tím, že toto nejsou Primky, myslí kupodivu to, že toto nejsou Primky. Proto to nepatří do vláken v sekci PRIM, ale do vláken, které najdeš v odpovídající sekci, kterou- jak píšeš- jsi už také navštívil.
bohus76 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Pro Ty méně chápavé,hodinky Wostok pocházejí z Ruska,chápeme?
Melly Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Pro Ty méně chápavé,hodinky Wostok pocházejí z Ruska,chápeme?Však taky toto vlákno není o Wostokách, jen jsem je zmínil, protože de facto díky nim mám ty Primky... to se tu nesmí, zmínit v sekci české hodinky, že mám i jiné, než české?
bohus76 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 To se samo může zmínit,ale aby v tom byl pořádek je lépe se s nimi pochlubit v příslušné sekci,víme?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se