Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak se stala celkem neuvěřitelná věc :)

Hodinky jsem poslal před pár měsící do Tissot, chtěli je vidět v reálu.

Pak už jsem na ně skoro zapomněl, protože jsem za ně dal na Aukru pakatel a až tak mi doma nechyběly.

Včera mi napsala paní, která má na starosti historický archiv, že by je chtěl ředitel Tissot koupit pro jejich muzeum.

Prý, jestli souhlasím s cenou 1.000 CHF. Tak jsem souhlasil :)

Dal bych jim je i zadarmo, docela mě potěšilo, že se v ČR našly hodinky, které chce mít Tissot ve firemním muzeu, ale těch tisíc franků potěší, samozřejmě, také :)

Hm, to je pěkné, gratuluju.

Je opravdu vidět, že máš na hodinky čuch - :notworthy:

Kdyby se to stalo mě, zvážil bych návštěvu toho muzea.

Odesláno (upraveno)
to NiG: Moc pekna story, blahopreji! Je to tak trochu jako hodinkova pohadka o tom, jak hodinky zabloudily a pak si zase nasly cestu zpet ke sve rodince...

Tak trochu se ale divim, ze ty jako milovnik hodinek, jsi jim radsi misto penez nenabidl smenny obchod a to za nejake hodinky (v te cenove kategorii kterou nabidli) a navic s venovanim od Tissot ci primo od reditele Tissot na certifikatu.... ;)

Líbí se mi od nich řada Heritage. Ideálně chronografy v bílém zlatě.

Ty jsou ale cca. 10krát dražší, než ta částka, kterou mi nabídli.

Navíc není Švýcarsko v EU, tudíž bych platil DPH, pokud by mi je poslali.

To si raději počkám, až budou na ebay a prodejce třeba z Německa :)

Ale do Le Locle si učitě zajedu a muzeum navštívím.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Fakt super príbeh. Mohli by k vystaveným hodinkám uviesť tvoje meno a krajinu odkiaľ sa k nim dostali. Po rokoch by si tam mohol vodiť vnúčence :)

Za seba teda priznám, že ja by som ich nekúpil. Tie štvorčeky miesto čísel mi stále prídu ako dorábka. Nesedia oproti číslam 13-24, každé je v inej pozícii. A pri sekundovke na pozícii 5 je štvorček príliš blízko a nejaký ukusnutý.

Ešte že nepracujem v múzeu Tissot, to by mali zo mňa radosť :)

Odesláno
Fakt super príbeh. Mohli by k vystaveným hodinkám uviesť tvoje meno a krajinu odkiaľ sa k nim dostali. Po rokoch by si tam mohol vodiť vnúčence :)

Za seba teda priznám, že ja by som ich nekúpil. Tie štvorčeky miesto čísel mi stále prídu ako dorábka. Nesedia oproti číslam 13-24, každé je v inej pozícii. A pri sekundovke na pozícii 5 je štvorček príliš blízko a nejaký ukusnutý.

Ešte že nepracujem v múzeu Tissot, to by mali zo mňa radosť :)

Také se mi to zdálo divné a to byl vlastně i důvod, proč jsem je tam poslal. Abych zvěděl pravdu :)

Přikládám screen mailu, který jsem od nich dostal.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Fakt moc pěkný a zajímavý příběh. Přiznám se, že hodinky bych taky nekoupil z důvodu, že se mi zdály jako ne originál.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)
Líbí se mi od nich řada Heritage. Ideálně chronografy v bílém zlatě.

Ty jsou ale cca. 10krát dražší, než ta částka, kterou mi nabídli.

Navíc není Švýcarsko v EU, tudíž bych platil DPH, pokud by mi je poslali.

To si raději počkám, až budou na ebay a prodejce třeba z Německa :)

Ale do Le Locle si učitě zajedu a muzeum navštívím.

Švýcarsko není v EU, ale je v EHP - Evropský hospodářský prostor, což znanemá žádné clo ani DPH.

Upraveno uživatelem mengelis
Odesláno
Švýcarsko není v EU, ale je v EHP - Evropský hospodářský prostor, což znanemá žádné clo ani DPH.

mýlíš se - ohledně placení cla i členství švýcarska v EHP ;)

Odesláno

Řekni to, prosím, celníkům, kteří mi tento rok hodili DPH na vintage Eterna a Zodiac (oboje ze Švajcu) :D

Odesláno (upraveno)

Podobné som videl aj hodinky iných Swiss výrobcov. Možno je to dôsledok ich vzájomnej kooperácie, alebo obľúbený design u zákazníkov v rovnakom časovom období.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem railmaster

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...